» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Μπουντεσλίγκα: Κλείνει την κακή παρένθεση η Σάλκε



21.30 ΣΑΛΚΕ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 5-2-0
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-1

ΣΑΛΚΕ: Αγνώριστη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια επί των ημερών Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ήττα με κάτω τα χέρια από την Λεβερκούζεν με 1-0. Ειδικά στον δημιουργικό τομέα, όπου δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην περιοχή των «ασπιρίνων», ενώ δέχθηκε το μοναδικά, αλλά καθοριστικό τέρμα στο 54′. Πρώτη ήττα με τον Ντι Ματέο στον πάγκο της η Σάλκε, αφού είχαν προηγηθεί η νίκη επί της Χέρτα στο πρωτάθλημα, αλλά και το 4-3 κόντρα στην Σπόρτινγκ για το Champions League. Γνωστές οι απουσίες του στόπερ Σαντάνα (1 συμ.), ο μπακ Κολασίνατς (1 συμ.) και ο εξτρέμ Φαρφάν.

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 13-13
Τελευταία 5: 3-0-2

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ήταν αποτελεσματική απέναντι στην Φράιμπουργκ, μπαίνοντας δυνατά στο ματς, αφού άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βερχέγκ στο 11′. Στην συνέχεια απορρόφησε την μέχρι ενός σημείου πίεση της αντιπάλου και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για το τελικό 2-0, με τέρμα του Άλτιντοπ στο 66′. ‘Ετσι μπήκε ένα τέλος στο μίνι σερί των δύο ηττών για την ομάδα της Άουγκσμπουργκ, που είναι η μοναδική στην Μπουντεσλίγκα χωρίς ισοπαλία ακόμη (4-0-5). Τραυματίες οι αμυντικοί Ράινχαρτ, Φιλπ (1 συμ.) και ο μέσος Μόραβεκ.

Εκτός: 1-0-4
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ευκαιρία για την Σάλκε να επιστρέψει στις, αφού αντιμετωπίζει μια Άουγκσμπουργκ που είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Στο 1,91 ο άσος της Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση