» » » » » » » Προγνωστικά Προκριματικά Euro 3ος όμιλος: Ντέρμπι στη Σεβίλλη


21:45 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Προϊστορία: 2-1-0
ΙΣΠΑΝΙΑ (11η): Σίγουρα δε θυμίζει την ομάδα που σάρωνε τα πάντα πριν λίγα χρόνια και αυτό φαίνεται και από την 11η θέση στην οποία έπεσε στην παγκόσμια κατάταξη. Η μέτρια εικόνα της έχει αντίκτυπο και στα προκριματικά, όπου έχει 9 βαθμούς σε 4 αγώνες και είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την Ουκρανία, έχοντας χάσει εκτός έδρας. Κακή και στο τελευταίο παιχνίδι της, στο φιλικό με τη Γερμανία, όπου έχασε με 0-1. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της το σημερινό μέχρι τώρα, αφού όποια ομάδα κερδίσει, παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro. Εκτός αποστολής έμειναν ο δεξιός μπακ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), οι μέσοι Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο), Χουάν Μάτα (Μάν. Γιουν.), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Χέσους Νάβας (Μάν. Σίτι) και οι επιθετικοί Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο), Πάκο Αλκάσερ (Βαλένθια), Φερνάντο Τόρρες (Ατλέτικο) και Γιορέντε (Γιουβέντους). Μετράει 14 σερί νίκες σε ισπανικό έδαφος σε προκριματικά Euro και 23 σε 24, με μοναδική ήττα αυτή από την Ελλάδα το 2003.
Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουν.), Ασένχο (Βιγιαρεάλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Μπαρτρά (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Χουανφράν (Ατλέτικο), Μπερνάτ (Μπάγερν), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Καρβαχάλ (Ρεάλ)
Μέσοι: Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Ίσκο (Ρεάλ), Κόκε (Ατλέτικο), Φάμπρεγκας (Τσέλσι), Μάριο Σουάρεθ (Ατλέτικο), Βιτόλο (Σεβίλλη), Καθόρλα (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)
Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Χουανμί (Μάλαγα)
Τελευταία 5: 3-0-2
ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31η): Εκτός την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων με την Σλοβακία (0-1, μαγική εικόνα το αποτέλεσμα), έχει αποδείξει την αξία της κάνοντας το 3 στα 3 (Λευκορωσία, ΦΥΡΟΜ, Λουξεμβούργο), χωρίς να παραβιαστεί η εστία της και σήμερα πηγαίνει για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει δυνατά στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση ενός απευθείας εισιτηρίου για τη Γαλλία. Τρεις οι αναμετρήσεις της κόντρα στην Ισπανία. Πιο πρόσφατη η ήττα στο Μουντιάλ 2006 (0-4), ενώ προηγουμένως είχαν ξανασυναντηθεί στα προκριματικά του Euro 2004, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στη Ουκρανία και χάνοντας στην Ισπανία με 1-2. Μαζί με το φιλικό κόντρα στη Λιθουανία, που ήταν και το πιο πρόσφατο παιχνίδι της (18/11/14, 0-0), δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Νο goal τα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μικίτα Σεφτσένκο (Τ, Ζόρια), Ορντέτς (Α, Σαχτάρ), Σίντορτσουκ (Μ, Ντιναμό Κιέβου). Από τους 25 που κλήθηκαν μόνο ο μέσος Όλινικ (Φίτεσε) και ο αρχηγός Τίμοστσουκ (Ζενίτ), παίζουν εκτός Ουκρανίας.
Τερματοφύλακες: Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Ρίμπκα (Ντιναμό Κιέβου), Μποΐκο (Ντνίπρο)
Αμυντικοί: Κουτσέρ (Σαχτάρ), Σεφτσούκ (Σαχτάρ), Φεντέτσκι (Ντνίπρο), Καχερίντι (Ντιναμό Κιέβου), Ρακίτσκι (Σαχτάρ), Μπούρντα (Ντιναμό Κιέβου)
Μέσοι: Τίμοστσουκ (Ζενίτ), Χούσιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ροτάν (Ντνίπρο), Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο), Μπεζούς (Ντνίπρο), Στεπανένκο (Σαχτάρ), Χαρμάς (Ντιναμό Κιέβου), Μόροζιουκ (Μέταλουρχ Ντονέτσκ), Όλινικ (Φίτεσε), Χρόμοφ (Βόρσκλα), Μαλινόφσκι (Ζόρια), Ριμπάλκα (Ντιναμό Κιέβου)
Επιθετικοί: Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Ζοζούλια (Ντνίπρο), Μπουντκίφσκι (Ζόρια), Κράβετς (Ντιναμό Κιέβου)
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά: Δεν πείθει η «φούρια ρόχα» για να στηριχθεί σε τόσο χαμηλό άσο (1.30 Stoiximan). Η Ουκρανία προσπαθεί να παίξει επιθετικά και έχει τα φόντα να χτυπήσει στην κόντρα την Ισπανία. Στο 2.30 το γκολ-γκολ (Stoiximan).

21:45 ΦΥΡΟΜ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
Προϊστορία: –
ΦΥΡΟΜ (108η): Ξεκίνησε με το βαρύ 1-5 από την Ισπανία στον όμιλο, αλλά επίπεδο της φάνηκε ακόμα περισσότερο όταν ίδρωσε να επικρατήσει εντός έδρας του Λουξεμβούργο (2-3) και στη συνέχεια ήρθαν λογικά οι ήττες από Ουκρανία (0-1) και Σλοβακία (0-2), που την έβγαλαν τελείως εκτός οποιαδήποτε διεκδίκηση. Στο τελευταίο πάντως με τη Σλοβακία ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα, αλλά μόνο αφού δέχτηκε και τα δύο γκολ (25’, 38’), αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα. Δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν με τη Λευκορωσία. Τρεις από την αποστολή κλήθηκαν για πρώτη φορά, όλοι τους μέσοι (Μπαρντί – Ουίπεστ), Μάτιτς – Μπρέντα), Τραϊτσέφσκι – Ραμποτνίτσκι). Λείπει η εμπειρία επιθετικά, αφού και οι τέσσερις επιθετικοί που κλήθηκαν, έχουν όλοι μαζί 17 συμμετοχές και μόλις 2 γκολ. Λείπουν οι έμπειροι αμυντικοί Μοΐσοφ (Λιρς), Γκόραν Ποπόφ (Βαρντάρ), οι μέσοι Ντεμιρί (Σεν Γκάλεν), Γκλιγκόροφ (Βαρντάρ) και οι επιθετικοί Στόικοφ (Σκεντέρμπεη), Ιβανόφσκι (Βίντεοτον), Τριτσκόφσκι ( – ). Γενικά υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε Σλοβακία και Ουκρανία.
Τερματοφύλακες: Πατσόφσκι (Βαρντάρ), Μπογκατίνοφ (Ερμής Αραδίππου), Ναουμόφσκι (Ντιναμό Βουκ.)
Αμυντικοί: Σικόφ (Αούστρια Β.), Γκεοργκιέφσκι (Μέλμπουρν Βίκτορι), Ριστόφσκι (Λατίνα), Ριστέφσκι (Τίρανα), Τοντορόφσκι (Σκεντίτζα), Βελκόφσκι (Ραμποτνίτσκι), Μαρκόσκι (Αγία Νάπα)
Μέσοι: Ιμπραΐμι (Μάριμπορ), Τραϊκόφσκι (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Χασάνι (Μπρόντμπι), Πολοτζάνι (Σκεντίτζα), Μπάρντι (Ουίπεστ), Μάτιτς (Μπρέντα), Τραϊτσέφσκι (Ραμποτνίτσκι)
Επιθετικοί: Αμπντουραχίμι (Λόκερεν), Βελκόφσκι (Σαράγεβο), Ραντέσκι (Μέταλουργκ), Μπλαζέφσκι (Βαρντάρ)
Τελευταία 5: 1-1-3
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (98η): Όταν ξεκινάς με 1-1 κόντρα στο Λουξεμβούργο, δεν μπορείς να ζητάς και πολλά. Αναμενόμενο να χάσει στα επόμενα τρία (Ουκρανία, Σλοβακία, Ισπανία) και πλέον ο μοναδικός στόχος θα είναι να αποφύγει την ντροπιαστική τελευταία θέση στον όμιλο. Η κακή της εικόνα έφερε την αλλαγή στον πάγκο, με τον άπειρο Αλιαξάντρ Χάτσκεβιτς να αντικαθιστά τον Γκεόργκι Κοντράτιεφ. Υπηρεσιακός στο τελευταίο επίσημο ήταν ο υπηρεσιακός Αντρέι Ζιγκμάντοβιτς, αλλά και στο τελευταίο φιλικό, όπου είχε κερδίσει το Μεξικό με 3-2. Στην αποστολή και ο κίπερ του Ατρόμητου, Αντρέι Γκορμπούνοφ. Τρεις οι επιθετικοί που κλήθηκαν. Εκτός του βασικού Κορνιλένκο (64 συμμ./15 γκ.), Γιανούς και Μάκας δεν έχουν ακόμα συμμετοχή. Λείπει και ο καλύτερος φορ της ομάδας μέχρι τώρα, Ροντιόνοφ.
Τερματοφύλακες: Ζεβνόφ (Τορπέντο Μόσχας), Τσέρνικ (ΜΠΑΤΕ), Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος)
Αμυντικοί: Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Σιτόφ (Μορντόβια Σαράνσκ), Μπαρντάχοφ (Ροστόφ), Φιλιπένκο (Μάλαγα), Παλιακόφ (ΜΠΑΤΕ), Βαλάτζκο (ΜΠΑΤΕ), Παλίτσεβιτς (Ντιναμό Μινσκ)
Μέσοι: Καλάτσεφ (Ροστόφ), Χλεμπ (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Κίσλιακ (Ρούμπιν Καζάν), Πούτσιλα (Τορπέντο Μόσχας), Κρίβετς (Μετζ), Ντραχούν (Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα), Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Νιαχάιτσουκ (ΜΠΑΤΕ), Μαέβσκι (Ζαβίζα Μπιντγκότς)
Επιθετικοί: Κορνιλένκο (Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα), Γιάνους (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Μάκας (Μινσκ)
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά: Ομάδες που δε φημίζονται για το επιθετικό ποδόσφαιρο και χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις για τα προκριματικά. Σε άσχημα επίπεδα η ΦΥΡΟΜ, αλλαγμένη σε πολλά και η Λευκορωσία. Δύσκολα να δούμε πολλά τέρματα. Πρώτη επιλογή το Under (1.55 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση