» » » » » » Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς άγχος Άρσεναλ και Σουόνσι στο Έμιρεϊτς


22:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Προϊστορία: 6-2-5
Α΄ αγώνας: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-1
ΑΡΣΕΝΑΛ: Καθάρισε το παιχνίδι με τη Χαλ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα με τρία γκολ. Ο Σάντσες άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 28’, που βρήκε στο τείχος, στο 33’ ο Ράμσεϊ, πάλι με τη βοήθεια κόντρας έκανε από κοντά το 2-0 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Σάντσες, που έκανε το 3-0. Η μοναδική απάντηση της Χαλ ήρθε με κεφαλιά στο 55’, αλλά από κει και πέρα δεν κινδύνευσε. Πλέον το μόνο που κυνηγάει είναι η δεύτερη θέση, από την οποία απέχει τρεις βαθμούς, αλλά έχοντας δύο ματς λιγότερα από τη Σίτι (). Λογικός στόχος και πιθανότατα να τον πετύχει, με τη φόρμα που έχει, την οποία ο Βενγκέρ δε θέλει να χάσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου στις 30 Μαΐου, κόντρα στην Άστον Βίλλα. 2η θέση και 2η σερί χρονιά το κύπελλο δε θα είναι άσχημη χρονιά! Τρέχει αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (10-1-0), 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (9-1-0). Νο goal και under οι 4 από τις 6 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Σουόνσι. Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Ντιαμπί, Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ)
Τελευταία 5: 4-1-0
ΣΟΥΟΝΣΙ: Ανέβασε κι άλλο το ρεκόρ της μεγαλύτερης βαθμολογίας της στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού ξεπέρασε τους 47 προ τριετίας, που ήταν η καλύτερη συγκομιδή, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, μετά από τις δύο νίκες κόντρα σε Νιούκαστλ και Στόουκ. Στο τελευταίο με τη Στόουκ δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, αν και δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος. Ανέβηκε κατακόρυφα όμως στην επανάληψη και προς το τέλος πέτυχε δύο τέρματα (Μοντέρο 76’, Κι 92’), με τον Σίγκουρντσον να έχει δοκάρι νωρίτερα και τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 από το 84’. Με τις γκέλες των ομάδων που έχει από πάνω, με νίκη σήμερα μπαίνει στο κόλπο για την 6η θέση, αφού θα πλησιάσει την Τόττεναμ στους 2. Όνειρα, αλλά μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ζόρντι Άματ (10 συμμ.), ο δεξιός μπακ Νόουτον (9 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Τομ Κάρολ (13 συμμ.), ο εξτρέμ Ράτλιτζ (29 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Γκομίς (28 συμμ./5 γκ.).
Τελευταία 5: 3-1-1
Πρόταση Στοίχημα: Δεν επηρεαζόμαστε από τις μαθηματικές ελπίδες των Ουαλών, αλλά ακόμα και να μην υπήρχαν, παίζουν χωρίς άγχος, οπότε δεν αποκλείουμε να έχουμε γκολ εκατέρωθεν (2.00 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση