» » » » » » » » Προβλέψεις Σούπερ Λιγκ: Δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ


15:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Προϊστορία (από 2008): 5-1-3
Α’ γύρος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παρατάθηκε με αλλαγές στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Βέροια, όπου ήθελε να υπερασπιστεί το 2-1 που πήρε στον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη, αλλά τα κατάφερε πολύ καλά και πήρε τελικά την πρόκριση, μένοντας στο 1-1. Πήγε στα μέτρα του το παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκε στο 79’, τελειώνοντάς το, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης 6 λεπτά αργότερα. Το ενδιαφέρον στρέφεται πάλι στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μετά το τελευταίο και δίκαιο 0-2 στην Τρίπολη, έμεινε για 6η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-4), με τη διαφορά από τη σωτηρία να ανοίγει στους 5 βαθμούς, αν και έχει παιχνίδι λιγότερο. Μόνο τον ΟΦΗ έχει κερδίσει στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Αήττητος από τον Πανθρακικό εντός έδρας (3-1-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Βλάχος.
Εντός: 4-3-2
Γκολ: 12-10
Τελευταία 5: 0-2-3
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τα «δεύτερά» του δεν κάνουν ούτε για «τρίτα». Το απέδειξαν τόσο στο βαρύ 0-4 με τον ΟΦΗ στον πρώτο αγώνα για το κύπελλο, το απέδειξαν και στον επαναληπτικό στο Ηράκλειο, όπου κατάφεραν να χάσουν και δεύτερη φορά, από μία ομάδα υπό διάλυση. Πλέον όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα, εκεί όπου δείχνει καλά στοιχεία το τελευταίο διάστημα, τρέχοντας αήττητο σερί 7 αγωνιστικών (2-5-0) και ανοίγοντας τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Στο τελευταίο πήρε την εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0, σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, κλειδώνοντας το ματς από νωρίς, χάρη σε γκολ του Ντιγκινί στο 19’. Διατηρήθηκε επίσης αήττητος εντός έδρας για φέτος (4-6-0), αλλά εκτός χρειάζεται οπωσδήποτε βελτίωση, έχοντας πάρει μόλις τρεις βαθμούς σε 10 εξόδους! Μαζί με την Καλλονή, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (16). Απέκτησε τον αμυντικό μέσο Σέτι (πρώην Αστέρας). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σέρφα (13 συμμ.) και ο αρχηγός Λαδάκης (17 συμμ.).
Εκτός: 0-3-7
Γκολ: 8-23
Τελευταία 5: 2-3-0
Προβλέψεις: Τετριμμένο, αλλά το ματς είναι εξάποντο παραμονής. Τα παιχνίδια το Πανθρακικού δεν συνοδεύονται από… μπαλάρα, οπότε εξαρτάται κατά πολύ από τις ορέξεις του Πανιωνίου το ματς. Δύσκολα πάντως να ξεφύγει από το under (1.50 Stoiximan).

17:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Προϊστορία (από 2013): 0-0-4
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ
ΚΑΛΛΟΝΗ: Ο Βαγγέλης Βλάχος κατέβασε την ομάδα στη Λεωφόρο με αμυντικούς προσανατολισμούς, με σκοπό να κλέψει βαθμό από τον ματς. Δεν κατάφερε να απειλήσει, αλλά απειλήθηκε αρκετές φορές ειδικά στην επανάληψη και τελικά λύγισε στο 78’. Δεύτερος αγώνας χωρίς νίκη με τον Βλάχο στον πάγκο, μετά το 3-3 στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη, 11ος (!) συνολικά για την ομάδα της Μυτιλήνης (0-6-5), αλλά ακόμα μπορεί να αισθάνεται άνετα, εκμεταλλευόμενη το καλό ξεκίνημα, με το οποίο ακόμα έχει διαφορά 8 βαθμών από τον Πανιώνιο. Μαζί με τον Πανθρακικό, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (16). Εκτός ο αμυντικός μέσος Βαλλιός (15 συμμ.).
Εντός: 4-3-2
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 0-3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Το 1-1 στο Καυτατζόγλειο του έδινε προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά στην Τρίπολη δεν μέτρησε σωστά το ματς και τελικά γνώρισε την ήττα και οδυνηρό αποκλεισμό από το κύπελλο, χάνοντας με 0-1. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει να κάνει κοιλιά, όχι άδικα, αφού είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει παίξει τόσα πολλά ματς φέτος. Για καλή του τύχη στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0, σκοράροντας από μία φορά στην αρχή κάθε ημιχρόνου (Σανκαρέ 3’, Μπαράλες 58’), παρά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Έχει το απόλυτο κόντρα στην Καλλονή, κερδίζοντας της και στις 4 φορές που αναμετρήθηκαν. Απέκτησε τον επιθετικό Σκουρτάι (Νίκη Βόλου). Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπαράλες (18 συμμ./9 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 4-1-5
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 2-1-2
Προβλέψεις: Ο Βλάχος χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά με την Καλλονή, γιατί σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, δεν έχει βρει ταυτότητα που να της ταιριάζει. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο πολύ ποιοτικός Αστέρας για να φτάσει στο διπλό 2.40 (Novibet).

19:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Προϊστορία (από 2011): 3-1-1
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-1
ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες, αφού την προηγούμενη αγωνιστική πήρε στα χαρτιά το ματς με τη Νίκη, ενώ μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο, έχοντας αποκλειστεί στη φάση των ομίλων. Παρασκηνιακά ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, που αφορούσαν τις συναντήσεις Σαββίδη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη, αλλά και τα μεταγραφικά… τα οποία δεν γίνονται, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κόσμου. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (42). Στη Λα Κορούνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζαβέλας. Ξένο σώμα ο Σπυρόπουλος, Απέκτησε τον Πορτογάλο Ρικάρντο Κόστα (Πόρτο, Βόλφσμπουργκ, Βαλένθια), η 3η χειμερινή μεταγραφή μετά τους Παπαγιαννόπουλο και Νομπόα. Αμφίβολοι οι δεξιοί μπακ Σκόνδρας (14 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Κωνσταντινίδης (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Γκολάσα (13 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Κάτσε (16 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο αμυντικός μέσος Τζιόλης (10 συμμ./2 ασίστ).
Εντός: 8-1-1
Γκολ: 24-10
Τελευταία 5: 4-0-1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Δέχθηκε ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας από τον Ατρόμητο, μόλις στα 11 δευτερόλεπτα από την έναρξη, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και παρά το κακό αγωνιστικό χώρο και την κακή διαιτησία του Δασκαλόπουλου, ήταν ανώτερος. Έφτασε όμως στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει με τον Μπεχαράνο (91’) και να αποφύγει την ήττα. Συνέχισε έτσι από την 5η θέση την προσπάθειά του για να τερματίσει στην πεντάδα, κάτι το οποίο άπαντες πιστεύουν πολύ στο Αγρίνιο, ενώ δεν τους αδικεί και η εικόνα της ομάδας, η οποία έχει χάσει μόνο από ΠΑΟ (άδικα) και Ολυμπιακό (με το ζόρι), στα 16 τελευταία παιχνίδια της. Νο goal τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός ο κίπερ Ράφαελ (16 συμμ.) ο κεντρικός μέσος Γοδόι (17 συμμ.) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.)
Εκτός: 3-5-2
Γκολ: 10-7
Τελευταία 5: 2-2-1
Προβλέψεις: Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ κόντρα σε μια από τις πιο αξιόμαχες ομάδες αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λιγκ. Πριν το κενό, οι Θεσσαλονικείς δεν έπαιζαν καλά και δεν περιμένουμε να αλλάξει τόσο εύκολα αυτό. Πιστεύουμε πως θα είναι οριακό το ματς και είναι πολύ πιθανή η ισοπαλία στο ημίχρονο (2.20 Netbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση