» » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Αργεντινή: Προβάδισμα στις έδρες


23.00 ΚΙΛΜΕΣ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΚΙΛΜΕΣ: Κάθε βαθμός είναι και σημαντικός στην Κίλμες και τον κατέκτησε στην δύσκολη έδρα της Νιούελς Ολντ Μπόις με 1-1. Μάλιστα, έμεινε πίσω στο σκορ στο 89′ και απάντησε τρία λεπτά αργότερα με τέρμα του Γκόμες. Για τρίτη σερί αγωνιστική παράμεινε αήττητη, αν και στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει γευτεί την χαρά της νίκης μόνο μια φορά (1-3-2). Επίσης, πρέπει να παρουσιαστή καλύτερη μπροστά στο κοινό της (1-0-2), αρχής γενομένης από σήμερα απέναντι στην Σαρμιέντο. Εκτός ο γκολκίπερ Μπενίτες, ο αριστερός μπακ Μοράλες (3 συμ.) και ο στόπερ Μαλρετσάουφε (3 συμ.).
Εντός: 1-0-2
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 1-3-1
ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ: Από την πρώτη της νίκη στην μεγάλη κατηγορία προέρχεται η Σαρμιέντο, κερδίζοντας 2-1 εντός έδρας την Κρουσέρο. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 16′, δεν έχασε την πίστη της για τη νίκη και δικαιώθηκε στο τέλος, με γκολ από Φιγκερόα (63′) και Νούνιες (90′). Έχει τον ίδιο ακριβώς απολογισμό με την σημερινή της αντίπαλο (1-3-2), από την οποία βέβαια υστερή σε εμπειρία. Εδώ και καιρό εκτός ο χαφ Ντίας (1 συμ.). Τραυματίες και ο επιθετικός Κουέβας (4 συμ./4 γκολ), με τον χαφ Σπινάτσι (5 συμ.).
Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 8-11
Τελευταία 5: 1-3-1
Στοίχημα προγνωστικά: Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την Κίλμες, αλλά έχει την εμπειρία και την έδρα για να ανταπεξέλθει. Πάμε με τον άσο και το 2,02 από τον Stoiximan.


02.10 ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Προϊστορία: 5-7-12
Πέρυσι: ΡΟΖΑΡΙΟ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ 0-1
ΡΟΖΑΡΙΟ: Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, παρά την ισοπαλία του πρόσφατου της αγώνα με την Ραφαέλα, ο οποίος έληξε 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 19′, όμως λίγα λεπτά αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και έφερε το ματς στα ίσα με τον Ρούμπεν στο 48′. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα για την Ροζάριο, αφού είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές νίκες (5-1-0) και σαφώς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν. Τραυματίες ο δεξιός μπακ Άλβαρες (4 συμ.) και ο μέσος Κόλμαν (4 συμ.).
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 4-1-0
ΚΟΛΟΝ: Χωρίς νίκη παραμένει στο πρωτάθλημα η Κολόν Σάντα Φε, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Τίγκρε με 1-0. Παρότι πίεσε για κάτι καλό στο παιχνίδι, ήταν και πάλι αναποτελεσματική και αντιθέτως δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 51′. Αρνητική εκκίνηση για την ομάδα του Ντιέγκο Οσέγια, που αναζητά στην έβδομη αγωνιστική το πρώτο της τρίποντο (0-3-3), αν και έρχεται αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Λείπουν ο μπακ Καστίγιο (1 συμ.), ο μέσος Φερνάντες (2 συμ.) και ο επιθετικός Αλάριο (4 συμ.).
Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 3-9
Τελευταία 5: 0-3-2
Στοίχημα προγνωστικά: Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων στο ξεκίνημα μας ωθεί προς τον άσο, ο οποίος πληρώνει 1,80 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση