» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Primera Division: Αφεντικό στο ντέρμπι η Βαλένθια



18.00 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 3-5-8
Πέρυσι: ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-0

ΛΕΒΑΝΤΕ: Πήρε αποτέλεσμα εκεί που λίγοι την περίμεναν, αφού απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Σεβίλλη εκτός έδρας (1-1). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31′, όμως είχε την απάντηση προς το φινάλε και με τον Βίκτορ Κασαντεσούς στο 80′. Η Λεβάντε, που είχε κερδίσει νωρίτερα στο γήπεδο της την Αλμερία με 2-1, μαζεύει πόντο-πόντο για να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται από την γραμμή του υποβιβασμού. Εξακολουθεί και διατηρεί την χειρότερη άμυνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 25 γκολ παθητικό. Εδώ και καιρό απουσιάζει ο επιθετικός Μάρτινς (3 συμ.).

Εντός: 1-0-4
Γκολ: 7-25
Τελευταία 5: 1-2-2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δεν κατάφερε να επικρατήσει της Μπιλμπάο εντός έδρας, μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Δεν ήταν το ίδιο καλή με τις προηγούμενες αγωνιστικές και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Είναι σε απόσταση τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και στην σεζόν έχει ηττηθεί μόνο από την Λα Κορούνια πριν από περίπου έναν μήνα. Σίγουρα κόντρα στο τοπικό ντέρμπι με την Λεβάντε είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Τραυματίας ο ταλαντούχος επιθετικός Πάκο Αλκαθέρ (11 συμ./4 γκολ).

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 23-8
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ καλύτερη η Βαλένθια, που αν κάνει τα βασικά θα πάρει το τρίποντο της νίκης. Στο 1,67 το διπλό από την Playbet.




22.00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία: 12-3-5
Πέρυσι: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΕΤΑΦΕ 0-2

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Άφησε μέσα από τα χέρια της τη νίκη πριν την διακοπή, αφού κόντρα στην Εσπανιόλ εκτός έδρας προηγήθηκε με τον Γκασπάρ στο 26′, αλλά η αντίπαλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 1-1. Έμεινε έτσι για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, αφού είχαν προηγηθεί η ήττες από Βαλένθια και Σεβίλλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κρίσιμη αναμέτρηση την Πέμπτη εναντίον της Γκλάντμπαχ στο Europa League. Γνωστή η απουσία του στόπερ Μουσάτσιο (5 συμ./1 γκολ).

Εντός: 2-0-3
Γκολ: 15-13
Τελευταία 5: 2-1-2

ΧΕΤΑΦΕ: Συνεχίζει την καλή της πορεία και είναι σταθερά πάνω από τα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Στον πρόσφατο της αγώνα έμεινε στο 0-0 με την Έλτσε μπροστά στο κοινό της, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει την Λα Κορούνια εκτός έδρας με 2-1. Η ομάδα του Κοσμίν Κόντρα δυσκολεύεται κάπως στον τομέα του σκοραρίσματος, αλλά αυτό δεν φαίνεται μέχρι στιγμής στα αποτελέσματα της (4-2-5). Την τρίτη αγωνιστική της ποινής του εκτίει ο στόπερ Αλέξις (7 συμ.). Τραυματίας ο φορ Αλβάρο Βάσκες (3 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 8-14
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Προτιμότερο το over 2,5 στο 1,71 από την Netbet.
 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση