» » » » » » «Τελειώνουν» Μαντούρο, Μάρτενς στο ΠΑΟΚ


Οι δηλώσεις Αναστασιάδη μετά την ήττα-αποκλεισμό τα είπαν όλα για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα ως σήμερα. Όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά, έμεινε απογοητευμένος από ορισμένους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με σκοπό να ξεκουράσουν τους παίχτες, που «τραβούν κουπί σε όλη τη σεζόν».
Απλά μαθηματικά: ο Αναστασιάδης έβαλε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο τους Μάρτενς, Μαντούρο, Παπαδόπουλο, με τον τελευταίο να είναι προσωπική του επιλογή.
Και επειδή οι Μαντούρο , Μάρτενς ήταν επιλογές του Στέφενς και όχι δικές του, το μέλλον τους στην ομάδα είναι προδιαγεγραμμένο. Μάλιστα βγήκε στην επιφάνεια ότι η διοίκηση είχε πει στον Μαντούρο εδώ και ένα μήνα να βρει ομάδα.
Το μοναδικό αγκάθι είναι οι πολύ μεγάλες απολαβές των ποδοσφαιριστών, με τον Μάρτενς να λαμβάνει 720.000 ευρώ ετησίως και τον Μαντούρο 550.000, οι οποίοι έχουν ακόμα 1,5 χρόνο διάρκεια στο συμβόλαιό τους. Αυτό σημαίνει πως αποκλείεται να υπάρχει αποδέσμευση από πλευράς ΠΑΟΚ, γιατί έτσι θα χρειαστεί να τους αποζημιώσει με πάνω από 1 εκατ. έκαστος, οπότε θα πρέπει να βρεθούν ομάδες, στις οποίες θα μεταγραφούν.
Ο 29χρονος Χέντβιγκες Μαντούρο ξεκίνησε την καριέρα του στον Άγιαξ ως κεντρικός αμυντικός, αγωνιζόμενος εκεί για 4 χρόνια (2004-2008, 70 εμφανίσεις, 9 γκολ). Οι καλές του εμφανίσεις έφεραν ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους και τελικά η Βαλένθια ήταν αυτή που τον απέκτησε έναντι 2 εκατ. ευρώ, στην οποία έπαιξε για άλλα 4 χρόνια (2008-2012), έχοντας 76 εμφανίσεις και 2 γκολ, παίζοντας πότε ως κεντρικός αμυντικός και πότε ως αμυντικός μέσος. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Σεβίλλη για δύο χρόνια, αλλά ταλαιπωρήθηκε από συχνούς τραυματισμούς και από εκεί ήρθε ελεύθερος πέρυσι τον Ιανουάριο στον ΠΑΟΚ. Από το 2005 ως το 2012 μετρούσε επίσης 18 συμμετοχές με τους Οράνιε.
Ο 30χρονος Μάαρτεν Μάρτενς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ και ανέβηκε στην μεγάλη ομάδα το 2003. Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Βάαλβαϊκ, όπου και μεταγράφηκε κανονικά ένα χρόνο αργότερα, παραμένοντας εκεί για δύο χρόνια. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ήταν η μεταγραφή του στην Άλκμααρ, μετά από εισήγηση του Λουίς φαν Χάαλ, στην οποία παρέμεινε για 7, 5 χρόνια, μετρώντας 164 συμμετοχές και 34 γκολ, και κατακτώντας το πρωτάθλημα την περίοδο 2008-2009, Σούπερ Καπ Ολλανδίας αμέσως μετά και το κύπελλο την περίοδο 2012-13.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση