» » » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Serie A: Πήρε μπρος η Νάπολι


13.30 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΙΝΤΕΡ
Προϊστορία: 0-0-3
Πέρυσι: ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΙΝΤΕΡ 0-7
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Καλή σε ακόμη ένα παιχνίδι, μόνο που αυτή την φορά στην Σαρδηνία γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κάλιαρι. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′ και ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 76′, όμως η χαρά της κράτησε μόλις για τρία λεπτά όταν δέχθηκε και το δεύτερο τέρμα. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα για την Σασσουόλο (5-10-5), που δεν κερδίζει πάντως τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Με τις μεγάλες ομάδες τα πηγαίνει συνήθως καλά, ενώ προς το παρόν έχει διαφορά εφτά πόντων από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Τιμωρημένοι ο στόπερ Ατσέρμπι (15 συμ./2 γκολ) και ο φορ Φλόρο Φλόρες (15 συμ./1 γκολ). Στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Ταϊντέρ (15 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-6-1
Γκολ: 24-28
Τελευταία 5: 1-3-1
ΙΝΤΕΡ: Εκεί που πάει να σηκώσει κεφάλι έρχεται ένα ανάποδο αποτέλεσμα, που τα γκρεμίζει όλα. Όπως η ήττα από την Τορίνο εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0, γκολ που δέχθηκε στο 94′ και άφησε τους «νερατζούρι» με άδεια τα χέρια. Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι παραμένει μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης και απ’ ότι φαίνεται, μοναδική της ελπίδα είναι το κύπελλο, όπου φιλοξενείται το βράδυ της Τετάρτης από τη Νάπολι για τους «8» του θεσμού. Τιμωρημένοι ο μπακ Ντ’ Αμπρόζιο (11 συμ.) και ο στόπερ Ζουάν Ζεσούς (17 συμ.).
Εκτός: 2-5-3
Γκολ: 29-26
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Ενδιαφέρον ματς και περιμένουμε να έχει γκολ η αναμέτρηση. Στο 2,08 το over 2,5 από την Goalbet.


16.00 ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ
Προϊστορία: 6-2-9
Πέρυσι: ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ
ΚΙΕΒΟ: Άντεξε για 60 λεπτά στο Τορίνο, όμως από την στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ από την Γιουβέντους σε εκείνο το σημείο, ουσιαστικά έχασε και το παιχνίδι για να έρθει και το δεύτερο τέρμα στο 74′ για το τελικό 2-0. Ένα αποτέλεσμα εντός προγράμματος για την Κιέβο, που έχει εξίσου δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στη Νάπολι. Με τις δύο σερί ήττες και τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, η ομάδα από την Βερόνα βρίσκεται πλέον στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και κυνηγά όσο το δυνατόν περισσότερο από το ματς με αντίπαλο τους «παρτενοπέι». Τιμωρημένος ο στόπερ Νταϊνέλι (15 συμ.). Τραυματίας ο χαφ Ίσκο (11 συμ./1 γκολ).
Εντός: 1-4-5
Γκολ: 14-24
Τελευταία 5: 1-2-2
ΝΑΠΟΛΙ: Χρειάστηκε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Ιγκουαϊν στο 75′ για να προσπεράσει το εμπόδιο της Τζένοα με 2-1, καθώς μέχρι τότε συνάντησε πολλές δυσκολίες. Με τον Αργεντινό επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 7′, η αντίπαλος ανέβηκε στην συνέχεια και έφερε το ματς στα ίσα στο 56′. Έστω και με την ψυχή στο στόμα η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ συνέχισε θετικά και με τέσσερα τρίποντα στην τελευταία πεντάδα αγώνων βρέθηκε στο -6 από την δεύτερη Ρόμα. Επίσης, έχει προκριθεί και στους «8» του κυπέλλου και θα υποδεχθεί την Τετάρτη σε νοκ άουτ αναμέτρηση την Ίντερ. Τιμωρημένος ο στόπερ Κουλιμπαλί (17 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο μπακ Ζούνιγκα (6 συμ.), ο εξτρέμ Ινσίνιε (11 συμ./1 γκολ) και ο φορ Μίτσου (3 συμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αριστερός μπακ Γκουλάμ (11 συμ.).
Εκτός: 5-3-2
Γκολ: 36-25
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν θα είναι εύκολο το έργο σήμερα της Νάπολι, όμως πήρε πλέον φόρα και έχει την ποιότητα για να περάσει νικηφόρα από το «κρύο» γήπεδο της Κιέβο. Το διπλό πληρώνει 1,70 στην Playbet.


16.00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Προϊστορία: 7-5-27
Πέρυσι: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-2
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μεγάλο διπλό στο Έμπολι με 2-1, αφού είχε κόντρα και την διαιτησία. Ο Ντι Νατάλε σκόραρε στο 20′ απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε, με την αντίπαλο να ισοφαρίζει με ανύπαρκτο πέναλτι στο 37′. Ωστόσο, ο Βίντμερ με έναν τυχερό τρόπο και σουτ από πολύ πλάγια θέση, έδωσε την λύση στο 60′, με την Ουντινέζε να μένει και με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Οι «ζέβρες» επέστρεψαν στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και θα υποδεχθούν με καλή ψυχολογία την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Γιουβέντους. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Κονέ (17 συμ.). Τραυματίες ο στόπερ Ντομίτσι (8 συμ.) και ο φορ Γέιχο (5 συμ./1 γκολ). Στο Κόπα Άφρικα ο χαφ Μπαντού (14 συμ.).
Εντός: 4-3-3
Γκολ: 25-27
Τελευταία 5: 1-3-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Με τον Μοράτα να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει στο 89′, ξεπέρασε το εμπόδιο της Πάρμα για το κύπελλο εκτός έδρας με 1-0, τρόπαιο που έχει να κατακτήσει εδώ και 20 χρόνια. Στο πρωτάθλημα, ένα εκπληκτικό τέρμα του Πογκμπά έλυσε την άμυνα της Κιέβο στο 60′, για να ακολουθήσει ο Λιχστάινερ στο 74′ για το τελικό 2-0 εντός έδρας. Η «γηραία κυρία» είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, αφού εκμεταλλευόμενη τις γκέλες της Ρόμα, έχει ανοίξει την διαφορά από την δεύτερη θέση στους εφτά βαθμούς. Επίσης, διατηρεί την καλύτερη άμυνα, αλλά και επίθεση της Serie A, με διαφορά τερμάτων 44-9. Τιμωρημένος ο μέσος Μαρκίζιο (20 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο μπακ Ασαμόα (6 συμ.). και οι χαφ Βιδάλ (16 συμ./6 γκολ), Ρόμουλο (2 συμ.).
Εκτός: 7-2-1
Γκολ: 44-9
Τελευταία 5: 4-1-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Αρκετά ποιοτική η Ουντινέζε και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Γιουβέντους. Κρατάμε το goal/goal και το 2,20 από τον Stoiximan.


21.45 ΜΙΛΑΝ – ΠΑΡΜΑ
Προϊστορία: 21-11-10
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ – ΠΑΡΜΑ 2-4
ΜΙΛΑΝ: Από το κακό στο χειρότερο σε όλους τους τομείς η μεγάλη Μίλαν, αφού βρίσκεται σε μεγάλο ποσοστό εκτός στόχων από τόσο νωρίς. Και ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει χαμηλά, ήρθε και ο εντός έδρας αποκλεισμός από την Λάτσιο μεσοβδόμαδα με 1-0, σε παιχνίδι που έπαιζε με παίκτη παραπάνω σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Υπ’ ατμόν όπως ήταν λογικό ο προπονητής Φίλιπο Ιντζάγκι, καθώς το… πείραμα του Γκαλιάνι δεν βγήκε σε καλό για τους «ροσονέρι». Τιμωρημένος ο στόπερ Μεξές (9 συμ.). Τραυματίες οι μπακ Ντε Σίλιο (13 συμ.), Μπονέρα (10 συμ.), ο στόπερ Ζαπάτα (11 συμ.), ο χαφ Μποναβεντούρα (18 συμ./3 γκολ) και ο επιθετικός Ελ Σααράουι (15 συμ./1 γκολ).
Εντός: 4-2-4
Γκολ: 28-25
Τελευταία 5: 0-2-3
ΠΑΡΜΑ: Τα πήγε αρκετά καλά με αντίπαλο την Γιουβέντους στο κύπελλο, όμως λύγισε στο φινάλε με τέρμα στο 89′ και αποχαιρέτισε τον θεσμό με 1-0 εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην Serie B, αφού αυτή την στιγμή η ομάδα που σώζεται απέχει 10 βαθμούς παραπάνω. Οδυνηρή ήττα την προηγούμενη Κυριακή, αφού έχασε από την αδύναμη Τσεζένα με 2-1 εντός έδρας. Ένα ματς που έπρεπε πάση θυσία να πάρει για να διατηρήσει ελπίδες παραμονής. Σαφώς και έρχονται δυσκολότερα παιχνίδια στην συνέχεια, αρχής γενομένης από το σημερινό με αντίπαλο την επίσης παραπαίουσα Μίλαν. Παρελθόν αποτελεί ο φορ Κασάνο. Τραυματίες οι χαφ Χορκέρα (7 συμ.), Λίλα, οι εξτρέμ Μπιαμπιανί (1 συμ.), Γκετζάλ (7 συμ.) και ο επιθετικός Κόντα (9 συμ./2 γκολ). Στο Κόπα Άφρικα ο χαφ Άκουα (14 συμ.) και ο φορ Μπελφοντίλ (11 συμ.).
Εκτός: 1-0-8
Γκολ: 19-43
Τελευταία 5: 1-0-4
Προγνωστικά στοιχήματος: Ο τυφλός με τον μονόφθαλμο εδώ. Μόνο νίκη θέλουν αμφότερες και πρέπει να ανοιχτούν. Over 2,5 στο 2,00 από την Netbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση