» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Primera Division: Σε υψηλές πτήσεις οι «νυχτερίδες»


21.45 ΜΑΛΑΓΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Προϊστορία: 3-7-17
Πέρυσι: ΜΑΛΑΓΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-0
ΜΑΛΑΓΑ: Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και το τρίτο στην σειρά παιχνίδι απέναντι στην Μπιλμπάο, μόνο που ο επαναληπτικός του «Σαν Μαμές» έφερε τον αποκλεισμό, μετά την ήττα με 1-0. Γκολ που δέχθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεν βρήκε ποτέ απάντηση. Λίγες ημέρες νωρίτερα για το πρωτάθλημα και στο ίδιο γήπεδο, απέσπασε το ισόπαλο 1-1, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 70′, ισοφαρίζοντας με τον Χάβι Γκέρα οχτώ λεπτά αργότερα. Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη για τη ντεφορμέ Μάλαγα, που δυσκολεύεται τελευταία στο να βάλει γκολ. Βαθμολογικά είναι άνετη, αλλά λίγο δύσκολα να καταφέρει το βήμα παραπάνω. Μόνο επιστροφές σήμερα, αφού επανέρχεται μετά από δύο μήνες ο στόπερ Σέρχιο Σάντσες (12 συμ.) και από τιμωρία ο μέσος Ρέθιο (16 συμ.).
Εντός: 5-3-2
Γκολ: 23-21
Τελευταία 5: 1-2-2
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, επικράτησε της Σεβίλλης με 3-1 και συνέχισε εντυπωσιακά την πορεία της στο πρωτάθλημα. Στο 33′ μπροστά στο σκορ 2-0 με δύο γκολ του Ντάνι Παρέχο, με την αντίπαλο να μειώνει με πέναλτι στο 37′ και να χάνει ακόμη ένα στο 41′. Όλα τελειώσαν με το 3-1 από τον Φουέγο στο 56′. Επτά αγωνιστικές αήττητες οι «νυχτερίδες» (5-2-5), όμως με ένα μόλις τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες τους εξόδους. Σύμφωνα με την εικόνα τους είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η οποία και οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Με την εθνική Αλγερίας στο Κόπα Άφρικα ο εξτρέμ Φεγκουλί (16 συμ./3 γκολ), επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Πιάτι (14 συμ./3 γκολ), με τον δεξιό μπακ Μπαραγκάν (18 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-4-2
Γκολ: 38-18
Τελευταία 5: 4-1-0
Πάμε στοίχημα: Η Μάλαγα είχε απαιτητικό και δύσκολο ματς την Πέμπτη, ενώ είναι και ντεφορμέ. Ξεκούραστη η Βαλένθια και σε καλό μομέντουμ. Είμαστε υποχρεωμένη να την στηρίξουμε. Το διπλό πληρώνει καλά και συγκεκριμένα 2,81 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση