» » » » » » Τζο Χαρτ: Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Σίτι


Ο διεθνής Άγγλος γκολκίπερ Τζο Χαρτ δήλωσε ότι θέλει να μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι για το υπόλοιπο της καριέρας του, λίγες μέρες πριν να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.
Ο 27χρονος άσος είναι σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για πενταετές συμβόλαιο, το οποίο θα ξεπεράσεις τις 80.000 λίρες που παίρνει τώρα εβδομαδιαίως!
Ο προπονητής της ομάδας Μανουέλ Πελεγκρίνι την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε ότι περιμένει οι διαπραγματεύσεις να ολοκληρωθούν σύντομα, ενώ ο Χαρτ τόνισε ότι η εξέλιξη είναι θετική και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές.
Ο Χαρτ, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Αγγλίας με την Σίτι, ανέφερε ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από τον σύλλογο, στο οποίο είναι πολύ ευτυχισμένος να βρίσκεται: «Πως θα μπορούσαν να μην είμαι (ευτυχισμένος); Λατρεύω το μέρος και λατρεύω τα πάντα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Βρίσκομαι εδώ ήδη πολύ καιρό. Νιώθω ότι πλέον είναι ο σύλλογός μου και θέλω να βρίσκομαι εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ».
Για το συμβόλαιο είπε: «Από όσα γνωρίζω, είναι πολύ κοντά στο να κλείσε (η συμφωνία). Το έχω αφήσει στους νομικούς να το διευθετήσουν, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος στον σύλλογο και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα υπογράψω».
Ο Τζο Χαρτ ήρθε στη Σίτι το 2006 από την Σριούσμπερι σε ηλικία 19 χρονών, με μία μεταγραφή που κόστισε 600.000 λίρες. Αναδείχθηκε μετά από τον δανεισμό του στη Μπέρμιγχαμ την περίοδο 2009-2010 και επέστρεψε την επόμενη σεζόν, αρχικά ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Σέι Γκίβεν και στη συνέχεια έγινε βασικός.
Η πορεία του ήταν τόσο καλή, που δεν άργησε να καθιερωθεί ως βασικός και στην Εθνική Αγγλίας. Πέρυσι πάντως η καριέρα του έκανε «κοιλιά» και είχε ένα κακό διάστημα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο, με αρκετά λάθη στις εμφανίσεις του, κάτι που υποχρέωσε τον Πελεγκρίνι να χρησιμοποιεί τον Παντιλίμον κάτω από τα γκολπόστ. Φέτος όμως θυμίζει και πάλι τον καλό του εαυτό και η διάθεση της Σίτι να χτίσει πάνω του το μέλλον της είναι ξεκάθαρη με το πενταετές συμβόλαιο που του προσέφερε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση