» » » » » Η Sporting Index ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για της εκλογές της Αγγλίας.


Η εταιρεία στοιχημάτων Sporting Index αποκάλυψε ότι ήταν σε θέση να επεξεργαστεί έναν μεγάλο αριθμό που αποτελεί ρεκόρ στα στοιχήματα κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών του Ηνωμένου Βασιλείου της περασμένης εβδομάδας.
Με ένα αποτέλεσμα που αψήφησε τις δημοσκοπήσεις, το Συντηρητικό Κόμμα, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, εξασφάλισε απόλυτη πλειοψηφία και θα κυβερνήσει τώρα το Ηνωμένο Βασίλειο με την πλειοψηφία των Συντηρητικών βουλευτών.
Η Sporting Index ανέφερε ότι η μεγαλύτερη απήχηση των αγορών της ήταν ο αριθμός των Συντηρητικών βουλευτών πάνω από 300 και αν θα υπάρξει αυτοδυναμία, με πολλούς παίκτες να επιλέγουν να στοιχηματίσουν εναντίον του κόμματος του Κάμερον που σάρωσε.
Ο Mark Maydon, διευθυντής της εταιρίας είπε: «Αν και το αποτέλεσμα των εκλογών εξέπληξε πολλούς, η ομάδας μας που ασχολείται με την πολιτική μας είχε πολύ καλά αρχικά στοιχεία και αυτό είναι πολύ υγιές πραγματικά.
«Ενώ πολλές εταιρείες στοιχημάτων με σταθερές αποδόσεις ενδέχεται να έχουν απώλειες σήμερα, ολόκληρη η βιομηχανία στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ευχαριστημένη με τις πραγματικές συνέπειες των εκλογών.
«Οι βραχυπρόθεσμες απώλειες μπορεί να ήταν επώδυνες, αλλά είναι μάλλον τίποτα σε σύγκριση με τη μακροπρόθεσμη ζημιά που θα είχαν με μια κυβέρνηση των Εργατικών που είχε ένα πρόγραμμα αντίθετο στα τυχερά παιχνίδια».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση