» » » » » » » Στοίχημα Προβλέψεις Ολλανδία: Εντυπωσιάζει η Τσβόλε


19.30 ΜΠΡΕΝΤΑ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Προϊστορία: 10-11-22
Πέρυσι: ΜΠΡΕΝΤΑ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ 0-2
ΜΠΡΕΝΤΑ: Μπορεί να άργησε κάπως, αλλά η νίκη με 1-0 μέσα στο Καμπούρ είναι καλή και άκρως σημαντική. Από νωρίς ο Φάλκενμπουργκ φρόντισε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του και έκτοτε όσο και να ένιωσε την αντίπαλη επίθεση, η ουσία είναι ότι κράτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ένα αποτέλεσμα που είχε μεγάλη ανάγκη η Μπρέντα, αφού προερχόταν από εννιά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, ενώ παραμένει ακόμη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Συνεχίζουν εκτός οι στόπερ Φαν Μπεζόιεν (4 συμ.) και Ντροστ (10 συμ.).
Εντός: 1-3-3
Γκολ: 16-34
Τελευταία 5: 1-0-4
ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Σοβαρεύτηκε στο μεγάλο ντέρμπι μίσους με την Γκρόνινγκεν εκτός έδρας και τουλάχιστον απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1. Μπορεί να μπήκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά η απάντηση της ήταν άμεσαη με τον Ουτ στο 25′. Οι «καρδούλες» έμειναν για όγδοη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη, ενώ σήμερα έχουν δεύτερο απανωτό εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά με αντίπαλο την Μπρέντα. Τραυματίας ο στόπερ Μπάους (12 συμ.).
Εκτός: 1-4-3
Γκολ: 19-21
Τελευταία 5: 0-2-3
Στοίχημα Προβλέψεις: Δύο αφερέγγυες ομάδες, που ωστόσο μπορούν να σκοράρουν. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 1,60 από τον Stoiximan.




20.45 ΒΙΛΕΜ – ΤΣΒΟΛΕ

Προϊστορία: 6-1-4
Πέρυσι: –
ΒΙΛΕΜ: Αγνώριστη στο Άμεστερνταμ και βαριά ήττα από τον πρωταθλητή Άγιαξ με 5-0. Όχι ότι περίμενε πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να κοντράρει περισσότερο τον αντίπαλο της. Ήδη στο ημίχρονο έχανε με 4-0 και το αποτέλεσμα έγινε πιο βαρύ, με ένα πέμπτο τέρμα σοτ 57΄. Η νεοφώτιστη Βίλεμ πραγματοποιεί πάντως καλή πορεία μέχρι στιγμής και είναι σταθερά στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας. Κομπλέ η αποστολή.
Εντός: 3-2-2
Γκολ: 23-25
Τελευταία 5: 1-2-2
ΤΣΒΟΛΕ: Ακόμη μία πειστική εμφάνιση, που την κατατάσει σε μια υπολογίσιμη πλέον δύναμη της Eredivisie. Απέναντι στην Ντεν Χάαγκ επιβλήθηκε με 3-1, κάνοντας το 3-0 με Νέτσιντ (17′, 71′) και Ντροστ (58′), ενώ δέχθηκε απλά την μείωση στο 74′ για το τελικό αποτέλεσμα. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για το σύνολο του Ρον Γιανς, που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, αφού είναι μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Τραυματίας ο δεξιός μπακ Καράμι (12 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Φαν Μίεχεμ (8 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-1-4
Γκολ: 29-19
Τελευταία 5: 3-0-2
Στοίχημα Προβλέψεις: Δύσκολα θα βάλει στην Τσβόλε η Βίλεμ και η ισοπαλία δείχνει πιθανή. Ρίσκο με το 3,42 της Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση