17.00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Προϊστορία: 5-12-31
Πέρυσι: ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-1
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Παρότι αδιάφορη βαθμολογικά δεν χαρίζεται σε κανέναν όπως έκανε και στο Λεβάντε την προηγούμενη αγωνιστική με το ισόπαλο 2-2. Προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με Βάσκες (18′) και Καϊσέδο (45′), με την αντίπαλο να απαντά στο 21′ και 87′. Γενικά η Εσπανιόλ δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση και τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών (2-4-0) και με καλή ψυχολογία θα υποδεχθεί σήμερα την Μπαρτσελόνα στο τοπικό ντέρμπι της πόλης. Ποινή τιμωρίας για τον μέσο Βίκτορ Σάντσες (29 συμ./3 γκολ).
Εντός: 8-5-3
Γκολ: 39-40
Τελευταία 5: 2-3-0
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Δεν έμεινε στο πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα στο Παρίσι και με νέα νίκη, αυτή την φορά με 2-0 στην Βαρκελώνη επί της Παρί Σεν Ζερμέν, πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την δύσκολη νίκη με 2-0 επί της Βαλένθια, σκοράροντας στο ξεκίνημα και στο τέλος με Σουάρες και Μέσι αντίστοιχα. Η εστία της όμως κινδύνεψε αρκετές φορές στο ενδιάμεσο, με τους «μπλαουγκράνα» να κερδίζουν ωστόσο και να παραμένουν στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία.
Εκτός: 11-3-2
Γκολ: 89-19
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση για το στοίχημα: Τοπικό ντέρμπι με φαβορί την Μπαρτσελόνα, αλλά η Εσπανιόλ είναι καλά και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,54 από την Playbet.


19.00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΛΤΣΕ
Προϊστορία: 5-0-2
Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΛΤΣΕ 2-0
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Έπαιξε σε όλο το ματς παθητικά με την Ρεάλ Μαδρίτης και το 1-0 με γκολ στο 88′ που δέχθηκε την έστειλε εκτός Champions League και ημιτελικών. Στα της Πριμέρα Ντιβιζιόν κέρδισε με 2-1 την Λα Κορούνια εκτός έδρας, χάρη σε δύο τέρματα του φορμαρισμένου εδώ και καιρό Γκριεζμάν στο πρώτο ημίχρονο και με τις γκέλες των υπόλοιπων ομάδων έγινε και πάλι το φαβορί για την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στα μέτρα της και το σημερινό εντός έδρας ματς με την Έλτσε. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μάριο Σουάρες (19 συμ./1 γκολ).
Εντός: 13-2-1
Γκολ: 61-26
Τελευταία 5: 4-1-0
ΕΛΤΣΕ: Στο κατάλληλο χρονικό σημείο δείχνει την απαιτούμενη σοβαρότητα η Έλτσε και με δύο απανωτές νίκες έκανε το μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Έτσι, μετά το διπλό στην Κόρδοβα πριν δύο αγωνιστικές, ήρθε και η εντός έδρας νίκη επί της Σοσιεδάδ με 1-0 την περασμένη Δευτέρα, χάρη σε τέρμα του Ζόνατας στο 19′ για ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα. Στο +6 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς έρχεται και το δύσκολο ματς στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τιμωρημένοι ο χαφ Πάσαλιτς (26 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Ααρόν (25 συμ.). Τραυματίας ο αμυντικός Άνχελ (13 συμ.).
Εκτός: 4-4-7
Γκολ: 27-54
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση για το στοίχημα: Χαμηλά πληρώνει η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης και θα πάμε με τα πολλά γκολ και το over 2,5, που προσφέρεται στο 1,75 από την Betshop.


23.00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Προϊστορία: 6-10-11
Πέρυσι: ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-2
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας η Σοσιεδάδ, που της λείπει το κίνητρο για να πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάπως έτσι ηττήθηκε και από την Έλτσε την περασμένη Δευτέρα με 1-0, γκολ που δέχθηκε στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Επίσης, παρέμεινε για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς τρίποντο, αλλά μπροστά στο κοινό της είναι συνήθως ανταγωνιστική, κάτι που θα επιδιώξει και απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Τιμωρημένος ο μπακ Θαλντούα (21 συμ.).
Εντός: 8-4-4
Γκολ: 36-43
Τελευταία 5: 1-2-2
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Το ντεφορμάρισμα της Βιγιαρεάλ συνεχίζεται, όπου επιβεβαιώθηκε περίτρανα με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην ουραγό Κόρδοβα. Λίγες ευκαιρίες προς τα αντίπαλα καρέ, χάνοντας και την επιθετική της ταυτότητα, που έχει από το ξεκίνημα της σεζόν. Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν κερδίζει εδώ και έξι αναμετρήσεις πρωταθλήματος, αλλά το καλό για την ομάδα του Μαρθελίνο είναι ότι δεν κερδίζει ούτε η Μάλαγα, με αποτέλεσμα να παραμένει μόνη έκτη στον πίνακα της βαθμολογίας. Αρκετά τα προβλήματα. Τιμωρημένος στα στόπερ ο Ερίκ (7 συμ.) και τραυματίας ο Μουσάτσιο (14 συμ./3 γκολ). Νοκ άουτ ο μέσος Σορίανο (21 συμ./2 γκολ), ο εξτρέμ Τσερίσεφ (26 συμ./4 γκολ) και ο μεσοεπιθετικός Τζιοβάνι Ντος Σάντος (24 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 4-9-3
Γκολ: 44-30
Τελευταία 5: 0-3-2
Πρόταση για το Στοίχημα: Πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία και θα την κρατήσουμε στο 3,40 της Novibet.11

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση