» » » » » » Στοίχημα Primera Division: Ανώτερη η Εσπανιόλ


21.45 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Προϊστορία: 1-1-1
Πέρυσι: –
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πλήρωσε τις απουσίες της και δεν απέφυγε την ήττα στην Μαδρίτης από την Χετάφε με 2-1. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ κατάφερε μονάχα να μειώσει στο 89′ με τον Αρμπίγια. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος για την ομάδα της Βαρκελώνης, αλλά προς το παρόν έχει ασφάλεια από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Επίσης, της δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στη νεοφώτιστη Κόρδοβα. Σημαντική η επιστροφή του πρώτου στόπερ Σέρτζιο Γκαρσία (22 συμ./9 γκολ).
Εντός: 6-3-3
Γκολ: 31-36
Τελευταία 5: 2-0-3
ΚΟΡΔΟΒΑ: Κάθε ήττα θα την φέρνει κοντά στον υποβιβασμό, αφού παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο χρονικά της αγώνα ηττήθηκε εντός έδρας από την Βαλένθια με 2-1, ισοφαρίζοντας απλά στο 74′ με τον Τζιλάς. Πέντε διαδοχικές ήττες για τους νεοφώτιστους, που πρέπει να βάλουν τέλος στο αρνητικό αυτό σερί εάν θέλουν να διατηρήσουν αρκετές ελπίδες παραμονής. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-2-8. Εκτός λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Ιάγκο Μπουζόν (3 συμ.), αλλά και ο μέσος Εκένγκ (11 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-2-8
Γκολ: 18-38
Τελευταία 5: 0-0-5
Πρόταση στοίχημα: Καλύτερη ομάδα η Εσπανιόλ και μπορεί να το αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου. Στο 1,60 ο άσος από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση