» » » » » » » » Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Τα ντέρμπι των… ντεφορμαρισμένων!



15:30 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 6-7-16
Πέρυσι: ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-3

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Άντεξε για αρκετή ώρα στο Ολντ Τράφορντ, αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 67’, έχοντας μία ευκαιρία στη συνέχεια να κλέψει το βαθμό με τον Κάμπελ. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και ένα μόλις βαθμό στο ίδιο διάστημα (0-1-4) και έφτασε πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (22) και μόλις στα δύο από τα 11 παιχνίδια της έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος ΜακΆρθουρ (6 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μπολάσι (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ντόιλ (3 συμμ.).
Εντός: 1-1-3
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 0-1-4
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Τσαν στο 9’, με τη μπάλα να κοντράρει στην πλάτη του Κέιχιλ, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα από την Τσέλσι, που ισοφάρισε στο 14’, ενώ στη συνέχεια έβγαλε αδυναμίες και η ήττα ήρθε δίκαια, δεχόμενη δεύτερο γκολ στο 67’. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2), έχοντας κερδίσει μόνο τη Σουόνσι για το Λιγκ Καπ στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και η κατήφεια είναι διάχυτη στο στρατόπεδο των κόκκινων, που βλέπουν ότι δυστυχώς ένας παίχτης (Σουάρεζ) μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τα πυρά στρέφονται κυρίως στον Ρότζερς, ο οποίος αυτή τη στιγμή δε δείχνει ικανός να βοηθήσει την ομάδα να αντιδράσει, ενώ δεν γλιτώνουν οι Μπαλοτέλι, Τζέραρντ, οι παίχτες από τους οποίους οι οπαδοί περιμένουν περισσότερα πράγματα. Μέσα σε αυτό το κλίμα έχει να σκέφτεται τον αγώνα της Τετάρτης στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς, όπου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, αν θέλει να συνεχίσει σε μία από τις δύο διοργανώσεις στην Ευρώπη. Over τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, σε όλες τις διοργανώσεις. Πέντε από αυτά ήταν γκολ-γκολ. Κακές οι αναμνήσεις από το Σέλχαρστ Παρκ για τη Λίβερπουλ, αφού το περσινό 3-3 στην προτελευταία αγωνιστική, όπου προηγούνταν με 3-0, σήμανε και την οριστική απώλεια του πρωταθλήματος. Εκτός ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν, ο μέσος Σούσο και οι επιθετικοί Μπαλοτέλι (9 συμμ.), Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Σακό (3 συμμ.), ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (2 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Χέντερσον (11 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).
Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-1-2
Προβλέψεις Στοίχημα: Η κατάσταση της Πάλας ίσως είναι και χειρότερη των κόκκινων. Νίκη ψυχολογίας για τη Λίβερπουλ, γιατί νομίζουμε πως παρακάτω δεν πάει. Διπλό στο 1.88 (Playbet).



18:00 ΧΑΛ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ
Προϊστορία: 1-2-4
Πέρυσι: ΧΑΛ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-1
ΧΑΛ: Ήταν το πρώτο θύμα της Μπέρνλι, η οποία πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα του Στιβ Μπρους. Επέτρεψε αρκετές φάσεις στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενη το γκολ στο 50’. Όλη η ομάδα ήταν σε κακή μέρα, εκτός κλίματος και ο Αμπέλ Χερνάντεζ, που δε μπόρεσε να απειλήσει. Δεύτερη σερί ήττα, πάλι με 0-1. Συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2), ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 3 πιο πρόσφατα. Κατηφόρισε στη βαθμολογία και πλησίασε στους δύο βαθμούς την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της την Τόττεναμ (0-1-2). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Κέρτις Ντέιβις (11 συμμ.). Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας (1 συμμ.), νέα απουσία ο κεντρικός αμυντικός Μπρους (4 συμμ.).
Εντός: 1-2-2
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 1-2-2
ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Έκανε ματς-αγγαρεία κόντρα στη Στόουκ, από την οποία βρέθηκε να χάνει δίκαια στο 33’ με 2-0. Πίεσε στην επανάληψη και μείωσε με τον Τσαντλί (77’), αλλά ο εκνευρισμός δεν κρυβόταν, ενώ όποιες ελπίδες να σώσει την παρτίδα εξανεμίστηκαν, όταν ο Νότον αντίκρισε την κόκκινη στο 85’, για φάουλ στον Μόουζες που έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Γιορίς. Αυτή ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία εντός έδρας και είναι λογικό να υπάρχει αρκετή γκρίνια στο εσωτερικό της. Απομακρύνθηκε έτσι κι άλλο από τις προνομιούχες θέσεις, 12η πλέον και στο -4 από την πεντάδα. Παρουσιάζεται καλύτερη μακριά από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν, όπου έχει 8 βαθμούς σε 5 αγώνες, σε αντίθεση με τους 6 σε 6 παιχνίδια εντός έδρας. Την Πέμπτη υποδέχεται την Παρτιζάν και με νίκη τελειώνει και μαθηματικά με την πρόκριση. Under τα 3 τελευταία κόντρα στη Χαλ. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Νότον 5 (5 συμμ.), εκτός ο έτερος δεξιός μπακ Γουόλκερ και ο κεντρικός μέσος Μπενταλέμπ (4 συμμ.).
Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 2-0-3
Προβλέψεις Στοίχημα: Αμφότερες σε κακή κατάσταση. Η Τόττεναμ έχει λιγότερο άγχος εκτός έδρας, ενώ η Χαλ, με την επιστροφή του Γέλαβιτς θα έχει περισσότερη ενέργεια στην επίθεση. Γκολ-γκολ στο 1.70 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση