» » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Γαλλία: Παραμένει κορυφή η Μαρσέιγ



15.00 ΝΑΝΤ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Προϊστορία: 5-7-6
Πέρυσι: ΝΑΝΤ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-3

ΝΑΝΤ: Τις καλύτερες των εντυπώσεων αφήνει μέχρι στιγμής η Ναντ και ο απολογισμός της τα λέει όλα (6-5-2). Τρέχει αήττητο οχτώ αγωνιστικών, ενώ πριν την διακοπή κέρδισε στην έδρα της νεοφώτιστης Καέν με 2-1. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′ και γύρισε το ματς μέχρι το 60′ με Γκακπέ και Βερετούτ. Τα «καναρίνια» ανέβηκαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και ο ενθουσιασμός είναι αναμενόμενα σε υψηλά επίπεδα. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Χάνσεν (13 συμ.) και ο μέσος Γκομίς (3 συμ.).

Εντός: 3-3-1
Γκολ: 13-9
Τελευταία 5: 3-2-0

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Από τρία κολλητά 1-1 προέρχεται η Σεντ Ετιέν, τα δύο στο πρωτάθλημα με Μονακό και Λιλ και ενδιάμεσα με την Ίντερ στο Μιλάνο για το Europa League. Συνολικά δεν χάνει εδώ και έξι ματς, ενώ μετρά οχτώ σερί under 2,5. Αρκετά σοβαρή αμυντικά τελευταία, αλλά μπροστά δύσκολα έχει το γκολ. Μακριά από το κοινό της έχει ρεκόρ 3-1-2 και δοκιμάζεται σήμερα στην πολύ δύσκολη έδρα της Ναντ. Τιμωρημένος ο μέσος Ντιομαντέ (7 συμ.). Τραυματίας ο εξτρέμ Μαξιμίν (6 συμ.).

Εκτός: 3-1-2
Γκολ: 13-12
Τελευταία 5: 2-2-1

Στοίχημα Προγνωστικά: Δύο σοβαρές ομάδες, που σπάνια ανοίγουν τα παιχνίδια του. Στο 1,55 το under 2,5 από την Mybet.


18.00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία: 8-10-2
Πέρυσι: ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2-1

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Έφυγε με άδεια τα χέρια από την Κορσική και από την έδρα της Μπαστιά, χάνοντας με 2-0. Το σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη από το πρώτο ημίχρονο και έκτοτε δεν μπόρεσε να μειώσει και να μπει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Στην μετριότητα κινείται και φέτος η Μονπελιέ, που μετρά τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα. Εντός έδρας πάντως δείχνει παραπάνω ανταγωνιστική (4-0-2). Ερωτηματικό η συμμετοχή του μέσου Σαϊχί (8 συμ.).

Εντός: 4-0-2
Γκολ: 11-13
Τελευταία 5: 1-1-3

ΤΟΥΛΟΥΖ: Τέλος στο σερί των τριών ηττών έβαλε η Τουλούζ, αφού κέρδισε πιο εύκολο απ’ όλο αναμενόταν την Μετς εντός έδρας με 3-0. Σαφώς και σημαντικό ρόλο έπαιξε το άνοιγμα του σκορ μόλις στο 3′ από τον Σιριέ. Η νίκη εξασφαλίτηκε με άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από Μπεν Γεντέρ (61′) και Πέσιτς (72′). Πιο άνετος στον πάγκο του πλέον ο προπονητης Καζανοβά, που θέλει να οδηγήσει σε νεότερη επιτυχία σήμερα την ομάδα του απέναντι στην Μονπελιέ και έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εκτός: 2-0-5
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 2-0-3

Στοίχημα Προγνωστικά: Μοιρασμένο ζευγάρι και μπορεί να πάει παντού. Η ισοπαλία πάντως δεν θα δυσαρεστήσει ούτε την Μονπελιέ, ούτε την Τουλούζ και πληρώνει 3,23 στην Playbet.




22.00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία: 8-15-16
Πέρυσι: ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΟΡΝΤΟ 2-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Δύο ήττες μέσα στα τρία τελευταία παιχνίδια για την Μαρσέιγ, αρχικά από την Λιόν και πριν την διακοπή από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας με 2-0. Δέχθηκε από ένα γκολ στο τέλος του κάθε ημιχρόνου, ενώ ενδιάμεσα στο 79′ είχε μείνει με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Μπορεί να παραμένει ακόμη στην κορυφή του Σαμπιονά, αλλά η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα νιώθει καυτή την ανάσα της Παρί Σεν Ζερμέν, που ακολουθεί στον έναν βαθμό πιο πίσω. Αρκετές οι απουσίες. Τραυματίες ο αμυντικός Μορέλ (11 συμ.), ο μέσος Αλεσαντρινί (11 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Αγιού (12 συμ./2 γκολ). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ενκουλού (13 συμ.) και ο μέσος Ρομάο (11 συμ./1 γκολ).

Εντός: 5-0-1
Γκολ: 27-12
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΠΟΡΝΤΟ: Βρήκε και πάλι τον χαμένο της εαυτό και πριν την διακοπή μετρούσε δύο διαδοχικά τρίποντα. Μετά την Τουλούζ κέρδισε και την Λανς , ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Φέτος αποδίδει πιο επιθετικά, αν και στον πάγκο της βρίσκεται ο Βίλι Σανιόλ, που έκανε καριέρα ως αμυντικός. Εκτός έδρας δείχνει ικανή για όλα (3-1-3), αλλά σήμερα έχει πολύ δύσκολη έξοδο στο «Βελοντρόμ» με αντίπαλο την Μαρσέιγ. Πιθανότατα πλήρης η αποστολή.

Εκτός: 3-1-3
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 2-1-2

Στοίχημα Προγνωστικά: Καθόλου εύκολο το έργο της Μαρσέιγ, αλλά λόγω και της έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1,66 ο άσος από την Bet8.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση