» » » » » » » Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Θέλει να καλύψει έδαφος ο ΠΑΟ



19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Προϊστορία: 6-2-2
Πέρυσι: –
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πρώτη ήττα μετά από 6 αγωνιστικές για τους πράσινους, με μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις κόντρα στην Ξάνθη, με το τελικό 4-2 να είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει στα Πηγάδια. Με δύο γκολ στην πλάτη από τα πρώτα λεπτά (3’, 16’), με τον Καρέλη να μειώνει στο 17’. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία και περισσότερες τελικές και στην αρχή της επανάληψης καθάρισαν το παιχνίδι με άλλα δύο γκολ (52’, 63’), με τον Καρέλη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 65’. Είχε προηγηθεί το σερί με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, που είχαν επιτρέψει όνειρα για διεκδίκηση του τίτλου, αλλά μετά τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου, βρέθηκε στην 4η θέση και στο -7 από τον 2ο Ολυμπιακό και στο -8 από την κορυφή. Αήττητος στις 5 φορές που έχει φιλοξενήσει από την Κέρκυρα (4-1-0), όπως και στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας (5-2-0). Στις 4 τελευταίες δεν έχει δεχτεί γκολ από τους Φαίακες. Ισάριθμα ήταν και τα under. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Σίλντενφελντ (12 συμμ.). Εκτός ο επιθετικός Ατζαγκούν (9 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Απουσία της τελευταία στιγμής ο Μπεργκ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), που τελικά δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Εντός: 5-0-1
Γκολ: 12-4
Τελευταία 5: 3-1-1
ΚΕΡΚΥΡΑ: Δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και βρέθηκε να χάνει στο 38’, έκανε όμως εύκολα την ανατροπή στην επανάληψη, σκοράροντας τρία τέρματα (Καϊκούτ 52’, 67’, Μαρκόφσκι 63’), επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Κάνει σταθερά καλές εμφανίσεις στα 4 τελευταία (2-1-1), ακόμα και στην ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον ασφαλή διαφορά από την τελευταία τριάδα (+6). Ικανοποιημένος και ο Μιχάλης Γρηγορίου, που βλέπει την ομάδα του να επιστρέφει στα καλά στάνταρ με τα οποία είχε ξεκινήσει τη σεζόν. Under και no goal τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος μέσος Ανδρεόπουλος (10 συμμ.).
Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση Στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση στην Ξάνθη και να καλύψει το έδαφος με τους δύο πρωτοπόρους. Είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά θα αποφύγουμε τον άσο στο 1.26 (Stoiximan), επιλέγοντας το γκολ-γκολ (2.20 Stoiximan), μιας και ο Παναθηναϊκός βγάζει πολλά προβλήματα στην άμυνα –ειδικά σήμερα χωρίς τον Σίλντενφελντ- και λογικά η Κέρκυρα θα βρει χώρους να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση