» » » » » » » Στοίχημα προγνωστικά Eredivisie: Ασταμάτητη η Φίτεσε


19.30 ΦΙΤΕΣΕ – ΤΣΒΟΛE
Προϊστορία: 6-1-2
Πέρυσι: ΦΙΤΕΣΕ – ΤΣΒΟΛΕ 3-0
ΦΙΤΕΣΕ: Δεν σταματάει πουθενά πλέον και το αποδικνύει και στα πιο δύσκολα γήπεδα. Όπως αυτό της Τβέντε, όπου πέρασε την Κυριακή νικηφόρα με 2-1. Ο φορμαρισμένος Λαμπιάντ άνοιξε το σκορ στο 17′ και δεν αγχώθηκε με την ισοφάριση στο 82′, αφού απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στις καθυστερήσεις και τον Καζαϊσβίλι στο 92′. Πέντε σερί τρίποντα πλέον για τους «κιτρινόμαυρους», που έχουν εδραιωθεί στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας, ενώ στο διάστημα αυτό έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ. Κομπλέ η αποστολή για σήμερα.
Εντός: 5-6-1
Γκολ: 44-33
Τελευταία 5: 5-0-0
ΤΣΒΟΛΕ: Σε αντίθετη κατάσταση βρίσκεται η Τσβόλε, αφού προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε στην έδρα της Ντεν Χάαγκ με 3-2, πληρώνοντας τα λάθη στην άμυνα, ενώ σκόραρε με τους Ρέινστρα (72′) και Σαϊμάκ (91′.). Αγωνιστικό ντεφορμάρισμα για το σύνολο του Ρον Γιανς, αλλά αργά η γρήγορα θα βρει και πάλι τον δρόμο της. Πάντως, την περιμένει σήμερα ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή την φορά με αντίπαλο την φορμαρισμένη Φίτεσε στο Άρνεμ. Αρκετές οι απουσίες πάντως. Εκτός ο τιμωρημένος μέσος Νίλαντ (22 συμ./8 γκολ) και τραυματίες ο αμυντικός Φαν Πόλεν (23 συμ.), οι μέσοι Τόμας (21 συμ./2 γκολ), Καραγκούνης (3 συμ.), αλλά και ο φορ Νέτσιντ (14 συμ./8 γκολ).
Εκτός: 4-1-7
Γκολ: 44-31
Τελευταία 5: 2-0-3
Στοίχημα προγνωστικά: Εκ’ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων και η Φίτεσε έχει πλέον το πάνω χέρι στον αγώνα. Στο 1,50 ο άσος από την Netbet.

20.45 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΒΙΛΕΜ
Προϊστορία: 14-8-9
Πέρυσι: –
ΑΛΚΜΑΑΡ: Ρέφαρε την ήττα πριν δύο εβδομάδων από την Αϊντχόφεν, αφού πήγε και έβγαλε διπλό στην δύσκολη έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 2-0. Αρκετά σοβαρή εμφάνιση για το σύνολο του Φαν Ντεν Μπρομ, που σκόραρε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Πόουλσεν (33′) και Μίρεν (58′). Οι τέσσερις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων (4-0-1) την διατηρούν στην τρίτη θέση μαζί με την Φέγενορντ, στην οποία μπορεί να παραμείνει, αφού υποδέχεται σήμερα μια ομάδα στα μέτρα της, την νεοφώτιστη Βίλεμ. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ο μέσος Ορτίθ (19 συμ.) και ο φορ Άαρον Γιόχανσον (11 συμ./4 γκολ).
Εντός: 5-3-4
Γκολ: 41-33
Τελευταία 5: 4-0-1
ΒΙΛΕΜ: Μια χαρά τα κατάφερε και απέναντι στον πρωταθλητή Άγιαξ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 37′ από τον αντίπαλο της, έφερε το ματς στα ίσα με τον Μεσαούντ στο 52′ και διατήρησε μέχρι τέλος ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Εξάλλου, η Βίλεμ έχει πετύχει εδώ και καιρό τον στόχο της παραμονής και αγωνίζεται σε όλα της τα παιχνίδια χωρίς το παραμικρό άγχος. Τραυματίες ο μέσος Χάεμουτς (23 συμ./4 γκολ), αλλά και ο επιθετικός Αντράντε (20 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 3-1-8
Γκολ: 32-34
Τελευταία 5: 2-1-2
Στοίχημα προγνωστικά: Πολύ σοβαρή εμφάνιση για την Αλκμάαρ, που θα βρει τον τρόπο να κερδίσει και την Βίλεμ. Ο άσος πληρώνει 1,75 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση