Η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη ομάδα που έκλεισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στις Ιουνίου στο Βερολίνο, αφού απέκλεισε, όπως αναμενόταν, τη Μπάγερν Μονάχου και τον πρώην προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα.
Χορταστικό το θέαμα στο Μόναχο χθες βράδυ, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 7’ με κεφαλιά του Μπενάτια και να βάζουν νέο ενδιαφέρον από νωρίς στο παιχνίδι, αλλά ο Νέιμαρ στο 15’ έσβησε όποιες ελπίδες τους, αφού με ωραία συνεργασία με τους Μέσι και Σουάρες έκανε το 1-1.
Η Μπαρτσελόνα μάλιστα έδειξε ξεκάθαρα ποιος είναι το αφεντικό, αφού στο 29’ ο Σουάρες μετά από αντεπίθεση έβγαλε και πάλι την ασίστ στον Νέιμαρ, ο οποίος έκανε το 2-1 από πλάγια θέση.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη Μπάγερν, που ήθελε να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν είχε λόγο να «σκυλιάσει» για το αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά, ο Λεβαντόφσκι στο 59’ με ωραίο σουτ έκανε το 2-2, ενώ ο Μίλερ, μετά από ασίστ του Σβαϊνστάιγκερ, έδωσε στο 72’ εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο κράτησε ως το τέλος.
Το μόνο που μένει τώρα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι αν σήμερα η Ρεάλ κάνει την ανατροπή και θα έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία «Ελ Κλάσικο» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ή αν η Γιουβέντους, που κέρδισε με 2-1 στο Τορίνο στον πρώτο αγώνα, κάνει την έκπληξη και αποκλείσει την κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου.
***Δείτε εδώ τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα
Και για τη Μπάγερν όμως αναμένονται εξελίξεις, με πολλούς εντός και εκτός της ομάδας να είναι δυσαρεστημένοι από το παιχνίδι της ομάδας τον τελευταίο καιρό και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, κάτι το οποίο χρεώνεται στον Γκουαρντιόλα, για τον οποίο ήδη ηχούν σειρήνες από άλλες ομάδες και ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.
Συνθέσεις:
Μπάγερν: Νόιερ –Μπερνάτ, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Ραφίνια – Σβαϊνστάιγκερ (Χάβι Μαρτίνεθ 87′), Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Λαμ (Ροντ 68’) – Μίλερ (Γκέτσε 87’) – Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: τερ Στέγκεν – Ντάνι Άλβες, Ζόρντι Άλβες, Μασεράνο, Πικέ, – Ινιέστα (Τσάβι 75’), Ράκιτιτς (Ματιέ 72’), Μπούσκετς – Νέιμαρ, Μέσι, Σουάρες (Πέδρο 46’)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση