» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Μπουντεσλίγκα: Ο «γολγοθάς» της Ντόρτμουντ


16.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Προϊστορία: 34-23-29
Πέρυσι: –
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Προβληματικός ο πρώτος γύρος για το Αμβούργο που κινούταν μεταξύ επικύνδυνης ζώνης και πάνω από αυτήν. Με 17 πόντους μέχρι στιγμής ισοβαθμεί με την τρίτη ομάδα από το τέλος και το υπόλοιπο της σεζόν είναι άκρως καθοριστικό. Μεγάλο ντεζαβαντάζ η μη παραγωγική της επίθεση, όπου με εννιά τέρματα έως τώρα διαθέτει μακράν την χειρότερη επίδοση της Μπουντεσλίγκα. Ικανή για όλα δείχνει και μπροστά στο κοινό της (3-2-3). Απ’ όλα τα αποτελέσματα είχε στις φιλικές αναμετρήσεις κατά το διάστημα της διακοπής, χάνοντας από την Μάντσεστερ Σίτι με 2-0, ενώ κέρδισε 3-2 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και έφερε 0-0 με την Αστάνα από το Καζακστάν. Τιμωρημένος ο μέσος Μπεχράμι (16 συμ.). Τραυματίες ο στόπερ Κλέμπερ (7 συμ./1 γκολ) και ο μέσος Χόλτμπι (14 συμ.).
Εντός: 3-2-3
Γκολ: 9-19
Τελευταία 5: 1-2-2
ΚΟΛΩΝΙΑ: Προσπάθεια παραμονής στην μεγάλη κατηγορία θα γίνει και στην Κολωνία. Αν και οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, εντούτοις στην συνέχεια έχασαν τον ενθουσιασμό τους και παραμένουν χαμηλά. Εξάλλου, μετράει μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Καλό πρόσωπο πάντως στα τρία φιλικά που έδωσε αυτό το διάστημα, κάνοντας το 3/3 κόντρα σε Βέχεν (3-0), Φλουμινένσε (3-2) και Κορίνθιανς (1-0). Πλήρης η αποστολή για σήμερα.
Εκτός: 4-1-4
Γκολ: 17-23
Τελευταία 5: 1-1-3
Πάμε Στοίχημα: Με το σταγονόμετρο βλέπει το γκολ το Αμβούργο, ενώ και Κολωνία θα παίξει αμυντικά. Στο 1,70 το under 2,5 από την Mybet.


16.30 ΣΑΛΚΕ – ΑΝΟΒΕΡΟ
Προϊστορία: 28-9-15
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΑΝΟΒΕΡΟ 2-0
ΣΑΛΚΕ: Κοντά στον στόχο της πρώτης τετράδας η Σάλκε και την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Στα εντός έδρας παιχνίδια της είναι συνήθως το «αφεντικό» (5-3-1) αν και δεν κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα με Αμβούργο και Κολωνία. Μία, αλλά και καλή προσθήκη μέχρι στιγμής και ακούει στο όνομα του στόπερ Ματίγια Νάστασιτς, που ήρθε από την Μάντσεστερ Σίτι, σε μια θέση που πονάει φέτος η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Στα φιλικά προετοιμασίας έχασε από Ραπίντ Βιέννης και Άγιαξ με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με αντίπαλο την Μαρέικ από το Σουδάν. Πολλά τα προβλήματα. Σημαντικότερες του εξτρέμ Ντράξλερ (17 συμ./9 γκολ) και ο φορ Τσούπο Μότινγκ (17 συμ./9 γκολ).
Εντός: 5-3-1
Γκολ: 28-21
Τελευταία 5: 3-1-1
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ικανή για όλα έδειξε πως είναι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος το Ανόβερο και ο απολογισμός στις 17 αγωνιστικές τα λέει όλα (7-3-7). Σαφώς και είναι πιο δυνατή εντός έδρας, αν και δεν τα πάει τόσο άσχημα μακριά από αυτήν μέχρι στιγμής (2-3-4). Βαθμολογικά είναι στο -3 από την πρώτη εξάδα και μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά για το 2015. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε φιλικά έδωσε στην διακοπή, έχοντας απολογισμό 3-1-1. Στα δύο πιο σημαντικά έχασε με 3-2 από την Βέρντερ Βρέμης και κέρδισε 1-0 την Γιουνγκ Μπόις. Μακροχρόνιες οι απουσίες της και δεν επηρεάζουν.
Εκτός: 2-3-4
Γκολ: 21-26
Τελευταία 5: 1-2-3
Πάμε Στοίχημα: Ευκαιρία να μπει με το δεξί η κατά κάποιο τρόπο ενισχυμένη Σάλκε. Προβάδισμα στον άσο, που πληρώνει 1,91 στην Championsbet.


16.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Προϊστορία: 37-28-24
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-2
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο δεύτερος γύρος για την Στουτγάρδη, με τον Χουμπ Στέφενς που ανέλαβε πριν λίγο καιρό να έχει τον χρόνο να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του. Στόχος της η παραμονή στην Μπουντεσίγκα και πριν την διακοπή μετρούσε τρεις αγωνιστικές αήττητη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας βάσει αριθμών, έχοντας απολογισμό 1-2-5. Δύο μόλις φιλικά προετοιμασίας, όπου κέρδισε 5-0 την Αλβαμική Λάσι και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Φαρένσε. Τραυματίες ο επιθετικός Ντιντάβι (5 συμ./2 γκολ) και ο στόπερ Ρίντιγκερ (15 συμ.).
Εντός: 1-2-5
Γκολ: 20-32
Τελευταία 5: 2-2-1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ήταν για πολλές αγωνιστικές αήττητη στο ξεκίνημα, όμως κάπου στην πορεία έχασε το μομέντουμ και γνώρισε διαδοχικές ήττες. Όχι αρκετές όμως για να της χαλάσουν την εικόνα, όπου παραμένει τέταρτη στην βαθμολογία μαζί με την Σάλκε. Πίσω από την πρωταθλήτρια Μπάγερ, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση της Μπουντεσλίγκα με 17 γκολ παθητικό, ενώ μακριά από το γήπεδο της απέτυχε να κερδίσει στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξορμήσεις της (0-1-3). Στις έξι φιλικές αναμετρήσεις είχε μοιρασμένο απολογισμό (3-0-3), παίζοντας πάντως με δυνατές ομάδες. Νοκ άουτ οι εξτρέμ Χαν (16 συμ./3 γκολ), Τραορέ (12 συμ.).
Εκτός: 2-3-3
Γκολ: 25-16
Τελευταία 5: 2-1-2
Πάμε Στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού οι δύο ομάδες δείχνουν ικανές για όλα, ενώ είχαμε και την αποχή, που δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει. Το goal/goal πάντως δείχνει πιθανό και πληρώνει 1,60 στον Stoiximan.


19.30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Προϊστορία: 26-20-25
Πέρυσι: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-2
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χωρίς να πείσει μέχρι στιγμής, βρίσκεται εντός στόχου, που είναι οι θέσεις του Champions League. Βρίσκεται στο -6 από την δεύτερη Βόλφσμπουργκ, την οποία θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πριν την διακοπή μετρούσε τρεις αγωνιστικές αήττητη, ενώ συχνό της αποτέλεσμα έως τώρα ήταν και η ισοπαλία (7-7-3). Το θετικό είναι ότι συνεχίζει και στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργώνωσης, ενώ έδωσε μόλις δύο φιλικά τεστ τον Γενάρη, όπου κέρδισε 3-0 την Φλουμινένσε και γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κορίνθιανς. Τραυματίας ο αμυντικός Τζεντβάι (14 συμ./2 γκολ). Με την εθνική Αυστραλίας ο εξτρέμ Κρούζ (7 συμ.) και με την Κορέα ο Σον (16 συμ./5 γκολ).
Εντός: 4-5-0
Γκολ: 28-20
Τελευταία 5: 2-2-1
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πρόκειται αναμφίβολα για την μεγαλύτερη απογοήτευση, όχι μόνο της Μπουντεσλίγκα, αλλά και της Ευρώπης όλης. Με το πέρας ενός ολόκληρου γύρου στο πρωτάθλημα, μοιράζεται την τελευταία θέση της βαθμολογίας με την Φράιμπουργκ, ενώ καλείται να μπει κατευθείαν στα… βαθιά σήμερα, αντιμετοπίζοντας σήμερα εκτός έδρας την Λεβερκούζεν. Σημαντική μεταγραφική κίνηση η απόκτηση του Σλοβένου εξτρέμ Καμπλ, που έκανε εκπληκτικά πράγματα με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ τα τελευταία δύο χρόνια. Αήττητη στα φιλικά, με απολογισμό 3-1-0 και στο πιο σημαντικό κέρδισε την Ουτρέχτη με 1-0. Τραυματίες οι μέσοι Μπέντερ (13 συμ.), Κελ (13 συμ.).
Εκτός: 1-1-7
Γκολ: 18-26
Τελευταία 5: 1-1-3
Πάμε Στοίχημα: Πιο τριπλή δεν γίνεται το συγκεκριμένο ματς. Αναμένεται καλό σερί για την Ντόρτμουντ, αλλά δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει από σήμερα. Με αρκετό ρίσκο πάμε στην ισοπαλία και το 3,42 της Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση