21.00 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΦΙΤΕΣΕ
Προϊστορία: 21-16-6
Πέρυσι: ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΦΙΤΕΣΕ 1-1
 
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Το ματς γίνεται μια ημέρα αργότερα, λόγω απόφασης του δημάρχου του Ρότερνταμ, αφού την Κυριακή υπήρχαν απεργιακές κινητοποιήσεις στην πόλη. Στα καθαρά αγωνιστικά, η Φέγενορντ δεν κερδίζει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις και η Αλκμάαρ καραδοκεί πλέον για την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πριν την διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Γκρόνινγκεν, παρότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Κλάσι στο 26′. Νωρίτερα είχε χάσει στο γήπεδο της από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 1-0, όμως πήρε τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και ειδικά για το σημερινό πολύ δύσκολο με την αξιόλογη Φίτεσε. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπουλαρούζ (12 συμ. και αμφίβολος ο επίσης στόπερ Κονγκολό (29 συμ.).
Εντός: 10-2-4
Γκολ: 55-32
Τελευταία 5: 2-2-1
ΦΙΤΕΣΕ: Κάποτε θα γινόταν και αυτό, να επιστρέψει δηλαδή η Φίτεσε στις ήττες, αφού γνώρισε την ήττα πριν την διακοπή στην δύσκολη έδρα της Ντεν Χάαγκ με 1-0. Μάλιστα, ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφευγε από την Χάγη με τον βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε το μοιραίο γκολ στο 85′ και έτσι δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Δεν έχανε για 12 σερί αγωνιστικές, όμως σαφώς θα δώσει κανονικά το παρόν στα πλέι οφ για την Ευρώπη. Ποινή τιμωρίας για τον μέσο Βετσίνοβιτς (31 συμ./10 γκολ). Αμφίβολος ο εξτρέμ Ιμπάρα, αλλά και ο στόπερ Κρούσβικ (14 συμ.).
Εκτός: 7-2-7
Γκολ: 59-39
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ δύσκολο ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ίσως ακόμη και στο ένα γκολ. Πάμε με το under 2,5 και το 2,20 της Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση