» » » » » » Πάμε στοίχημα Primera Division: Πολύ καλύτερη η Βαγιεκάνο


21.45 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΧΕΤΑΦΕ
Προϊστορία: 6-0-4
Πέρυσι: ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΧΕΤΑΦΕ 1-2
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Εκεί που δεν έφερνε με τίποτα ισοπαλίες η Βαγιεκάνο, πλέον μετράει δύο μαζεμένες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Έτσι μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια, ακολούθησε η μοιρασιά και στο εκτός έδρας ματς με την ενδιαφερόμενη Εσπανιόλ, παίζοντας για το γόητρο και χωρίς να θέλει να χαριστεί. Εξάλλου, είναι από τις πλέον άνετες βαθμολογικά ομάδες και χωρίς το παραμικρό άγχος εδώ και καιρό. Στις εξέδρες ο τιμωρημένος τεχνικός Πάκο Χέμεθ. Ποινή θα εκτίσει και ο στόπερ Μαρθίγιο (12 συμ.), ενώ τραυματίας είναι ο επίσης στόπερ Αμάγια (17 συμ./1 γκολ).
Εντός: 7-2-8
Γκολ: 40-63
Τελευταία 5: 1-2-2
ΧΕΤΑΦΕ: Την έχει πάρει η κάτω βόλτα στις τελευταίες αγωνιστικές και προέρχεται από τέσσερις απανωτές ήττες. Σίγουρα θα ήθελε να αποφύγει την εντός έδρας από την Γρανάδα με 2-1, αφού πρόκειται για ομάδα που μάχεται για την παραμονή της. Στο διάστημα αυτό, οι Μαδριλένοι έχουν σκοράρει μόλις μία φορά, ενώ έχουν δεχθεί 13 γκολ. Ακόμη, μάλιστα δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία τους στην κατηγορία και ίσως χρειαστούν 1-2 βαθμούς. Λείπουν εκ’ νέου ο δεξιός μπακ Βαλέρα (12 συμ.), ο εξτρέμ Γιοντά (18 συμ./4 γκολ) και οι φορ Λαφίτα (14 συμ./2 γκολ), Αλβάρο Βάσκες (21 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 4-2-11
Γκολ: 29-54
Τελευταία 5: 0-1-4
Προβλέψεις για το στοίχημα: Σε πολύ κακή κατάσταση η Χετάφε και καθαρά αγωνιστικά η Βαγιεκάνο έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσος πληρώνει 1,95 στην Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση