» » » » » » » » Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!


15:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Προϊστορία (από 2012): 3-1-3
Α’ γύρος: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλου του στο κύπελλο, αφού τη Πέμπτη αποκλείστηκε στη Λεωφόρο από την Ξάνθη, χάνοντας με 0-1 (1-1 ο α’ αγώνας). Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του και ο Αναστασίου φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη, τόσο για την ενδεκάδα που κατέβασε, όσο και για την μη αλλαγή του Μέντες, ο οποίος αποβλήθηκε στο 60’. Δε μπόρεσε να απειλήσει καθόλου σε όλο το παιχνίδι, προσπάθησε να πάρει την πρόκριση με το 0-0, αλλά πληγώθηκε τελικά στο 88’. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη δύσκολη νίκη επί της Καλλονής, που ήρθε με βελτιωμένη εμφάνιση στην επανάληψη, χάρη σε γκολ του Μπεργκ στο 78’. Ο Σουηδός μεσοβδόμαδα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πράσινους μέχρι το 2018. Σταθερά η διαφορά στο -8 και -6 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα έχει τη δυνατότητα να μειώσει στους 3 τη διαφορά από τη 2η θέση. Την Πέμπτη έχει ρεπό. Under και τα 5 τελευταία επίσημα παιχνίδια του. Έχει την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τα 9 από τα 10 παιχνίδια που έδωσε στη Λεωφόρο, ενώ έχει και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 7 από τα 10. Επαναπάτρισε τον Μαυρία μετά από 1,5 χρόνο στη Σάντερλαντ. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Ταυλαρίδης (5 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Μέντες (10 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός μέσος Μπούι (11 συμμ.).
Εντός: 9-0-1
Γκολ: 21-4
Τελευταία 5: 3-2-0
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο κύπελλο, αφού είχε αποκλειστεί από τον όμιλο. Αγωνίστηκε τη Δευτέρα στο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη και παρότι προηγήθηκε μόλις στα 22 δευτερόλεπτα με τον Γουνδουλάκη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο (77’, 86’). Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2), συνεχίζει να κατηφορίζει στη βαθμολογία, με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μετά τα χθεσινά αποτελέσματα να είναι στο +3. Παίζοντας όμως σήμερα με τον ΠΑΟ και την Τετάρτη στην Τρίπολη με τον Αστέρα, δεν αποκλείεται να εκμηδενιστεί και να αρχίσει να μπλέκει σε περιπέτειες. Under τα 7 από τα 10 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Ανέτοιμος ο δεξιός μπακ Κουλιμπαλί μετά το Κόπα Άφρικα (14 συμμ./1 γκ.). Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (6 συμμ.) και ο εξτρέμ Ζιλβάν (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).
Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 6-9
Τελευταία 5: 1-1-3
Πρόταση Στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από την Ξάνθη και να ανεβάσει τη ψυχολογία του με μία καλή εμφάνιση. Δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του όμως για να τον στηρίξουμε στο 1.25 του άσο, σαφώς καλύτερη επιλογή το over, το οποίο έχει να εμφανίσει καιρό (1.80 Netbet).

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Προϊστορία (από 2003): 8-4-1
Α’ γύρος: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
Κύπελλο: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αποκλεισμός-σοκ για τον ΠΑΣ την Τετάρτη από τα Χανιά. Φαινόταν ότι θα είχε εύκολο έργο μετά το 2-1 στην Κρήτη. Στους Ζωσιμάδες ωστόσο, αφού προηγήθηκε με τον Σαπαλίδη στο 39’, ο ίδιος άφησε την ομάδα του με 10 τέσσερα λεπτά αργότερα και στην επανάληψη δύο φάσεις των φιλοξενούμενων ήταν αρκετές για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα και το καθοριστικό πέναλτι του Μανιά στο δοκάρι, έστειλε τους Χανιώτες στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 5 σερί ισοπαλίες και 6 ματς χωρίς νίκη (0-5-1). Πιο πρόσφατο Χ αυτό που πήρε στη Ξάνθη (1-1), όπου αν και δεν ήταν καλός, εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό του καλό διάστημα στην επανάληψη για να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Τσάβες (75’), γλιτώνοντας το γκολ δύο φορές στην στις καθυστερήσεις. Έχει ξεφύγει 4 βαθμούς από την πεντάδα και του λείπει το κάτι παραπάνω, ειδικά στην επίθεση, για να μπορεί να είναι δυνατό φαβορί για τη διεκδίκηση της 5η θέσης. Πολύ δυνατός στα Πηγάδια, μόνο από τον Λεβαδειακό έχει χάσει στα 10 ματς εκεί και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα στο άτυπο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας. Πολύ καλή και η προϊστορία του με την Κέρκυρα. Αήττητος στις 7 φορές που την έχει υποδεχτεί (6-1-0), μόλις μία ήττα στις 13 αναμετρήσεις του συνολικά (8-4-1), αυτή στον πρώτο γύρο φέτος (0-2). Αναμετρήθηκε με την Κέρκυρα και αμέσως μετά στο κύπελλο, όπου την κέρδισε με 1-0. Εκτός ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Κρητικός (2 συμμ.).
Εντός: 5-4-1
Γκολ: 18-9
Τελευταία 5: 0-5-0
ΚΕΡΚΥΡΑ: Πήγε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Βέροιας (Μαρκόφσκι 5’, 17’, Βεργώνης αυτ. 22’, Κοντός 85’), αλλά εκτός από το πρώτο ημίχρονο δε μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω για να πάρει το παιχνίδι, δεχόμενη δύο γκολ στην αρχή και το τέλος της επανάληψης. Εκτός κυπέλλου λοιπόν και όλο το ενδιαφέρον πλέον είναι στο πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει να πιάσει το όριο τον 40 βαθμών μία ώρα αρχύτερα για να εξασφαλίσει την παραμονή. Για την ώρα είναι στους 6 πόντους διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Απέκτησε τον αριστερό μπακ Κώστα Μανωλά (Χανιά) και μάλλον θα δώσει στους Κρητικούς τον μεσοεπιθετικό Ρόχας (11 συμμ.). Ακόμα πιο σημαντική η μεταγραφή του εξτρέμ Γκαζαριάν, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Δεν έπαιξαν με την ΑΕΚ και είναι αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης (2 συμμ.) και ο μέσος Ναγιάρ (14 συμμ./3 γκ.).
Εκτός: 1-2-6
Γκολ: 7-13
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση Στοίχημα: Έχει περάσει καιρός από την τελευταία νίκη των Γιαννιωτών, αλλά μετά από τον αποκλεισμό δε ξέρουμε αν και ποια θα είναι η αντίδρασή του. Απογοήτευση όμως υπάρχει και στους Φαίακες. Δύσκολο το ματς, λόγω έδρας και προϊστορία δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους (1.80 Bet8).

17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Προϊστορία (από 1994): 4-3-12
Α’ γύρος: ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΚΟΣ 2-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ντροπιαστική ήττα για τη Λειβαδιά στο κύπελλο, που έχασε εντός έδρας με το βαρύ 1-4 από τον Απόλλων Σμύρνης. Ο Κομπότης όρισε βαρύ πρόστιμο σε όσους αγωνίστηκαν για να τους αφυπνίσει, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, που βρίσκει την ομάδα του μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με 2 βαθμούς πλέον διαφορά από τον Πανιώνιο, οποίος κέρδισε χθες τον Πανθρακικό. Μεγάλη κίνηση η έλευση του επιθετικού Πουλίδο, που είχε γίνει σήριαλ για το αν έρθει ή όχι στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Έτοιμος για ντεμπούτο ο μέσος Κατίδης. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μάντζιος (16 συμμ./6 γκ./1 ασίστ). Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο μεσοεπιθετικός Κονέ (14 συμμ./4 γκ.). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μαχαίρας (12 συμμ.).
Εντός: 2-5-3
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 2-1-2
ΞΑΝΘΗ: Ιστορική και δίκαιη η πρόκριση επί του κατόχου του κυπέλλου Παναθηναϊκού, η οποία ήρθε με νίκη στη Λεωφόρο στα τελευταίο λεπτά, με γκολ του Βασιλακάκη. Νευρικοί οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, έμεινα μάλιστα με 10 παίχτες στο 60’ και η νίκη ήρθε δίκαια για την ακριτική ομάδα στο 88’, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα. Στο πρωτάθλημα άξιζε τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, προηγήθηκε στο 54’, αλλά στο τέταρτο που πιέστηκε, δέχτηκε την ισοφάριση, χάνοντας στα τελευταία λεπτά δύο άχαστα για να πάρει τη νίκη. Στους 6 πλέον οι αγώνες χωρίς νίκη (0-4-2) και παρέμεινε στο -4 από την πεντάδα. Εκτός ο κίπερ Καρυπίδης (15 συμμ.), ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.).
Εκτός: 1-3-5
Γκολ: 10-16
Τελευταία 5: 0-1-4
Πρόταση Στοίχημα: Προσπαθεί να συνέλθει ο Λεβαδειακός από την ήττα στο κύπελλο, τη στιγμή που η Ξάνθη έχει ψυχολογία στα ύψη από τη δική της μεγάλη πρόκριση. Σημαντική η απώλεια του Μάντζιου για τους γηπεδούχους. Μία καλή Ξάνθη δε θα έχει πρόβλημα να φύγει με το διπλό (3.40 Novibet).

19:30 ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προϊστορία (από 1996): 2-0-11
Α’ γύρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 3-0
ΒΕΡΟΙΑ: Ο άσος στον επαναληπτικό με τον Πανιώνιο παιζόταν μυστηριωδώς στο 1.25, παρά την ήττα του στον πρώτο αγώνα και τις απουσίες που είχε. Φάνηκε πως θα επαναλαμβανόταν το σενάριο της Νέας Σμύρνης (1.45 ο άσος του Πανιωνίου), αλλά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, μένοντας στο 1-1 (0-1 79’/Καλτσάς 85’) και έτσι αποκλείστηκε. Από πολύ κακό αποτέλεσμα προέρχεται και στο πρωτάθλημα, όπου γνώρισε τη βαρύτερη φετινή της ήττα φέτος, χάνοντας στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα με 0-4! Ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος, όπου δέχτηκε τρία γκολ από το 5’ ως το 22’, το τρίτο σε προσπάθεια του Βεργώνη να κόψει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Πίεσε στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, δεχόμενη στο τέλος και τέταρτο (85’). Δεν μπόρεσε να μειώσει έτσι τη διαφορά από τον 5ο Παναιτωλικό, που άνοιξε πλέον στους 2 βαθμούς. Απέκτησε τον Τάτο από τον Ατρόμητο. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Καλί (11 συμμ.).
Εντός: 7-2-1
Γκολ: 21-11
Τελευταία 5: 1-2-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έκανε πάρτι με τον Τύρναβο, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του τουλάχιστον των τελευταίων 20 χρόνων, επικρατώντας στο Καραϊσκάκης με 8-0, παρότι ο Περέιρα παρέταξε ενδεκάδα με αναπληρωματικούς (Μιλιβόγεβιτς 9’, 25’, Διαμαντάκος 11’, Μπουχαλάκης 17’, Ντουρμάζ 55’, 57’, 82’, Φουστέρ 85’ πεν.). Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη με τον Πορτογάλο στο τιμόνι (6η με το 3-0 στο χαρτιά με τη Νίκη) και το κλίμα ανεβαίνει συνεχώς, διατηρώντας παράλληλα και το προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ, το οποίο σήμερα έχει την ευκαιρία να αυξήσει στους 5 μετά τη χθεσινή ήττα του Δικεφάλου χθες από τον Παναιτωλικό. Συνολικά μετράει 11 σερί νίκες, 7 σερί (+Νίκη) στο πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (48), αλλά και άμυνα (13). Μετράει 9 σερί νίκες κόντρα στη Βέροια, στις 8 από αυτές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Εφτά από αυτές συνοδεύτηκαν από over. Παρελθόν ο εξτρέμ Γκαζαριάν. Απέκτησε τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Σαντάνα (Σάλκε). Εκτός ο κίπερ Ρομπέρτο (18 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Μποτία (10 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός μέσος Εντινγκά (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 7-2-1
Γκολ: 24-6
Τελευταία 5: 5-0-0
Πρόταση Στοίχημα: Το 1.15 στο διπλό είναι αστείο ποσοστό, αλλά είναι η ελληνική πραγματικότητα. Σαφώς καλύτερο το 1.45 στο over (Goalbet), στο οποίο μπορούν να συνδράμουν και οι δύο πλευρές. Η Βέροια άλλωστε μόνο μεσοεπιθετικά έχει να επιδείξει αρετές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση