» » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Ολλανδία: Νίκες για τους πρωτοπόρους



19.30 ΑΓΙΑΞ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Προϊστορία: 3-0-0
Πέρυσι: –

ΑΓΙΑΞ: Με σβηστές… μηχανές συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας εντός έδρας την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 3-1. Άνοιξε το σκορ με τον Ελ Γκαζί στο 10′ και παρότι η ισοφάριση ήρθε άμεσα και στο 28′, βρήκε απάντηση με δύο τέρματα από Μίλικ (56′) και Σένε (75′). Συνεχίζει να κυνηγά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, που προς στιγμήν έχει ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς. Την Τετάρτη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Άμστερνταμ για το Chanpions League σε ένα μεγάλο παιχνίδι για τους Ολλανδούς. Με πιθανή την επιστροφή του μέσου Σερέρο, η αποστολή είναι κομπλέ.

Εντός: 3-1-1
Γκολ: 20-12
Τελευταία 5: 3-2-0

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ: Η μία ήττα πίσω από την άλλη έρχεται στην Ντόρντρεχτ, φτάνοντας τις τέσσερις σερί και τις εφτά στις 10 πρώτες αγωνιστικές (1-2-7). Στον τελευταίο της αγώνα έχασε με 2-0 από την Ντεν Χάαγκ, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Δείχνει πως είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και αν δεν ενισχυθεί στον Γενάρη τότε θα επιστρέψει άμεσα στην δεύτερη κατηγορία. Σήμερα, το έργο της είναι είναι ακόμη πιο δύσκολο απέναντι στον κατά πολύ ανώτερο Άγιαξ εκτός έδρας. Λείπει εδώ και έναν μήνα περίπου ο εξτρέμ Κορτέ (6 συμ./2 γκολ).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 9-23
Τελευταία 5: 0-1-4

Στοίχημα Προγνωστικά: Δεν τίθεται θέμα φαβορί εδώ και το μόνο που αξίζει είναι ίσως το no goal, αφού η Ντόρντρεχτ δύσκολα να σκοράρει στο Άμστερνταμ. Αυτή η επιλογή πληρώνει 1,85 στον Stoiximan.




20.45 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΤΣΒΟΛΕ

Προϊστορία: 7-0-2
Πέρυσι: ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΤΣΒΟΛΕ 3-0

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Συνεχίζει την αναρρίχηση της στην βαθμολογία, αφού έφτασε αισίως τις τέσσερις σερί νίκες. Πέρασε και από το Καμπούρ την Κυριακή, με το καθοριστικό 1-0, χάρη σε τέρμα του Τούρνστρα στο 37′. Τέσσερα σερί τρίποντα για την ομάδα από το Ρότερνταμ, που άφησε για τα καλά πίσω της το κακό ξεκίνημα και σκαρφάλωσε τρίτη. Την Πέμπτη υποδέχεται την Ριέκα από την Κροατία στο γήπεδο της για το Europa League. Πολύ δύσκολα να προλάβουν ο στόπερ Ματάισεν (6 συμ.), αλλά και ο μέσος Ίμερς (8 συμ./1 γκολ).

Εντός: 2-1-3
Γκολ: 15-7
Τελευταία 5: 4-0-1

ΤΣΒΟΛΕ: Δείχνει να χάνει την φρεσκάδα των πρώτων αγωνιστικών, αγνοώντας τη νίκη εδώ και τρία ματς πρωταθλήματος. Πάντως έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα σε αυτό το διάστημα, καθώς αναμετρήθηκε με Άγιαξ, Γκόου Αχέντ Ιγκλς και Χέρενφεν. Με την τελευταία αναδείχθηκε ισόπαλη στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της (2-2), σκοράροντας με Νέσιντ (52′) και Φαν Ντερ Βερφ (74′). Τα απαιτητικά παιχνίδια συνεχίζουν και σήμερα, αφού φιλοξενείται στην έδρα της φορμαρισμένης Φέγενορντ. Λογικά εκτός ο εξτρέμ Σαϊμάκ (8 συμ./2 γκολ).

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 18-14
Τελευταία 5: 1-2-2

Στοίχημα Προγνωστικά: Σε πολύ καλή κατάσταση η Φέγενορντ, αλλά η απλή της νίκη δεν αξίζει βάσει απόδοσης. Την κρατάμε στον άσο ημίχρονο, άσο τελικό με 1,77 από την Bet8.




21.45 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Προϊστορία: 18-1-1
Πέρυσι: ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 2-0

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Πιο εύκολο πέρασμα από την Ουτρέχτη δεν μπορούσε να φανταστεί και το νικηφόρο 5-1 τα λέει όλα. Ο Μάχερ άνοιξε το σκορ στο 12′ και η αριθμητική της υπεροχή από το 22′ απλούστευσε σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση για να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερα γκολ στην συνέχεια. Η PSV συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τέσσερις πόντους κάτω της τον Άγιαξ, ενώ με 30 γκολ ενεργητικό έχει μακράν την πιο παραγωγική επίθεση της Eredivisie. Τραυματίες παραμένουν ο μπακ Ταμάτα (3 συμ.) και ο μέσος Χίλεμαρκ (5 συμ.).

Εντός: 5-0-0
Γκολ: 30-8
Τελευταία 5: 4-0-1

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ: Νίκη-ανάσα επί της νεοφώτιστης Ντόρντρεχτ εντός έδρας με 2-0. Ήθελε πολύ τη νίκη για να δώσει ένα τέλος στις κακές εμφανίσεις και την πέτυχε σχετικά εύκολα. Ήδη από το 17′ μπροστά με τον μόνιμο της σκόρερ Κράμερ, ενώ «κλείδωσε» το τρίποντο με τέρμα του Γκερτ στο 75′. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπρέντα (1-1) και πλέον δίνει μάχη για να βελτιώσει σε μεγάλο ποσοστο την βαθμολογική της εικόνα. Τραυματίας ο μέσος Μπάκερ (6 συμ.).

Εκτός: 0-3-2
Γκολ: 14-17
Τελευταία 5: 1-2-2

Στοίχημα Προγνωστικά: Οι δύο ομάδες σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ. Το goal/goal πληρώνει 1,70 στην Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση