» » » » » » » Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολο έργο ο Ολυμπιακός



21:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία: 1-2-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ροντέο το ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, στο οποίο κατάφερε ωστόσο να φύγει με το τρίποντο, χάρη σε γκολ του Μήτρογλου στο 90’. Ξεκίνησε δυνατά και είχε δοκάρι με τον Έλληνα άσο στο 10’, αλλά έδειξε και πάλι προβλήματα στην άμυνα, τα οποία ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε, παίρνοντας το προβάδισμα στο 43’ μετά από αντεπίθεση. Για καλή του τύχη ο Μήτρογλου ήταν σε καλή μέρα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια πριν την ανάπαυλα, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στην αρχή της επανάληψης, πάλι με αντεπίθεση (55’). Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τελειώσει αν ο Εργοτέλης δεν αστοχούσε σε μεγάλη διπλή ευκαιρία στη συνέχεια, αλλά στην επόμενη φάση, ο Γκαζαριάν κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τσόρι, με τον Μήτρογλου να κάνει την ανατροπή, δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90’. Επέστρεψε έτσι στις νίκες και διατήρησε το -3 από τον ΠΑΟΚ. Εκτός από τον κρίσιμο αγώνα με τη Γιουβέντους σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει να σκέφτεται και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης την Κυριακή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει μία νίκη στην πρεμιέρα επί της Ατλέτικο (3-2) και μία ήττα με κακή εμφάνιση στη Σουηδία από τη Μάλμε (0-2). Άσχημες αναμνήσεις ξυπνάνε οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, την οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε οχτώ παιχνίδια (1-2-5), ενώ η πιο πρόσφατη αναμέτρηση τους πριν 10 χρόνια ήταν η πιο βαριά ήττα του Ολυμπιακού στα κύπελλα Ευρώπης (0-7 στο Τορίνο). Εκτός ευρωπαϊκής λίστα οι μεσοεπιθετικοί Γκαζαριάν, Ντοσεβί.

Τελευταία 5: 3-0-2


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα είχε η Γιουβέντους, που έμεινε στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν και προηγήθηκαν στο 13’, με τον Πογκμπά να απαντάει στο 19’. Ελαφριά η υπεροχή της στη συνέχεια, αλλά στην επανάληψη, όσο περνούσε η ώρα έδειχνε ότι δύσκολα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όπως και τελικά έγινε. Παρέμεινε πάντως πρώτη, αν και η διαφορά με τη Ρόμα μειώθηκε στον ένα βαθμό, ενώ σταμάτησε και σερί 13 σερί νικών στη Σέριε Α. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει μία εύκολη εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα επί της Μάλμε (2-0), αλλά στη συνέχεια έχασε στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο (0-1). Under και no goal τα 3 τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία εκτός έδρας στη διοργάνωση (0-1-4). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Μπαρτζάλι, Κάσερες και ο δεξιός μέσος Ρόμουλο. Στην αποστολή, αλλά αμφίβολοι αν ξεκινήσουν βασικοί οι κεντρικοί μέσοι Βιδάλ, Πίρλο και ο επιθετικός Γιορέντε.

Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Η Γιουβέντους είναι σίγουρα ανώτερη ως ομάδα και φέτος έχει στόχο τη διάκριση στην Ευρώπη. Λυπόμαστε για τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά δύσκολα οι Πειραιώτες, με την εικόνα που έχουν δείξει, να γλιτώσουν την ήττα και ας έχει κάποιες απουσίες η Μεγάλη Κυρία. Διπλό στο 2.02 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση