16.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΟΥΚΓΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: 1-1-5
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 0-1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ούτε με το ντεμπούτο του νέου του προπονητή του Μπρούνο Λαμπαντία κατάφερε να δει άσπρη… μέρα, αφού δέχθηκε γκολ στο τέλος από την Βέρντερ Βρέμης και ηττήθηκε με 1-0. Ο κλοιός σφίγγει πλέον γύρω από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που καλά που και οι υπόλοιπο από πάνω δεν κερδίζουν και παραμένει ακόμη κοντά σε θέσεις παραμονής. Πρέπει όμως να έρθουν και τα αποτελέσματα, αφού προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες. Τιμωρημένοι οι μέσοι Μπεχράμι (22 συμ.), Χόλτμπι (19 συμ.). Τραυματίες ο μπακ Ντίκμαϊερ (20 συμ.) και ο στόπερ Κλέμπερ (12 συμ./1 γκολ).
Εντός: 4-4-6
Γκολ: 16-44
Τελευταία 5: 0-0-5
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Άουγκσμπουργκ, κερδίζοντας εντός έδρα την Στουτγάρδη με 2-1. Άνοιξε το σκορ με τον Βέρνερ στο 7′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση άμεσα στο 22′, βρήκε ακόμη ένα γκολ στο 73′, αυτή την φορά από τον Μπομπαντίγια για να πάρει τον αγώνα. Έτσι παρέμεινε στις θέσεις της Ευρώπης και έπιασε στην πέμπτη την Σάλκε με 52 πόντους. Εκτός έδρας πάντως ηττήθηκε και στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους. Τραυματίες ο στόπερ Κάλσεν Μπράκερ (23 συμ./1 γκολ) και οι φορ Καϊούμπι (22 συμ./1 γκολ), Πάρκερ (7 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 4-0-10
Γκολ: 36-37
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς χωρίς γυρισμό για το Αμβούργο απέναντι σε μια αδύναμη εκτός έδρας ομάδας. Κρατάμε τον άσο σε απόδοση 2.69 από τις νόμιμες εταιρίες στοίχηματος.


16.30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Προϊστορία: 13-21-21
Πέρυσι: –
ΚΟΛΩΝΙΑ: Αμυντικά προσέγγισε ακόμη έναν εκτός έδρας αγώνα η Κολωνία και δικαιώθηκε με την ισοπαλία που απέσπασε από την Χέρτα στο Βερολίνο (0-0). Προσπάθησε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Οι τέσσερις βαθμοί που μάζεψε στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές, την φέρνουν σε πολύ καλό βαθμολογικό επίπεδο, διώχνοντας κάθε άγχος για την παραμονή, εκτός και αν «αυτοκτονήσει» στο τέλος. Τραυματίες ο μπακ Ολκόφσκι (27 συμ./5 γκολ), όπως και ο φορ Ντέιβερσον (7 συμ./1 γκολ).
Εντός: 3-7-4
Γκολ: 29-35
Τελευταία 5: 1-3-1
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Λεβερκούζεν τον τελευταίο καιρό και το αποδικνύει με τις εφτά διαδοχικές της νίκες στο πρωτάθλημα. Τελευταίο της «θύμα» το Ανόβερο με 4-0 εντός έδρας, παιχνίδι που σκόραρε και ο δικός μας Κυριάκος Παπαδόπουλος. Οι «ασπιρίνες» έχουν κλειδώσει μια θέση για το Champions League και προσπαθούν να διατηρηθούν στην τρίτη θέση, με την οποία συγκατοικούν μαζί με την Γκλάντμπαχ. Τραυματίες ο εξτρέμ Κρουζ (7 συμ.) και ο μέσος Κάστρο (20 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 7-3-4
Γκολ: 56-31
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο παιχνίδι, αλλά με την φόρα που έχει η Λεβερκούζεν, μπορεί να φτάσει στην όγδοη διαδοχική της νίκη. Το διπλό πληρώνει 1,80 στην Mybet.


16.30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Προϊστορία: 40-16-28
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 4-0
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία το καλοκαίρι ήρθε μια πολύ καλή εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση επί της Πάντερμπορν εντός έδρας με 3-0. Αρκετά επιθετική σε όλο το ματς η Μπορούσια, που βρήκε τα γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο με Μχιταριάν (48′), Ομπαμεγιάνγκ (55′) και Καγκάβα (80′). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρα από την διάκριση στο κύπελλο προσπαθεί να προλάβει μια Ευρωπαϊκή θέση και μέσω πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα και δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εντός: 6-3-5
Γκολ: 38-37
Τελευταία 5: 2-1-2
ΑΪΝΤΡΑΧΤ Φ.: Δεν σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, μόνο που αυτή την φορά είχε απέναντι της την αξιόλογη Γκλάντμπαχ (0-0). Είχε επίσης τις δικές της ευκαιρίες για κάτι καλό, αλλά μάταια. Έμεινε για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκης στην προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει τις προνομιούχες θέσεις. Με 57 γκολ παθητικό εξακολουθεί να διαθέτει την χειρότερη αμυντική επίδοση της Μπουντεσλίγκα, ενώ μπροστά της έχει ακόμη ένα δύσκολο ματς, αυτή την φορά στην έδρα της Ντόρτμουντ. Τιμωρημένοι ο στόπερ Άντερσον (21 συμ.) και ο αριστερός μπακ Οστσίπκα (26 συμ.).
Εκτός: 2-4-8
Γκολ: 51-57
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Ίσως ήρθε η ώρα για ένα καλό σερί από πλευράς Ντόρτμουντ. Ο άσος πάντως πληρώνει πολύ λίγο και θα πάμε με το over 2,5 και το 1,50 της Interwetten.gr.

19.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΕΡΤΑ
Προϊστορία: 33-16-8
Πέρυσι: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΕΡΤΑ 3-2
ΜΠΑΓΕΡΝ: Με τρομερό πρώτο ημίχρονο, διέλυσε την Πόρτο και το αποτέλεσμα με 6-1 ανέτρεψε για τα καλά το 3-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε για τέταρτη συνεχή φορά στα ημιτελικά του Champions League. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις ήττες, παρά τις απουσίες, επικρατώντας εκτός έδρας της Χόφενχαϊμ με 2-0. Τα γκολ της ο Ρόντε στο 39′ και με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Εξάλλου, η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει προ πολλού, χτίζοντας μια ικανή διαφορά από την δεύτερη Βόλφσμπουργκ. Ίσως προλάβει ο εξτρέμ Ρόμπεν (21 συμ./17 γκολ). Σίγουρα εκτός ο αριστερός μπακ Αλάμπα (19 συμ./2 γκολ), ο στόπερ Μπενατιά (13 συμ./1 γκολ), αλλά και ο εξτρέμ Ριμπερί (15 συμ./5 γκολ).
Εντός: 12-1-1
Γκολ: 76-13
Τελευταία 5: 4-0-1
ΧΕΡΤΑ: «Κόλλησε» στην πολύ καλή αμυντική τακτική της Κολωνίας και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 εντός έδρας. Δημιούργησε πολύ λίγες καλές στιγμές στην αντίπαλη περιοχή και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα της πρωτεύουσας, που παραμένει πάντως αήττητη τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές. Έτσι, απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και λογικά δεν θα συναντήσει κανένα πρόβλημα μέχρι τέλους. Τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Σίμπερ (16 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 3-4-7
Γκολ: 34-45
Τελευταία 5: 2-3-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Λογικά η Μπάγερν θα προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στο ενεργητικό της. Η Χέρτα παίζει καλά στην άμυνα και θα ρισκάρουμε με το under 2,5 και το 2,25 της Netbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση