» » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Γαλλία: Προβληματίζει η Μαρσέιγ


17.30 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΕΒΙΑΝ
Προϊστορία: 5-1-2
Πέρυσι: ΜΑΡΣΕΪΓ – ΕΒΙΑΝ 2-0
ΜΑΡΣΕΪΓ: Δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που κέρδιζε από συνήθεια στο ξεκίνημα της σεζόν και η αστάθεια στην απόδοση της έχει κοστίσει την πρωτιά και μάλιστα είναι στο -4 πλέον από την Λιόν. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, έχασε από τη Νις εκτός έδρας με 2-1, μειώνοντας απλά στο 77′ με Τοβέν και ενώ έπαιζε από το 54′ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα μετρά τρεις ήττες στην τελευταία πεντάδα, ενώ έχει αποχαιρετίσει και το κύπελλο. Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Αλεσαντρινί (14 συμ./1 γκολ) και ο μεσοεπιθετικός Μπαράντα (9 συμ./1 γκολ).
Εντός: 10-0-1
Γκολ: 42-22
Τελευταία 5: 2-0-3
ΕΒΙΑΝ: Υπερπολύτιμη εντός έδρας νίκη επί της Τουλούζ με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα του Τόμασον πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 4′. Κόντρα σε έναν υπολογίσιμη αντίπαλο πήρε αυτό που ήθελε, ενώ από το 61′ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Τρίποντο που της επέτρεψε να αποσπαστεί από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και να κοιτάξει με καλύτερο… μάτι το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πάντως μακριά από το γήπεδο της η Εβιάν δεν τα πηγαίνει εξίσου καλά (2-0-9). Τραυματίες οι μέσοι Τόμασον (7 συμ./2 γκολ), Ενσικουλού (15 συμ./2 γκολ). Στο Κόπα Άφρικα οι αμυντικοί Μονγκουκί (13 συμ.) και Μενσά (9 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-0-9
Γκολ: 24-38
Τελευταία 5: 1-1-3
Στοίχημα Προγνωστικά: Χαμηλά πληρώνει ο άσος, για την Μαρσέιγ που θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,80 στην Mybet.


21.00 ΝΑΝΤ – ΛΙΛ
Προϊστορία: 7-8-13
Πέρυσι: ΝΑΝΤ – ΛΙΛ 0-1
ΝΑΝΤ: Έκανε ίσως το χειρότερο της παιχνίδι για φέτος και γνώρισε την βαριά ήττα στην έδρα της Μονπελιέ με 4-0. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν μόνο 1-0, όμως στην συνέχεια ανέβασε τις γραμμές και το πλήρωσε, δεχόμενη άλλα τρία γκολ. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την Ναντ στο πρωτάθλημα και τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, όμως βαθμολογικά βρίσκεται αρκετά ψηλά και δεν αναμένεται να έχει περιπέτειες στο τέλος. Το βάρος θα πέσει στην συνέχεια στο κύπελλο, όπου απέκλεισε πριν 10 ημέρες την Λιόν. Τεράστια η επιστροφή του στόπερ Τζιλομποτζί. Λείπει ο εξτρέμ Γκακπέ (10 συμ./1 γκολ).
Εντός: 4-5-2
Γκολ: 19-22
Τελευταία 5: 2-1-2
ΛΙΛ: Κινείται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ προέρχεται από ακόμη μία ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας από την Μονακό εντός έδρας με 1-0. Δέχθηκε το γκολ στο 57′ της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να απαντήσει στην συνέχεια, ώστα να αποσπάσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη η Λιλ, ενώ με 17 γκολ ενεργητικό διαθέτει την χειρότερη επιθετική επίδοση του Σαμπιονά. Δεν υπολογίζεται εκ’ νέου ο φορ Φράι (15 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 4-5-2
Γκολ: 19-22
Τελευταία 5: 2-1-2
Στοίχημα Προγνωστικά: Δύσκολο ματς και μπορεί να πάει παντού. Η Λιλ που σκοράρει με δυσκολία, μπορεί να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ. Το under 2,5 στο 1,50 από την Playbet.


21.00 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΡΕΜΣ
Προϊστορία: 5-2-2
Πέρυσι: ΤΟΥΛΟΥΖ – ΡΕΜΣ 3-2
ΤΟΥΛΟΥΖ: Κατώτερη των περιστάσεων για άλλη μια φορά η Τουλούζ, που έχασε αυτή την φορά από την Εβιάν εκτός έδρας με 1-0. Σε ένα ματς όπου δεν είχε πολλές φάσεις, κατάφερε να χάσει σε μια από τις λίγες στιγμές που κινδύνευσε. Η πλέον ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος οι «βιολετί» και με έξι αγωνιστικές δίχως τρίποντο βρέθηκε δικαιολογημένα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σαφώς και η νίκη στο σημερινό εντός έδρας ματς με την Ρεμς αποτελεί μονόδρομος. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Νίνκοφ (15 συμ./1 γκολ). Στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Ντούμπια (14 συμ./2 γκολ) και οι ακραίοι Ακπά Ακπρό (18 συμ./1 γκολ), Σιλά (11 συμ./1 γκολ). Τραυματίες οι στόπερ Κανά Μπιγίκ (1 συμ.), Σπάχιτς (11 συμ.) και ο μέσος Αγκιλάρ (17 συμ.).
Εντός: 3-4-3
Γκολ: 23-34
Τελευταία 5: 0-2-3
ΡΕΜΣ: Μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει το ματς στο γήπεδο της με την Λανς, όμως οι προσπάθειες της στάθηκαν άκαρπες για να μείνει στο τέλος στο ισόπαλο 0-0. Η Ρεμς που δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις απουσίες των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα και από τότε δεν κερδίζει σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος. Προς το παρόν πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί, αφού καταλαμβάνει την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Σινιορινό (19 συμ./3 γκολ). Με τις εθνικές τους ομάδες ο αμυντικός Μαντί (17 συμ./3 γκολ) και ο μέσος Ονιάνγκ (17 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 27-36
Τελευταία 5: 2-1-2
Στοίχημα Προγνωστικά: Πολύ πιο κρίσιμο το παιχνίδι των γηπεδούχων, που καλούνται να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα της Ρεμς. Προβάδισμα στον άσο και το 1,90 της Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση