» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Ολλανδία: Κερδίζει πόντους η Φέγενορντ


13.30 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Προϊστορία: 11-4-6
Πέρυσι: ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 4-2
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Έφυγε πικραμένη από το Άμσερνταμ και το ντέρμπι με τον Άγιαξ για το ισόπαλο 0-0, αφού ήταν η ομάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις και άξιζε πέρα ως πέρα τη νίκη. Είχε τον έλεγχο του αγώνα και 4-5 κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, κάνοντας τους γηπεδούχους απλά να παρακολουθούν. Ο Φρεντ Ρούτεν έχει φτιάξει ένα πραγματικά καλά δουλεμένο σύνολο, που αν ξεκινούσε καλύτερα την σεζόν, τώρα θα διεκδικούσε με πολλές πιθανότητες τον τίτλο. Βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και εμφανίζεται αρκετά σοβαρή σε όλα της τα παιχνίδια. Εκ’ νέου εκτός ο εξτρέμ Μανού (15 συμ./3 γκολ).
Εντός: 5-2-3
Γκολ: 33-16
Τελευταία 5: 2-2-1
ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ: Δεν κέρδισε τίποτα από το εκτός έδρας ματς με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Η φάση που έκρινε τον αγώνα ήταν το πέναλτι που υπέπεσε ο Βόρμγκοορ στο 42′, ο οποίος και αποβλήθηκε. Ο αντίπαλος παίκτης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και αυτό το γκολ έμμελε να κρίνει και τον νικητή της αναμέτρησης. Με εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη, όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε εντός επικίνδυνης ζώνης, στην οποία και ενδέχεται να παραμείνει, αφού σήμερα έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο την ανώτερη Φέγενορντ. Στο Κόπα Άφρικα ο στόπερ Κάνον (14 συμ.).
Εκτός: 0-4-6
Γκολ: 24-32
Τελευταία 5: 0-3-2
Πάμε Στοίχημα: Όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της Φέγενορντ, που λογικά θα επιστρέψει στις νίκες. Εδώ αξίζει μονάχα το no goal και το 1,80 από τον Stoiximan.


15.30 ΦΙΤΕΣΕ – ΑΓΙΑΞ
Προϊστορία: 14-2-29
Πέρυσι: ΦΙΤΕΣΕ – ΑΓΙΑΞ 1-1
ΦΙΤΕΣΕ: Αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν η Φίτεσε στο ματς με την Χέρενφεν εκτός έδρας και η ήττα με 4-1 τα λέει όλα. Τραγικό ιδιαίτερα το πρώτο 10λεπτο, όπου μάζεψε δύο φορές την μπάλα από την εστία της, ενώ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 μέχρι το 53′. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Κασία στο 78′. Βαριά ήττα και στο κύπελλο με 4-0 στο Γκρόνινγκεν, εκεί που έμεινε με 10 παίκτες στο 61′, όταν το ματς ήταν στο 0-0. Με ανάλογες εμφανίσεις δεν θα έχει ελπίδα να διεκδικήσει κάτι καλό στο τέλος και η πρώτη οχτάδα απέχει αυτή την στιγμή πέντε βαθμούς. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται σήμερα και το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ. Τιμωρημένος ο στόπερ Κασία (13 συμ./1 γκολ).
Εντός: 3-6-1
Γκολ: 36-32
Τελευταία 5: 1-2-2
ΑΓΙΑΞ: Κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι με την Φέγενορντ και πρέπει να αισθάνεται τυχερός, που διατήρησε το ισόπαλο 0-0. Σχεδόν ακίνδυνος και ασύνδετος στις γραμμές, η αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας και μεγάλες ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ. Με αυτήν την απώλεια είδε την Αϊντχόφεν να ξεφεύγει έξι βαθμούς και έτσι αν θέλει να έχει κάποιες ελπίδες διατήρησης των σκήπτρων της θα πρέπει να πάει «τρένο» και να μην στραβοπατήσει τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με την PSV. Παραμένει εκτός ο στόπερ Φέλτμαν (15 συμ./3 γκολ). Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Ρίντεβαλντ (8 συμ.), ο μέσος Κλάασεν (18 συμ./5 γκολ) και ο φορ Σίγκθορσον (15 συμ./5 γκολ).
Εκτός: 5-2-1
Γκολ: 45-17
Τελευταία 5: 4-1-0
Πάμε τοίχημα: Με την άμυνα που διαθέτει η Φίτεσε, δύσκολα να γλιτώσει από τον ανώτερο Άγιαξ. Προβάδισμα στο διπλό με ρίσκο και το 2,75 της Novibet.


17.45 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Προϊστορία: 16-3-4
Πέρυσι: ΑΛΚΜΑΑΡ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ 4-0
ΑΛΚΜΑΑΡ: Ο στόχος του κυπέλλου έκανε… φτερά για φέτος, αφού γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια στην έδρα της Τβέντε με 3-0. Με 2-0 σκορ στην πλάτη για το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να διεκδικήσει κάτι καλό και σαν να μην έφτανε αυτό, δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο 62′ της αναμέτρησης. Έτσι είναι υποχρεωμένη να στραφεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και που την περιμένει ένα φαινομενικά εύκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Χέρακλες. Νοκ άουτ ο στόπερ Βάουτενς (5 συμ.).
Εντός: 4-3-3
Γκολ: 29-26
Τελευταία 5: 2-2-1
ΧΕΡΑΚΛΕΣ: Την έχει πάρει η κάτω βόλτα για τα καλά και ξυπνούν οι μνήμες από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με τις απανωτές ήττες. Έφτασε τις τρεις σερί και τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, που επανέφεραν την ομάδα από το Άλμελο στην τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ηττήθηκε με 2-0 στο Ένσεντε από την Τβέντε, γκολ που σημειώθηκαν και τα δύο στο δεύτερο μέρος. Από τις πέντε νίκες που έχει συνολικά στο πρωτάθλημα, οι τρεις είναι εκτός έδρας (3-0-7), αν και ποτέ καμία ομάδα δεν πρέπει να την ξεγράφει. Αμφίβολος ο μέσος Πελουπέσι (16 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-0-7
Γκολ: 27-41
Τελευταία 5: 1-1-3
Πάμε στοίχημα: Στόχος να πάει καλά στο πρωτάθλημα η Αλκμάαρ και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1,70 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση