» » » » » » » Serie A: Όλα για όλα Ίντερ και Ρόμα


19.00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ
Προϊστορία: 12-9-24
Πέρυσι: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ 1-0
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Έχει ξεχάσει πότε κέρδισε για τελευταία φορά η Ουντινέζε, που απέφυγε άλλη μια ήττα, αυτή την φορά απέναντι στην Κιέβο εκτός έδρας (1-1). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 39′, όμως πήρε τον πόντο με αυτογκόλ στο 72′. Έμεινε χωρίς νίκη για έκτη σερί αγωνιστική, δείγμα της χαλαρότητας που επιδικνύει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού δεν υπάρχει κάποιος ορατός στόχος να κυνηγήσει. Χωρίς άγχος θα παίξει και σήμερα απέναντι στην Μίλαν. Τιμωρημένος ο μέσος Μπρούνο Φερνάντες (27 συμ./2 γκολ). Τραυματίεςοι στόπερ Ντομίτσι (8 συμ.), Βαγκέ (9 συμ./2 γκολ).
Εντός: 5-5-5
Γκολ: 34-42
Τελευταία 5: 0-3-2
ΜΙΛΑΝ: Μάλλον ευχαριστημένη πρέπει να αισθάνεται η Μίλαν, που δεν έχασε από την συμπολίτισσα Ίντερ, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής (0-0). Χρειάστηκε πολλές φορές την συμβολή του τερματοφύλακα της Ντιέγκο Λόπεθ για να κρατήσει το μηδέν, ενώ και η επιθετική της γραμμή δεν ήταν στην καλύτερη της μέρα. Έτσι παραμένει στους έξι βαθμούς η διαφορά με την έκτη Φιορεντίνα και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν πλέον αρκετά. Αν θέλει να προλάβει μια θέση στο Europa League θα πρέπει να «χτίσει» ένα καλό σερί. Τραυματίες ο μπακ Τζακάρντο (2 συμ./1 γκολ), οι μέσοι Μοντολίβο (10 συμ.), Εσιέν (13 συμ.), Μουντάρι (16 συμ./2 γκολ), αλλά και ο φορ Ελ Σααράουι (15 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-8-4
Γκολ: 44-37
Τελευταία 5: 2-2-1
Πάμε στοίχημα προβλέψεις: Η Μίλαν πρέπει να επιτεθεί και η Ουντινέζε δεν έχει τίποτα να χάσει. Over 2,5 και 2,18 από την Bet8.


21.45 ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ
Προϊστορία: 25-18-18
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ 0-3
ΙΝΤΕΡ: Άξιζε τη νίκη απέναντι στην συμπολίτισσα Μίλαν, όμως οι ευκαιρίες της έβρισκαν πάντα τοίχο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έτσι, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0 και έχασε πολύτιμο έδαφος για την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Πλεόν, η ομάδα του Ρομπέρο Μαντσίνι είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν της έμεινε τίποτε άλλο από το να κερδίσει όσα περισσότερα ματς γίνεται και στο τέλος να δει τι έχει καταφέρει. Τιμωρημένος ο χαφ Μέδελ (29 συμ.). Τραυματίες οι μπακ Ντοντό (20 συμ.), Τζόναθαν (2 συμ.), ο στόπερ Καμπανιάρο (10 συμ.) και ο μέσος Κουζμάνοβιτς (14 συμ.).
Εντός: 5-6-4
Γκολ: 46-37
Τελευταία 5: 1-3-1
ΡΟΜΑ: Η ίδια ιστορία και πάλι για την Ρόμα, όπου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο ματς με την Αταλάντα (1-1). Και ενώ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τότι στο 3′, με τον ίδιο τρόπο ήρθε και η ισοφάριση στο 24′. Παρότι είχε πολύ χρόνο μπροστά της, οι εμπνεύσεις μεσοεπιθετικά ήταν λίγες και η απογοήτευση έκανε την εμφάνιση της, αφού οι «τζιαλορόσι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ήττα της Λάτσιο και να την προσπεράσουν στην δεύτερη θέση. Ακόμη πιο δύσκολο σαφώς το έργο τους απέναντι στην Ίντερ σήμερα στο Μιλάνο. Τιμωρημένος ο στόπερ Αστόρι (20 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο μπακ Μαϊκόν (14 συμ./1 γκολ), ο στόπερ Καστάν (1 συμ.) και ο μέσος Στρούτμαν (6 συμ.).
Εκτός: 7-6-2
Γκολ: 42-23
Τελευταία 5: 2-2-1
Πάμε στοίχημα προβλέψεις: Ακόμη ένα ντέρμπι για τις δύο ομάδες, που θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Πρέπει να σκοράρουν και μας οδηγούν στο goal/goal και το 1,75 του Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση