» » » » » » » Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον «μισό» Λεβαδειακό



15:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 7-1-6
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεύτερο συνεχόμενο καλό παιχνίδι για τον «Ιστορικό» με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, αλλά αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης με 2-0. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά δεν μπόρεσε ούτε ο ίδιος να χτυπήσει στην κόντρα. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 36’, λίγο πριν το 90’ είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το βαθμό, στην επόμενη φάση ωστόσο δέχτηκε και δεύτερο. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, που τον κρατούν χαμηλά στη βαθμολογία, πλέον στο +2 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Είναι πάντως από τις ομάδες που αξίζουν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από αυτή που έχουν, έχοντας παίξε καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερο ματς ως τώρα. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Φούντας (10 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 4-1-2
Γκολ: 9-7
Τελευταία 5: 2-0-3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με όμορφη κεφαλιά του Παπάζογλου μόλις 7 λεπτά μετά την έναρξη, πήρε το προβάδισμα κόντρα στον Λεβαδειακό, το οποίο κράτησε ως το τέλος, χωρίς να δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, ακόμα και όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 69’. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) και πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την πεντάδα. «Ντόπες» από τον Σα Πίντο με δηλώσεις είμαστε καλοί, έχουμε πνεύμα νικητή κλπ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (11). Τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια του ήταν under, όπως και τα 5 συνεχόμενα. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ταυλαρίδης (9 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Αγκουάζι (9 συμμ.). Επέστρεψε ο βασικός κίπερ Τσενάμο, αλλά πιθανότατα ο Σα Πίντο να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του.
Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 3-7
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά: Δύσκολη η πρόβλεψη στην αναμέτρηση. Από την μία ο Πανιώνιος που παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια του, αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Από την άλλη ο Ατρόμητος που διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο, αλλά δυσκολεύεται περισσότερο σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν. Δεν υπάρχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, οπότε περιμένουμε σχετικά κλειστό παιχνίδι, με το ημίχρονο (τουλάχιστον) να λήγει ισόπαλο (1.91 Bet8).

17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ
Προϊστορία (από 2006): 2-7-6
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ 2-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αν και ο αγωνιστικός χώρος στην Κομοτηνή δεν ήταν καθόλου καλός, δεν έγινε άσχημο παιχνίδι, με τον Αστέρα να φεύγει με τον βαθμό, αλλά να νιώθει ότι άξιζε κάτι παραπάνω. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’, ισοφάρισε σε στημένη φάση στο 31’ με τον Γκοϊάν και είχε καλές φάσεις να γυρίσει το παιχνίδι, στις καθυστερήσεις πάντως είχε άγιο και δε δέχτηκε το γκολ. Παρέμεινε έτσι αήττητος για 4η αγωνιστική (2-2-0) και σταθερά στην 4η θέση. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (3-3-0). Under τα 5 τελευταία παιχνίδια του, ανεξαρτήτου έδρας. Κακή η προϊστορία του με τη Ξάνθη, την οποία έχει κερδίσει μόνο 2 φορές σε 15 αναμετρήσεις, ποτέ όμως μέσα στην Τρίπολη (0-5-3)! Προς τον ΠΑΟΚ οδεύει ο κεντρικός μέσος Ουσέρο, που δεν υπολογίζεται. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός χαφ Κιτόκο (1 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ρόλε (9 συμμ./2 γκ./4 ασίστ), ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (4 συμμ.) και ο επιθετικός Πάρα (11 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 3-3-0
Γκολ: 7-3
Τελευταία 5: 3-2-0
ΞΑΝΘΗ: Πλέον βλέπουμε άλλη ομάδα. 2-1 κόντρα στην φετινή ευχάριστη έκπληξη Καλλονή, 4-2 στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με πολύ καλό ποδόσφαιρο, συνέχισε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο 2-0 με τον Εργοτέλη και σε ακόμα ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό, απέδειξε ότι έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε είσοδο στα μπαράζ, επικρατώντας και πάλι με 4-2. Καθαρή η νίκη με εξαιρετικό ποδόσφαιρο (Γούτας 3’, Βασιλακάκης 16’, Σολτάνι 52’, Καπετάνος 63’), στην κόντρα και τα δύο γκολ (17’, 65’). Ο Λουτσέσκου πάντως, ο οποίος αμφισβητήθηκε όταν πρωτοήρθε προσπαθεί να κρατάει χαμηλά τον πήχη. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Σολτάνι (14 συμμ./5 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Γουάλας (10 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Φλίσκας (12 συμμ.) και ο επιθετικός Ράνος (7 συμμ.).
Εκτός: 1-2-4
Γκολ: 9-14
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά: Ο Αστέρας φέτος έχει ίσως την καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων και είναι ευκαιρία να σπάσει την κακή παράδοση που έχει στην Τρίπολη με την Ξάνθη. Οι ακρίτες όμως έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στα ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η αρχική σκέψη ήταν στον άσο, αλλά αδικείται πολύ η Ξάνθη με το 1.75 του Αστέρα (Championsbet). Πιο ασφαλές πάντως δείχνει το over (2.02 Championsbet), για δύο πολύ ποιοτικές και επιθετικές ομάδες, με προβλήματα στα μετόπισθεν.

17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Προϊστορία(από 2003) 5-1-3
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μπορεί να προηγήθηκε με την κεφαλιά του Φιντέλεφ στο 38’ και να έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα και μέχρι το 67’ είχαν καθαρίσει το παιχνίδι, σκοράροντας τρία τέρματα (52’, 63’, 67’). Βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, μένοντας στους 7 βαθμούς και μετά την ενδεχόμενη αποχώρηση της Νίκης, γίνεται το δεύτερο μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-6). Μέσα στις γιορτές θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του αποχωρήσαντα Δερμιτζάκη. Για την ώρα θα ξανακάτσει στον πάγκο ο υπηρεσιακός Γιάννης Ταουσιάνης, βοηθός του Δερμιτζάκη. Είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που ακόμα δεν έχει πετύχει εντός έδρας νίκη (0-2-5), ενώ έχει και τη χειρότερη άμυνα στη Σούπερ Λιγκ (27). Πολύ κακή η παράδοση με αντίπαλο τον ΠΑΣ στο Ηράκλειο, τον οποίο έχει κερδίσει και στις 4 φορές που τον έχει φιλοξενήσει. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Γιοβάνοβιτς (11 συμμ./1 γκ.), Μεγί (10 συμμ./1 γκ.) και ο δεξιός μέσος Χαλκιαδάκης (14 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Χαντί (11 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 0-2-5
Γκολ: 6-17
Τελευταία 5: 0-1-4
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σίγουρα δεν περίμενε το ματς με τον ΠΑΟΚ να κυλίσει έτσι, αλλά η νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 3-0. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μετά από τρεις καλές ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ με τον Λίλα στο 26’. Δεν βρήκε αντίσταση από τον Δικέφαλο και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 2-0 με τον Κοροβέση, με τον Μανιά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 93’ αλλά να βλέπει ταυτόχρονα δύο κάρτες γιατί στον πανηγυρισμό έβγαλε την φανέλα (πρώτη) και στη συνέχεια έσπασε το σημαιάκι του κόρνερ (δεύτερη). Δεύτερη σερί νίκη εντός έδρας και πάλι με δύσκολο αντίπαλο, χωρίς να δεχτεί γκολ (1-0 τον Ατρόμητο) και ανέβηκε 7ος έχοντας 2 βαθμούς διαφορά από τους πρώτους πέντε. Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Εργοτέλη. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπέριος (9 συμμ.) και ο επιθετικός Ιωάννου.
Εκτός: 1-3-2
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά: Κάποια στιγμή θα κερδίσει ο Εργοτέλης στο Ηράκλειο, αλλά θα μπορέσει να το κάνει κόντρα στον ΠΑΣ, που προέρχεται από δύο νίκες με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ; Δύσκολα. Η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη, οπότε περιμένουμε προσεκτικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους, ενώ προσεκτικός είναι έτσι κι αλλιώς ο Πετράκης. Under στο 1.58 (Novibet).

19:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Προϊστορία (από 1994): 3-3-12
Πέρυσι: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 3-2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Αν δεν είχε δεχθεί το γκολ τόσο νωρίς από τον Ατρόμητο (7’), θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι από το Περιστέρι, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα, παίζοντας ωστόσο αρκετά καλά, ακόμα και από τη στιγμή που έμεινε με 10 (Ζίτο 70’). Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που παραμένει ακόμα αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, με δύο βαθμοί να την χωρίζουν από την τελευταία τριάδα. Στα τελευταία 9 παιχνίδια του υπάρχει πάντως σαφής βελτίωση της εικόνας του. Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟΚ, under 4 από αυτά. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Ζίτο (12 συμμ.). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Πίντερ (5 συμμ.), Κώτσιος (12 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Πρόγιτς (7 συμμ./1 ασίστ), ο αμυντικοί μέσοι Μαχαίρας (9 συμμ.), Σάντσες (7 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Γκόμεζ (10 συμμ.), ο αριστερός εξτρέμ Μιλοσάβλιεφ (9 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός εξτρέμ Αρμίτσε Ορτέγα (12 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Μπορνταγκαράι (7 συμμ.).
Εντός: 1-4-2
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 2-1-2
ΠΑΟΚ: Σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, με τον ΠΑΣ να παίζει σαν πρωτοπόρος. Αφού απείλησε τρεις φορές, πήρε το προβάδισμα στο 26’. Πολύ μόνος ο Αθανασιάδης στην κορυφή, που δεν ήταν στην καλύτερη μέρα. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία ήρθε στο 69, όπου ο Περέιρα δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή και λίγο αργότερα ήρθε δεύτερο για τους γηπεδούχους με αντεπίθεση (73’). Η κούραση είχε λυγίσει τους παίχτες του Αναστασιάδη, που δε μπορούσαν να αντιδράσουν και έτσι δέχτηκε και τρίτο στις καθυστερήσεις. Δεύτερη ήττα στα 3 τελευταία για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να παίρνει πάλι πάνω του την ευθύνη για την ήττα. Και στα τρία τελευταία πάντως δείχνει «σκασμένος» και πως του λείπουν ανάσες και έτσι σήμερα θέλει να ψάξει αντίδραση, αφού ενδεχομένως, έστω και προσωρινά, μπορεί να είναι στη δεύτερη θέση την ώρα του αγώνα (αν κερδίσει ο Ολυμπιακός την Καλλονή). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (31). Εκτός ο κίπερ Γλύκος (14 συμμ.) και τη θέση του θα πάρει πάλι ο Ιτάνζ, που είναι υπό παραχώρηση. Τραυματίες ο κεντρικός αμυντικός Κατσικάς (8 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Τζιόλης (10 συμμ./2 ασίστ) και ο εξτρέμ Μακ (9 συμμ./6 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Τζαβέλας (5 συμμ.).
Εκτός: 4-0-2
Γκολ: 11-8
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Ο Λεβαδειακός έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, που θα τον επηρεάσουν. Έτσι κι αλλιώς, την έκανε την καλή του περίοδο και τώρα έρχεται «διόρθωση». Διπλό στο 1.68 (Playbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση