» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Με το μυαλό στην Σαχτάρ η Μπάγερν


21.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Προϊστορία: 39-23-21
Πέρυσι: –
ΜΠΑΓΕΡΝ: Σαν «σίφουνας» πέρασε από την Πάντερμπορν και το νικηφόρο 6-0 τα λέει όλα. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν και από ένα ο Ριμπερί με Βάισερ. Σαφώς και η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και ξέσπασε μετά το 0-0 με την Σαχτάρ για το Champions League. Σταθερά στην κορυφή η ομάδα του Γκουαρντιόλα, που έχει να σκέφτεται τον επαναληπτικό με τους Ουκρανούς σε λίγες ημέρες. Τραυματίες ο στόπερ Μπενατιά (11 συμ./1 γκολ), ο μπακ Λαμ (11 συμ./2 γκολ) και οι μέσοι Τσάβι Μαρτίνεζ, Τιάγκο Αλκαντάρα.
Εντός: 10-1-0
Γκολ: 59-9
Τελευταία 5: 3-1-1
ΚΟΛΩΝΙΑ: Απέτυχε να κερδίσει ακόμη μια φορά στο γήπεδο της, αφού έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο το Ανόβερο. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 5′ και το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να ισοφαρίσει με τον Ούτζα στο 17′. Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη φέρνουν την Κολωνία αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία και το κακό είναι ότι της περιμένει σήμερα το δύσκολο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Πάντως εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει ήδη πέντε διπλά (5-1-5). Εκτός ο μέσος Γκέρχαρντ (11 συμ.), αλλά και ο φορ Χέλμες, που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής φέτος.
Εκτός: 5-1-5
Γκολ: 20-25
Τελευταία 5: 1-3-1
Πάμε στοίχημα: Στις διαθέσεις της Μπάγερν θα κριθεί η αναμέτρηση και τα πόσα γκολ θα βάλει. Πάμε με το over 3,5 και το 1,91 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση