» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Serie A: Ντεμπούτο Μαντσίνι στο ντέρμπι του Μιλάνου



16.00 ΒΕΡΟΝΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Προϊστορία: 3-2-8
Πέρυσι: ΒΕΡΟΝΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3-5

ΒΕΡΟΝΑ: ‘Εφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μιλάνο και την έδρα της Ίντερ στο 2-2. Άνοιξε το σκορ στο 10′, αλλά η αντίπαλος γύρισε το ματς μέχρι το 49′, αλλά δύο λεπτά αργότερα, η Βερόνα κέρδισε πέναλτι, αλλά και την αριθμητικό της υπεροχή, χωρίς όμως ο Τόνι να ευστοχήσει στην εκτέλεση. Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος φορ το έπραξε στο 90′ ο Νίκο Λόπεζ για να φέρει το ματς στα ίσα. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι και η πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα (3-5-3). Τραυματίας ο μπακ Σόρενσεν (5 συμ.).

Εντός: 2-2-1
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 0-3-2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Συνεχίζει να απογοητεύει στο πρωτάθλημα και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα των περασμένων ετών. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι ηττήθηκε με 1-0 από την Νάπολι εντός έδρας, ενώ είχε προηγηθεί ακόμη μία ήττα από την Σαμπντόρια μια αγωνιστική νωρίτερα. Οι «βιόλα» παραμένουν χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, ενώ την Πέμπτη παίζουν στην Γαλλία, φιλοξενούμενη της Γκινγκάμπ για το Europa League. Νοκ άουτ ο μπακ Πασκουάλ (6 συμ.). Τραυματίες οι φορ Ρόσι, Μπερναντέσκι (5 συμ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 10-10
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Καιρός να σοβαρευτεί και στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα, που θα συναντήσει σήμερα μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό. Το διπλό προσφέρεται στο 2,10 από την Novibet.




16.00 ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Προϊστορία: 10-13-5
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΛΙΑΡΙ 3-0

ΝΑΠΟΛΙ: Πιο αποτελεσματική όσο ποτέ φέτος στην σεζόν, προερχόμενη από μεγάλες νίκες. Έτσι μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Ρόμα, ακολούθησε το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Φιορεντίνα με 1-0. Ένα τέρμα του Ιγκουαϊν στο 62′ ήταν αρκετό για τους «παρτενοπέι», ώστε να πάρουν το τρίποντο και να διατηρηθούν μόνοι στην τρίτη θέση του Καμπιονάτο. Την Πέμπτη παίζει με την Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία για το Europa League, όπου στην ουσία έχει προκριθεί. Πολύ σοβαρός ο τραυματισμούς του πολύτιμου εξτρέμ Ινσίνιε (11 συμ./1 γκολ), τραυματίες και ο χαφ Ζούνιγκα (6 συμ.), με τον φορ Μίτσου (3 συμ.). Τιμωρημένος ο χαφ Ζορζίνιο (8 συμ.).

Εντός: 3-1-1
Γκολ: 20-12
Τελευταία 5: 3-2-0

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χάσει, αλλά και να κερδίσει, αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Τζένοα με 1-1. Καταρχάς προηγήθηκε με τον Φαρίας στο 16′, αλλά η ισοφάριση ήρθε στο 53′ με ισοφάριση του Ροσετίνι, ενώ στο στο 77′ είχε χαμένο πέναλτι για να «κλέψει» τη νίκη. Η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν παραμένει με μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα (2-4-5), οι οποίες είναι μάλιστα αμφότερες εκτός Σαρδηνίας (2-1-3). Δύσκολη η συμμετοχή του φορ Σάου (11 συμ./4 γκολ).

Εκτός: 2-1-3
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόβλεψη Πάμε Στοίχημα: Ομάδα του Ζέμαν δύσκολα να κλειστεί στην άμυνα. Πιθανό το over 2,5 στο 1,60 από την Mybet.




16.00 ΤΣΕΖΕΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προϊστορία: 1-2-1
Πέρυσι: –

ΤΣΕΖΕΝΑ: Δύσκολο το έργο της Τσεζένα και η παραμονή δείχνει αυτή την στιγμή ένα δύσκολο εγχείρημα. Είναι εξάλλου στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και με μόλις ένα τρίποντο στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Στον αγώνα πριν την διακοπή έχασε με 2-1 από την Κιέβο στην Βερόνα, αλλά ο χρόνος υπάρχει για να βελτιωθεί και να πετύχει τον στόχο της. Τραυματίες ο μπακ Ρεντζέτι (10 συμ.) και οι επιθετικοί Ροντρίγκες (5 συμ./2 γκολ), Μαριλούνγκο (8 συμ./1 γκολ).

Εντός: 1-3-1
Γκολ: 8-18
Τελευταία 5: 0-1-4

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη της Serie A και έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος (5-5-1). Στον τελευταίο της αγώνα έμεινε στο 2-2 με την Μίλαν, σε ένα ματς όπου έμεινε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε σε 2-1, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε το γκολ της ισοφάρισης. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Φιορεντίνα με 3-1 και η ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τραυματίας ο πορτιέρο Βιβιάνο (7 συμ.).

Εκτός: 1-3-1
Γκολ: 14-8
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Αρκετά σοβαρή η Σαμπντόρια και η Τσεζένα δύσκολα σκοράρει. Προβάδισμα στο under 2,5 και το 1,60 της Playbet.




21.45 ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ

Προϊστορία: 19-11-18
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ 1-0

ΜΙΛΑΝ: Είχε πολύ απαιτητικό ματς στην Γένοβα με την Σαμπντόρια, όπου κατάφερε τουλάχιστον να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα με τέρμα του Ελ Σααράουι στο 9′, αλλά η αντίπαλος το γύρισε σε 2-1 μέχρι το 51′, για να ισοφαρίσουν οι «ροσονέρι» στο 65′ με τον Μενέζ και να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Στο αποψινό ντέρμπι με την Ίντερ δείχνουν να είναι το φαβορί και θα ήθελαν πολύ να δώσουν μία χαρά στον κόσμο τους. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπονέρα (5 συμ.).

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 20-16
Τελευταία 5: 1-3-1

ΙΝΤΕΡ: Το κακό ξεκίνημα στην σεζόν οδήγησε την διοίκηση της Ίντερ στην απομάκρυνση του Βάλτερ Ματσάρι και την επαναφορά του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που επιστρέφει μετά από λίγα χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε. Εξάλλου, οι τέσσερις μόνο νίκες στις 11 αγωνιστικές για τους «νερατζούρι» τους κρατάνε χαμηλά στην βαθμολογία και έπρεπε κάτι να αλλάξει δραστικά και γρήγορα. Με αλλαγμένη ψυχολογία προς το καλύτερο λοιπόν θα θελήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με την Μίλαν. Τραυματίες ο στόπερ Καμπανιάρο (1 συμ.) και ο μπακ Ντ’ Αμπρόζιο (4 συμ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 17-14
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο οι δύο ομάδες του Μιλάνου και καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο. Καθόλου άσχημο το goal/goal με 1,80 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση