Μπορεί από χθες να οριστικοποιήθηκε και βαθμολογικά ότι μετά από Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και Εργοτέλης, ο Λεβαδειακός έγινε η 4η ομάδα που θα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λιγκ, αλλά οι σημερινές εξελίξεις άλλαξαν τελείως τα δεδομένα και ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές.
Σήμερα το πρωί λοιπόν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργο Αρβανιτίδη και στον πρώην γενικό αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Λαναρή, για την ανάμειξη στη λεγόμενη «εγκληματική οργάνωση» που σχετίζεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα για τους στημένους αγώνες.
Η πειθαρχική δίωξη ξεκίνησε μετά από τις ένορκες καταθέσεις του πρώην τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη (νυν Άρης) και του πρώην παίχτη της, Νίκου Γεωργέα, οι οποίο είχαν δηλώσει ότι ο Γιώργος Λαναρής τους είχε ζητήσει να χάσουν με αρκετά γκολ το παιχνίδι κόντρα στο Ολυμπιακό πρόπερσι, ώστε να επαληθευτεί το over στην αναμέτρηση.
Αν οι καταθέσεις αποδειχτούν ότι ισχύουν τότε η Βέροια θα υποβιβαστεί και θα αναμένονται οι αποφάσεις για τις καταδίκες των Αρβανιτίδη και Λαναρή. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρχει μπαράζ εξελίξεων, αφού η δική τους καταδίκη ίσως οδηγήσει να… ανοίξουν και αυτοί το στόμα τους για ανάλογες υποθέσεις άλλων ομάδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Βέροια, του κ. Γεώργιου Λαναρή και του κ. Γεώργιου Αρβανιτίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 21Β και 21Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε, κωδικοποιήθηκε και εγκρίθηκε στις 22-5-2012 με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και επικυρώθηκε από τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. την 1-6-2012 και ίσχυε κατά τον κρίσιμο εν προκειμένω χρόνο».
Να θυμίσουμε ότι δεν είναι μόνο η περίπτωση της Βέροιας, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τις ομάδες που πέφτουν, αλλά αγώνα κάνει και ο Εργοτέλης, ο οποίος έχει κάνει κινήσεις για να ελεχθεί η Κέρκυρα για οικονομικές παρατυπίες, κάτι που μπορεί να φέρει τον υποβιβασμό και των «Φαιάκων».
**Δείτε εδώ τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν στην Ελλάδα11

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση