» » » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Πρέμιερ Λιγκ: Προσεχτική η Τσέλσι στο Μπριτάνια



22:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΤΣΕΛΣΙ
Προϊστορία: 20-15-33
Πέρυσι: ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ 3-2

ΣΤΟΟΥΚ: Μπορεί το ματς με την Κρίσταλ Πάλας να ξεκίνησε με δύο γκολ, ένα για τους γηπεδούχους και η απάντηση της Στόουκ με τον Κράουτς δύο λεπτά αργότερα, αλλά δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια και έτσι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος. Δεύτερο σερί χωρίς ήττα, μετά τη νίκη με την Άρσεναλ, με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να παραμένει στους 4, μετά και τα αποτελέσματα του σαβ/κου. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Τσέλσι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ντιόναταν, ο αριστερός μπακ Μουνιέσα (7 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Σίντγουελ (6 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μόουζες (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.). Αμφίβολος ο εξτρέμ Κρίκιτς (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Άιρλαντ (5 συμμ.).
Εντός: 3-1-3
Γκολ: 9-9
Τελευταία 5: 1-1-3
ΤΣΕΛΣΙ: Ο Μουρίνιο δεν θέλησε να ρισκάρει στον αγώνα με την Ντέρμπι για το Λιγκ Καπ και έπαιξε με ελάχιστες αλλαγές. Τελικά η ομάδα του πήρε τη νίκη με 3-1, με γκολ των Αζάρ (23’), Φιλίπε Λουίς (56’) και Σούρλε (82΄) και βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εύκολη επικράτηση εντός έδρας κόντρα στη Στόουκ με 2-0 (Αζάρ 7’, Ντιέγκο Κόστα 68’), χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ και χωρίς να κινδυνέψει καθόλου. Μετά τη νίκη της Σίτι το Σάββατο, βρήκε για πρώτη φορά φέτος συγκάτοικο στην κορυφή, με παιχνίδι λιγότερο όμως, το οποίο δε θέλει να αφήσει να πάει χαμένο. Μόνο σε ένα από τα 25 παιχνίδια της φέτος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Μαζί με τη Σίτι, έχε την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (36). Μοναδική απουσία ο Κουρτουά (15 συμμ.).
Εκτός: 4-3-1
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Μουρίνιο έχει εντοπίσει ότι η ομάδα του δεν έχει τον ρυθμό των πρώτων μηνών και δε θα ρισκάρει στο Μπριτάνια. Επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις η Στόουκ, αλλά περιμένουμε τους μπλε διαβασμένους. Νο goal στο 1.75 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση