» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Αργεντινή: Πρωταγωνιστεί η Μπόκα


22.00 ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
Προϊστορία: 5-5-6
Πέρυσι: ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ 1-1
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ: Είναι για τα δύσκολα η Μπελγράνο και το απέδειξε με το διπλό στην έδρα της Βελέζ με 2-1. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 25′, ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με γκολ από Μαρκές στο 66′ και Εσκουντέρο στο 73′. Φαίνεται πως τα εκτός έδρας παιχνίδια της πάνε περισσότερο, αφού μπροστά στο κοινό της μετράει ήδη δύο ήττες (1-0-2). Αρκετά δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Νιούελς Ολντ Μπόις. Δεν υπολογίζεται ο φορ Μπένγκτσον (3 συμ.).
Εντός: 1-0-2
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 2-1-2
ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ: Αν και άνοιξε το σκορ στο 89′ με τον Σκόκο απέναντι στην Κίλμες εντός έδρας, εντούτοις δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού η χαρά κόπηκε στο 92′ με το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 1-1. Πάντως, παραμένει αήττητη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (3-2-0), έχοντας χάσει μόλις το ματς της πρεμιέρας από την Ιντεπεντιέντε. Μάλιστα μακριά από το γήπεδο της μετράει 2/2 νίκες. Εκτός ο εξτρέμ Μάξι Ροντρίγκες (6 συμ./4 γκολ) και ο μπακ Κάσερες (6 συμ.).
Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Οι δύο ομάδες τα πηγαίνουν καλύτερα μακριά από την έδρα τους. Οπότε θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην Νιούελς Ολντ Μπόις και το διπλό, που πληρώνει 2.79 στην Championsbet.


00.15 ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Προϊστορία: 15-8-9
Πέρυσι: ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 1-0
ΜΠΟΚΑ: Στην ισοπαλία έμεινε εκτός έδρας με την Σαν Μαρτίν (1-1), παρότι άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Οσβάλντο στο 10′, καθώς το γκολ της είχε απάντηση στο 66′ για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη απώλεια για τους «σεϊνέσες», που συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα (4-2-0) και φέτος δείχνουν ικανοί για τον τίτλο. Εντός έδρας μάλιστα έχουν το απόλυτο των τριών νκών σε ισάριθμες αγωνιστικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Οριόν (5 συμ.), ο μπακ Φουενσαλίδα (3 συμ.) και οι μέσοι Γκάγκο (4 συμ./1 γκολ), Λοδέιρο (6 συμ.).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 10-4
Τελευταία 5: 3-2-0
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ: Το καλό της ξεκίηνημα πήγε περίπατο, αφού δεν κερδίζει πλέον τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι, έχασε με 2-1 από την Μπάνφιλντ μπροστά στο κοινό της, παρότι άνοιξε το σκορ με τον Ντεσαμπάτο στο 44′. Μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες στην αρχή, αλλά πλέον προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Εκτός έδρας πάντως παραμένει μέχρι στιγμής αήττητη (2-1-0). Λείπουν ο αριστερός μπακ Περέιρα (5 συμ.) και ο φορ Καρίγιο (5 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 9-8-
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ δυνατή φέτος η Μπόκα Τζούνιορς και η Εστουδιάντες είναι στα κάτω της. Προβάδισμα στον άσο και το 1,86 της Betshop.


00.15 ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΒΕΛΕΖ
Προϊστορία: 2-5-5
Πέρυσι: –
ΟΥΝΙΟΝ: Δεν λέει να ξεφύγει από τις ισοπαλίες, έχοντας πέντε σερί στις πρώτες έξι αγωνιστικές, διάστημα που παραμένει αήττητη (1-5-0). Το τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της Αλντοσίβι ήταν συναρπαστικό, όπως μαρτυρά και το 3-3, σκοράροντας με Τριβέριο (4′), Γκάμπα (11′) και Μαλκόρα (83′). Ότι καταφέρνει μπροστά το χαλά στην άμυνα και σίγουρα το ματς με αντίπαλο την Βελέζ είναι από τα πλέον απαιτητικά μέσα στην σεζόν. Δύσκολα να προλάβει ο χαφ Ρίβας (4 συμ.).
Εντός: 1-2-0
Γκολ: 10-9
Τελευταία 5: 0-5-0
ΒΕΛΕΖ: Οι δύο σερί νίκες που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είχαν ανάλογη συνέχεια, αφού στις υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές μετράει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες (2-2-2). Μάλιστα στο πιο πρόσφατο της ματς γνώρισε εντός έδρας την ήττα από την Μπελγράνο με 2-1, παρότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Αμόρ στο 25′. Αναμενόμενα βρέθηκε κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα και αν θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο στο υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός ο μέσος Ασάδ (5 συμ./1 γκολ) και ο φορ Κάσερες (2 συμ.).
Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ, αλλά μπροστά την βρίσκουν την λύση. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 2,30 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση