15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Προϊστορία (από 2008): 2-1-7
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Στην εξ αναβολής αναμέτρηση την προηγούμενη Τετάρτη έσπασε το εντός έδρας αήττητο του Πανθρακικού, που ηττήθηκε λογικά και δίκαια από τον Ολυμπιακό με 1-3. Τρελός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων, σκοράροντας σε διάστημα λίγο δευτερολέπτων από το 9’ έως το 10’. Εξίσου γρήγορη και η απάντηση με ωραία ατομική προσπάθεια του Μπαϊκαρά (12’), μετά από κλέψιμο του Ίγκορ στην αντίπαλη άμυνα, αλλά πριν το ημίχρονο τελείωσε το παιχνίδι με τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού (41’). Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Ρόκα, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -3 από τη σωτηρία. Από τις τρεις που είναι μπροστά του, Βέροια και Πλατανιάς έχουν από τρεις βαθμούς επιπλέον, λόγω Νίκης και ΟΦΗ αντίστοιχα, οπότε πρέπει να κυνηγήσει τον Λεβαδειακό, που έχει και το πιο δύσκολο πρόγραμμα και αργότερα σήμερα παίζει με τον Ολυμπιακό. Ευνοείται μάλιστα και από τη μεταξύ τους ισοβαθμία. Όχι ότι το δικό του είναι πιο εύκολο: ΠΑΟ εντός, Αστέρας εκτός, Βέροια που μπορεί να καίγεται ως τότε και τέλος Ξάνθη εντός, που επίσης μπορεί να ενδιαφέρεται. Under τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Μελίσσης (12 συμμ.), Σέρφα (13 συμμ.) και ο αρχηγός-αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.).
Εντός: 7-7-1
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 2-0-3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τον Αστέρα και δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων που του έδωσε ο Μπεργκ (9’, 45’+2). Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τον Αστέρα, που μέσα σε 4 λεπτά (68’, 72’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια και θα μπορούσε ακόμα και την ανατροπή. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-1-2), ο Αναστασίου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στις δηλώσεις και αναμένεται αντίδραση. Σταθερά δεύτερος, αλλά ο ΠΑΟΚ τον πλησίασε και πάλι στους 2 βαθμούς. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του κίπερ Στιλ (25 συμμ.). Κανονικά διαθέσιμοι Σίλντενφελντ και Ντίνας. Εκτός ο αριστερός μπακ Χουχούμης (12 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Τριανταφυλλόπουλος (17 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Λαγός (26 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 6-4-5
Γκολ: 19-17
Τελευταία 5: 2-1-2
Προβλέψεις: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Πανθρακικός, που θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε καλή κατάσταση, μπορούσε τη νίκη. Τώρα δεν «τζογάρουμε» στο αν αντιδράσει και επιβεβαιώσει την υπεροχή του, με το διπλό μόλις στο 1.95 (Stoiximan). Περιμένουμε σφιχτό ματς, οπότε το under έχει τον πρώτο λόγο (1.75 Stoiximan).

17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Προϊστορία (από 2003): 7-3-6
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Είχε τον έλεγχο στον αγώνα με την Κέρκυρα και έδειξε ότι θα πάρει μία άνετη νίκη, ανοίγοντας το σκορ στο 12’ με τον Ναπολεόνι, με τον Ιταλό να διπλασιάζει τα τέρματά της ομάδας του, με δεύτερο στην αρχή της επανάληψης. Μετά το 60’ όμως η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα, επιτρέποντας στην Κέρκυρα να μειώσει στο 66’ και να κάνει τη νίκη του μέχρι το τέλος, από σίγουρη, πολύ αγχωτική. Αυτό που μετράει πάντως είναι ότι το τρίποντο ήρθε και είναι στο -1 από την πεντάδα, με τον Νιόπλια να χαρακτηρίζει «τελικό» τον αγώνα με τον ΠΑΣ σήμερα. Με τον Νιόπλια στον πάγκο έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 αγώνες και αν μπει τελικά στην πεντάδα, η μίση –και- επιτυχία θα είναι δικιά του. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (10-4-0), έχοντας την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα (5). Συνολικά, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (22). Εφτά φορές έχει υποδεχθεί τον ΠΑΣ σε επίπεδο πρωταθλήματος, στις οποίες είναι αήττητος (6-1-0). Μοναδική εντός έδρας ήττα σε μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν στο κύπελλο πριν από 5 χρόνια. Ξεκίνησαν ήδη ανανεώσεις συμβολαίων, με πρώτο τον Ούμπιντες, που υπέγραψε μέχρι το 2017. Στο πρόγραμμα και οι «ελληνοποιήσεις» των Λεάντρο, Μπρίτο. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος αριστερός μπακ Κιβρακίδης (17 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 10-4-0
Γκολ: 23-5
Τελευταία 5: 3-0-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 3-1 και παρέμεινε 5ος. Σε σχέση όμως με τον Ατρόμητο έχει δυσκολότερο πρόγραμμα (Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ όλα εκτός, προτελευταία αγων. με Εργοτέλη εντός) και σήμερα πρέπει να κυνηγήσει τουλάχιστον να μην ηττηθεί, για να συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να έχει βρεθεί πίσω στα πρώτα λεπτά, είχε όμως και αυτός μία κλασική ευκαιρία στο 11’. Κόντρα στη ροή πήρε το προβάδισμα με τον Ίλιτς (32’), μπορούσε να έχει ισοφαριστεί, αλλά «χτύπησε» και πάλι στο 42’ και έκανε το 2-0 με έξυπνο σουτ του Μανιά –ψηφίστηκε και καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες και του ακυρώθηκε ορθά γκολ του Ίλιτς ως οφσάιντ. Στο 68’ ο Ολυμπιακός μείωσε με σουτ που κόντραρε ελάχιστα και μπέρδεψε τον Βελλίδη, στο 73’ μπορούσε να έχει ισοφαριστεί, με τον Στρούνα να διώχνει κεφαλιά πάνω στη γραμμή, αλλά στη συνέχεια της φάσης βγήκε στην αντεπίθεση και πέτυχε τρίτο με τον Νόε Ακόστα, με τον Ισπανό πάντως να αποβάλλεται λίγο πριν τη λήξη. Αήττητος στα 5 τελευταία (4-1-0), αλλά τα δύο από αυτά ήταν με Νίκη και ΟΦΗ. Under τα 7 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο, no goal 6 από αυτά. Εκτός ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.). Αμφίβολος ο αρχηγός-δεξιός μπακ Ντάσιος (18 συμμ./1 ασίστ).
Εκτός: 4-6-4
Γκολ: 15-13
Τελευταία 5: 4-1-0
Προβλέψεις: Με τον Νιόπλια στον πάγκο του Ατρόμητου βλέπουμε μία άλλη ομάδα. Στο χέρι του ΠΑΣ η πεντάδα, αλλά έχει και τύχη μαζί του στην πορεία που κάνει. Πιο πειστικές οι εμφανίσεις του Ατρόμητου, είναι πολύ δύσκολο το ματς, αλλά τον βλέπουμε να κερδίζει (1.65 Interwetten.gr).


19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Προϊστορία (από 1994): 16-0-1
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεπέρασε την ήττα από τον ΠΑΣ και πήρε εύκολα τη νίκη στην Κομοτηνή, επικρατώντας του Πανθρακικού με 3-1, που τον έφερε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε πολύ καλά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πριν κλείσει το δεκάλεπτο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μπενίτες (9’) και Χάρα (10’). Από λάθος μεταβίβαση του Ρομπέρτο, προήλθε η γρήγορη μείωση, στο 41’ όμως τελείωσε το παιχνίδι με την κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς και θα μπορούσε να έχει κι άλλα τέρμα μέχρι το τέλος. Έφτασε έτσι τους 70 βαθμούς, στο +11 από τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται τη νίκη σήμερα για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής για 42η φορά. Έχει την καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ (67) και την καλύτερη άμυνα (20). Μετράει 13 σερί νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό. Επέστρεψαν οι Ελαμπντελαουί και Μήτρογλου. Εκτός παραμένουν Μανιάτης (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και Ντουρμάζ (16 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).
Εντός: 13-1-1
Γκολ: 36-8
Τελευταία 5: 4-0-1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πήρε ακόμα ένα τρίποντο από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, έφτασε τις 5 σερί νίκες και βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον. Ήταν τυχερός, αφού σε αυτές τις πέντε νίκες είχε και το τρίποντο-δώρο λόγω Νίκης, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι έχει ξεκολλήσει από την τελευταία τριάδα, αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω του τον Πανθρακικό. Ισοβαθμεί με Πλατανιά και Βέροια, που έχουν ΟΦΗ και Νίκη αντίστοιχα, οπότε η θέση του είναι πιο δύσκολη, αφού δεν τον βοηθάει το πρόγραμμα. (Ολυμπιακός εκτός, Ατρόμητος εντός, ΠΑΟΚ εκτός, κλείνει με Εργοτέλη στο Ηράκλειο). Υστερεί μάλιστα σε ισοβαθμία με τον Πανθρακικό. Νο goal τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στον Ολυμπιακό. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός-αρχηγός Κώτσιος.
Εκτός: 5-2-7
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 5-0-0
Προβλέψεις: Ο Λεβαδειακός δεν είναι σε θέση –ούτε θέλει- να χαλάσει τη φιέστα του Ολυμπιακού. Η άμυνα των Πειραιωτών «μπάζει» και μέσα στο χαλαρό κλίμα που θα επικρατεί, μπορεί να βρει την ευκαιρία ο Λεβαδειακός να πετύχει ένα τέρμα. Γκολ-γκολ στο 2.10 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση