» » » » » » Μπρένταν Ρότζερς: Του χρειάστηκε λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί.



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μπρένταν Ρότζερς για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς.
Οι «κόκκινοι» δαπάνησαν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια το καλοκαίρι για να αποκτήσουν τον Μάρκοβιτς από την Μπενφίκα, όμως ο Σέρβος τα βρήκε… σκούρα στους πρώτους μήνες της παραμονής του στο Λίβερπουλ.
Πάνω όμως που πολλοί έκαναν λόγο για μία αποτυχημένη μεταγραφή, ο 20χρονος Σέρβος «έκλεισε» στόματα με μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπέρνμουθ μεσοβδόμαδα και έδειξε ότι είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει, σκοράροντας μάλιστα το ένα από τα τέρματα της ομάδας του.
«Νομίζω ότι έκανε ένα εκπληκτικό τελείωμα και ανταποκρίθηκε πλήρως σε αυτά που του είχαμε ζητήσει. Η ενέργεια και η ποιότητα του τον καθιστούν μεγάλο «όπλο» για εμάς. Του χρειάστηκε λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί, του είχαμε πει και εμείς αρκετές φορές ότι έπρεπε να γίνει πιο επιθετικός στο παιχνίδι του», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, μιλώντας για τον Σέρβο.
«Παίζοντας αυτό τον ρόλο (κόντρα στην Μπέρνμουθ) ήταν εξαιρετικός. Ήταν καλός αμυντικά και πρέσαρε πολύ καλά, τις περισσότερες φορές σε σωστό χρόνο, οπότε τακτικά ήταν πολύ καλός. Το ίδιο καλός ήταν και με την μπάλα στα πόδια. Είναι ευχάριστο το ότι έχει τόσο μεγάλη ποιότητα. Στα 20 του μοιάζει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Βρετανός.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση