» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Γαλλία: Ιδανικό ξέσπασμα για Παρί Σεν Ζερμέν


18.00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΑΝΣ
Προϊστορία: 15-9-12
Πέρυσι: –
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Χωρίς να πάρει πολλά ρίσκα απέναντι στην Μονακό, είχε πολλά προβλήματα με την καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων και έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Μια ισοπαλία που δεν ήταν οδυνηρή, αφού είχε ηττηθεί τόσο η πρωτοπόρος Λιόν, όσο και η Μαρσέιγ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Πάντως, η ομάδα του Λοράν Μπλαν πρέπει να «χτίσει» πάνω σε ένα νικηφόρο σερί εάν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο και να μην έχει προβλήματα στο τέλος της σεζόν. Μάλιστα την Τετάρτη ακολουθεί και ο μεγάλος επαναληπτικός στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τσέλσι για το Champions League, ενώ για το κύπελλο μεσοβδόμαδα κέρδισε την Μονακό εντός έδρας με 2-0. Επιστρέφει ο σταρ Ιμπραϊμοβιτς (18 συμ./11 γκολ).
Εντός: 9-4-0
Γκολ: 46-23
Τελευταία 5: 2-3-0
ΛΑΝΣ: Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση στην Λανς για πολλούς και διάφορους λόγους, ένας παραπάνω ο αγωνιστικός, όπου είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Τρεις σερί ήττες την έχουν φέρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και η ομάδα που σώζεται αυτή την στιγμή έχει εφτά περισσότερους. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Ρεν και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται και το πολύ πιο δύσκολο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου δύσκολα να πάρει κάτι. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εκτός: 2-4-8
Γκολ: 25-39
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία να ξεσπάσει έχει η Παρί Σεν Ζερμέν και γιατί όχι με πολλά γκολ. Το over 2,5 πληρώνει 1,60 στον Stoiximan.


21.00 ΕΒΙΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ
Προϊστορία: 1-1-2
Πέρυσι: ΕΒΙΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ 1-0
ΕΒΙΑΝ: Στο κατάλληλο χρονικό σημείο δείχνει τον απαιτούμενο χαρακτήρα, αφού προέρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες. Την Τετάρτη κέρδισε εντός έδρας την Λοριάν με 1-0, χάρη σε τέρμα του Ενσουκουλού στο 25′, ενώ είχε προηγηθεί το διπλό επιβίωσης στην έδρα της ουραγού Μετς με 2-1 πριν μία εβδομάδα. Το νικηφόρο αυτό σερί την έφερε τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και σαφώς βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία. Αμφίβολη η συμμετοχή του εξτρέμ Σουνού (21 συμ./2 γκολ).
Εντός: 6-2-5
Γκολ: 29-41
Τελευταία 5: 3-0-2
ΜΟΝΑΚΟ: Πολύ καλή αμυντικά για άλλη μια φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, κρατώντας στο 0-0 την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη αγωνιστική. Το θέμα είναι ότι δεν έδειξε σχεδόν τίποτα επιθετικά, σε σχέση πάντα με το εντυπωσιακό διπλό στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ για το Champions League με 3-1. Στο Παρίσι μεσοβδόμαδα έχασε αυτή την φορά από την Παρί και είπε αντίο στο κύπελλο με 2-0. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται οριακά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και κέρδισε μόνο το ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Σαμπιονά. Τιμωρημένος ο στόπερ Γουάλας (8 συμ.).
Εκτός: 7-2-4
Γκολ: 26-19
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Εγγύηση τα πονταρίσματα με λίγα γκολ για την Μονακό και το under 2,5 σήμερα δίνεται στο 1,57 από την Playbet.


21.00 ΡΕΝ – ΜΕΤΣ
Προϊστορία: 6-12-7
Πέρυσι: –
ΡΕΝ: Δεν ήταν καλύτερη της Λανς, όμως απέδρασε από το γήπεδο της νικηφόρα με 1-0. Σκόραρε το μοναδικό, αλλά καθοριστικό τέρμα στο 36′ με τον Ντουκούρ και στην συνέχεια αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, κάτι που από ότι φάνηκε την εξυπηρέτεισαι πλήρως. Επιτέλους νίκη για την ομάδα της Βρετάνης, που δεν κέρδιζε εδώ και 10 αγωνιστικές. Ουσιαστικά στο πρωτάθλημα δεν δείχνει να προλαβαίνει κάτι, αν και θα πρέπει να φανεί σοβαρή και να μην μπλέξει στο τέλος με τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Αμφίβολος ο μέσος Παζό (22 συμ.).
Εντός: 5-4-4
Γκολ: 27-34
Τελευταία 5: 1-2-2
ΜΕΤΣ: Ολοένα και πιο κοντά στην άμεση επιστροφή της στην Ligue 2 είναι η Μετς και δικαιολογημένα, αφού αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και 15 αγωνιστικές. Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε εντός έδρας από την Εβιάν με 2-1, ματς που έπρεπε πάση θυσία να πάρει. Έτσι, έμεινε στο -7 από μια θέση παραμονής και δύσκολα να αποφύγει το μοιραίο. Επίσης, με 20 γκολ ενεργητικό εξακολουθεί και διαθέτει την χειρότερη επιθετική επίδοση του Σαμπιονά. Ουσιαστικά κομπλέ η αποστολή.
Εκτός: 1-3-10
Γκολ: 20-38
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Όσο και να παλεύει η Μετς δείχνει να μην μπορεί. Ευκαιρία για την Ρεν να ντουμπλάρει τις νίκες της και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο άσος προσφέρεται στο 1,83 από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση