» » » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Ευκαιρία διάκρισης για Βίλλα, Λίβερπουλ


Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Γήπεδο: Γουέμπλεϊ
Προϊστορία: 49-36-81
Πρωτάθλημα: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-2
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 0-1
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Σημαντικό βήμα για την παραμονή έκανε η ομάδα του Τιμ Σέργουντ κόντρα στην παλιά του ομάδα, φεύγοντας με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο, επικρατώντας της Τόττεναμ με 1-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στα πρώτα 30’, αλλά κόντρα στη ροή, ο Μπεντεκέ με το κεφάλι, σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, επιβεβαιώνοντας την καλή του φόρμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άγγιξε σε δύο περιπτώσεις το δεύτερο γκολ, αρχικά με σουτ του Αγκμπονλαχόρ που βρήκε στο δοκάρι και στο 45’+3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντελφ. Απείλησε ελάχιστα στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 85’ είχε μεγάλη ευκαιρία, σε αντεπίθεση του και πάλι του Ντελφ. Πολλά νεύρα στο τέλος, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (5 κανονικά+2), ο Σάντσες αντίκρισε την απευθείας κόκκινη. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, της δίνει τη δυνατότητα να δει με άλλο μάτι τον σημερινό ημιτελικό. Της μένουν πάντως δύσκολα ματς μέχρι το τέλος, τρία εξ αυτών με Σίτι, Έβερτον και Σαουθάμπτον, πιθανός τελικός στην τελευταία αγωνιστική με Μπέρνλι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σεντέρος (8 συμμ.), ο αριστερός μπακ Σισοκό (25 συμμ.), ο δεξιός μπακ Χάτον (26 συμμ./1 γκ.), οι αμυντικοί μέσοι Γουέστγουντ (22 συμμ./1 ασίστ), Χερντ, ο μεσοεπιθετικός Κάρλες Χιλ (5 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός εξτρέμ Σίνκλερ (7 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Κοζάκ. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Κάρλος Σάντσες (25 συμμ.).
Τελευταία 5: 2-1-2
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Είχε εύκολο έργο με τη Νιούκαστλ, παίρνοντας τη νίκη με 2-0, η οποία τη διατήρησε στην 5η θέση. Στα θετικά το ντεφορμάρισμα της Σίτι, που την κρατάει ζωντανή ακόμα για την τετράδα, ειδικά με το πολύ βατό πρόγραμμα που έχει (εκτός από Τσέλσι στα μέσα Μαΐου). Από νωρίς μπροστά στο σκορ χάρη σε πολύ ωραίο γκολ του Στέρλινγκ (9’). Αν δεν είχε απέναντί της τον εξαιρετικό Κρουλ μπορούσε και δεύτερο, το οποίο ήρθε αργότερα, με σουτ του Άλεν από κοντά (70’). Εκνευρισμός στη συνέχεια, μεταξύ Τζόνσον και Σισοκό, με τον δεύτερο να βλέπει λίγο στο 83’ την κόκκινη. Βελτιώθηκε η εικόνα της και ανέβασε ψυχολογία στο καλύτερο σημείο, αφήνοντας πίσω τις φήμες για προβλήματα στα αποδυτήρια, μεταξύ Ρότζερς και ορισμένων παιχτών. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σακό (15 συμμ.), ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν και ο μεσοεπιθετικός Λαλάνα (21 συμμ./4 γκ./3 ασίστ).
Τελευταία 5: 3-0-2
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η αναμέτρηση έχει μεγάλο φαβορί και αυτή είναι η Λίβερπουλ. Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε την καλή εικόνα και της Άστον Βίλλα. Είναι ημιτελικός, οι παίχτες το παίρνουν πολύ σοβαρά και δεν περιμένουμε πιο ισορροπημένη την αναμέτρηση, από ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Ρισκάρουμε στο γκολ-γκολ (1.90 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση