» » » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Ολλανδία: Ντεφορμέ η Αϊντχόφεν


19.30 ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Προϊστορία: 0-1-9
Πέρυσι: ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 2-3
ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ: Μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες, αφού έγινε μόλις η τρίτη ομάδα που χάνει φέτος από την ουραφό Ντόρντρεχτ, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-1. Μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ με τον Πλετ στο 36′, αλλά το ματς γύρισε με δύο τέρματα στο 44′ και 91′. Μια ανάσα από την ζώνη των πλέι άουτ οι «αετοί», μετά τις τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα, ενώ του περιμένει και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Τραυματίες ο εξτρέμ Ντε Σα (8 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Ντε Μποντ (3 συμ.).
Εντός: 4-2-6
Γκολ: 26-45
Τελευταία 5: 1-1-3
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Κάποτε θα έχανε και στην έδρα της και αυτό έγινε με αντίπαλο τον Άγιαξ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 30′ και παρότι ισοφάρισε στο 77′ με οτν Ντε Γιονγκ, εντούτοις δεν διατήρησε την ψυχραιμία της και δέχθηκε στο φινάλε άλλα δύο τέρματα. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από την Ζενίτ για το Europa League και διαφένονται σημάδια ντεφορμαρίσματος στο σύνολο του Φιλίπ Κοκού. Όσον αφορά τον τίτλο πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί, αφού προς στιγμήν απέχει 11 βαθμούς από τον δεύτερο Αίαντα. Δεν επηρεάζουν πλέον οι απουσίες του μέσου Σχάαρς και του εξτρέμ Τζόζεφσουν (15 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 9-1-2
Γκολ: 66-22
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοίχημα: Κούραση και ντεφορμάρισμα, κάνουν δύσκολη την αποστολή της Αϊντχόφεν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μεγάλη η ανάγκη της Γκόου Αχέντ Ιγκλς για βαθμούς και ίσως «τσιμπήσει» τίποτα. Διπλή ευκαιρία στο 1Χ με 3,10 στον Stoiximan.


20.45 ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΙΤΕΣΕ
Προϊστορία: 3-5-11
Πέρυσι: ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΙΤΕΣΕ 2-2
ΧΕΡΑΚΛΕΣ: Δίκαια γνώρισε την ήττα από την Καμπούρ εκτός έδρας, χάνοντας με 1-0. Επέτρεψε πολλές φορές στους αντίπαλους επιθετικούς να μπουν στην περιοχή της και το πλήρωσε από νωρίς στο 19′ όταν και δέχθηκε το μοναδικό, αλλά και καθοριστικό γκολ. Δεν έδωσε έτσι συνέχεια στα δύο θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών και παρέμεινε τρίτη από το τέλος. Σημαντικό και το σημερινό ματς, με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, την Φίτεσε. Νοκ άουτ ο αμυντικός Τε Βίερικ (19 συμ.).
Εντός: 3-3-6
Γκολ: 33-51
Τελευταία 5: 1-2-2
ΦΙΤΕΣΕ: Ούτε η Τσβόλε στάθηκε ικανή, ώστε να της κόψει την φόρα, αφού εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 2-1. Πολύ επιθετική και πάλι, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως σε δύο από αυτές κατάφερε να σκοράρει με Τραορέ (34′) και Πρόπερ (64′). Αυτή ήταν η έκτη σερί επιτυχία για τους «κιτρινόμαυρους», που είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Eredivisie. Με αυτό το σερί σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και έπεται συνέχεια. Δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας ο στόπερ και αργηγός της ομάδας Κασία (18 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 5-1-6
Γκολ: 46-34
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοίχημα: Σε τρομερή κατάσταση η Φίτεσε και είμαστε υποχρεωμένοι να την ακολουθήσουμε. Διπλό και 1,71 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση