» » » » » Ολλανδία: Φινάλε του πρωταθλήματος


15.30 ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Προϊστορία: 3-4-6
Πέρυσι: –
ΕΞΕΛΣΙΟΡ: Στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουτρέχτη στάθηκε όρθια και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μπήκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης, ενώ γύρισε προς στιγμήν σε 2-1 υπέρ της το σκορ. Αύξησε μάλιστα την διαφορά της από την Μπρέντα στο +4 και ξέφυγε μια και καλή το κίνδυνο των μπαράζ. Διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον το παιχνίδι με την Αλκμάαρ. Παραμένουν τραυματίες ο γκολκίπερ Ντάμεν (11 συμ.) και οι μέσοι Μπρούινς (22 συμ./2 γκολ), Φερμιούλεν (24 συμ./2 γκολ).
Εντός: 4-5-7
Γκολ: 46-59
Τελευταία 5: 0-2-3
ΑΛΚΜΑΑΡ: Με την ψυχή στο στόμα επιβλήθηκε της Μπρέντα εντός έδρας με 3-2, αφού έχανε μέχρι το 84′ με 2-1 και γύρισε την κατάσταση στην εκπνοή με Μούρεν και Γιόχανσον. Μεγάλη μάχη για την Αλκμάαρ όσον αφορά την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού συγκατοικεί σε αυτήν με την Φέγενορντ. Επίσης, προέρχεται από τρία διαδοχικά τρίποντα και έχει την ευκαιρία να τα κάνει τέσσερα απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Εξέλσιορ. Εδώ και καιρό εκτός ο στόπερ Βάουτενς (5 συμ.).
Εκτός: 9-2-5
Γκολ: 59-55
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Αλκμάαρ να κυνηγά την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Προβάδισμα στο διπλό του 1,95 από την Netbet.

15.30 ΜΠΡΕΝΤΑ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Προϊστορία: 13-18-16
Πέρυσι: ΜΠΡΕΝΤΑ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ 2-2
ΜΠΡΕΝΤΑ: Έφτασε πολύ κοντά σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αλκμάαρ, αλλά ένα μπλακ άουτ στο τέλος, επέφερε δύο γκολ και την ήττα με 3-2. Ένα αποτέλεσμα μπου μπορεί να χαρακτηριστεί στο τέλος μοιραίο, αφού η Μπρέντα δεν αποφεύγει τελικά την διαδικασία των μπαράζ για την παραμονή. Αναμενόμενο βέβαια, αφού στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, απέτυχε να κερδίσει στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Τραυματίες ο στόπερ Κοχ (9 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Φάλκενμπουργκ (27 συμ./5 γκολ).
Εντός: 3-5-8
Γκολ: 32-63
Τελευταία 5: 0-3-2
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ: Αυτή την φορά γνώρισε την ήττα από την Τσβόλε, αλλά λίγο την πείραξε, από την στιγμή που ήταν η νικήτρια στον τελικό πριν δύο εβδομάδες. Έχασε με 1-0 μπροστά στο κοινό της, δεχόμενη το γκολ στο 73′ τηα αναμέτρησης. Επέστρεψε στις ήττες μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου διατηρούσε το αήττητο, αλλά σημασία έχει ότι του χρόνου έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της στο Europa League. Χωρίς άγχος και στο σημερινό παιχνίδι εναντίον της Μπρέντα. Γνωστή η απουσία του μπακ Χιάριε (16 συμ.).
Εκτός: 3-5-8
Γκολ: 44-49
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Γρίφος στοιχηματικά το συγκεκριμένο παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Όσο βέβαια και η εμφάνιση του over 2,5 σε απόδοση 1,53 από τον Stoiximan.

15.30 ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Προϊστορία: 1-1-19
Πέρυσι: ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 2-3
ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ: Ήττα χωρίς συνέπειες για την Ντεν Χάαγκ, χάνοντας την προτελευταία αγωνιστική από την Βίλεμ στο Τίλμπουργκ με 1-0. Δεν κατάφερε να σκοράρει αυτή την φορά, ενώ δέχθηκε το γκολ στο 63′ της αναμέτρησης. Η ομάδα της Χάγης έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την αποφυγή των πλέι άουτ και αγωνίζεται χωρίς το παραμικρό άγχος. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς για την σεζόν είναι απέναντι στην πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μέιερς (33 συμ.). Τραυματίες ο στόπερ Κάνον (15 συμ.) και ο εξτρέμ Γκερτ (12 συμ./3 γκολ).
Εντός: 8-4-4
Γκολ: 42-50
Τελευταία 5: 3-0-2
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Αποχαιρέτισε με νίκη το κοινό της για φέτος, αφού επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Χέρακλες. Εξάλλου, η χρονιά κύλησε αρκετά καλά για την PSV, αφού μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στο κορυφαίο σκαλί του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Επίσης, δεν χαλάρωσε σε καμία περίπτωση τις τελευταίες εβδομάδες, παρότι «κλείδωσε» εδώ και καιρό τον τίτλο και προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες. Μεγάλη η διαφορά της και από τον δεύτερο Άγιαξ της τάξεως των 14 βαθμών. Τραυματίες οι μπακ Αρίας (21 συμ./1 γκολ), Μπρένετ (18 συμ./1 γκολ), ο μέσος Χέντρικς (20 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Τζοζεφσούν (15 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 12-1-3
Γκολ: 89-29
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς άγχος οι δύο ομάδες, με την Ντεν Χάαγκ να διαθέτει πάντα μια πολύ δυνατή έδρα. Με ρίσκο στην ισοπαλία και το 5,00 της Betshop.

15.30 ΤΣΒΟΛΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Προϊστορία: 2-0-8
Πέρυσι: ΤΣΒΟΛΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2-1
ΤΣΒΟΛΕ: Πήρε ένα μέρος εκδίκησης από την Γκρόνινγκεν, αφού απέδρασε με το νικηφόρο 1-0 εκτός έδρας, χάρη σε τέρμα του φορ Νέσιντ στο 73′. Από την συγκεκριμένη αντίπαλο έχασε το κύπελλο πριν δύο εβδομάδες και θα χρειαστεί την διαδικασία των πλέι οφ για να βγει στην Ευρώπη. Επίσης, επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές στις νίκες και θέλει να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σπουδαίο και το σημερινό τεστ με αντίπαλο την Φέγενορντ. Τιμωρημένος ο στόπερ Λαμ (28 συμ./2 γκολ).
Εντός: 10-4-2
Γκολ: 56-43
Τελευταία 5: 2-1-2
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Την πήρε η κάτω βόλτα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και την περασμένη Δευτέρα μάλιστα, γνώρισε την συντριβή μπροστά στο κοινό της από την Φίτεσε με 4-1. Τρομερά αμυντικά κενά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ενώ δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το γκολ της Τούρνστρα στο 38′. Η ομάδα του Ρότερνταμ έχει συγκάτοικο πλέον την Αλκμάαρ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό. Τιμωρημένοι ο στόπερ Μπουλαρούζ (12 συμ.) και ο μέσος Ελ Αχμαντί (29 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 7-6-3
Γκολ: 56-36
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Αμφίρροπο ζευγάρι, με την Φέγενορντ να είναι πλέον υποχρεωμένη να επιστρέψει στα τρίποντα. Το διπλό πληρώνει στο 1,89 από την Interwetten.gr.

15.30 ΦΙΤΕΣΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Προϊστορία: 22-8-15
Πέρυσι: ΦΙΤΕΣΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ 3-1
ΦΙΤΕΣΕ: Τρομερή εμφάνιση στο Ρότερνταμ και άλλο τόσο το εντυπωσιακό νικηφόρο 4-1, με την οποία κέρδισε την τέταρτη Φέγενορντ. Έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μισάωρο, όπου σκόραρε με Καζαϊσβίλι και Φαν Ντερ Χέιντεν, για να ακολουθήσουν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατσεντέχ, με τον Λαμπιάντ. Άφησε για τα καλά πίσω της την ήττα από την Ντεν Χάαγκ πριν από δύο αγωνιστικές και παραμένει σε καλή ψυχολογία ενόψει τα πλέι οφ για την Ευρώπη. Τραυματίας ο μπακ Λίρνταμ (20 συμ./1 γκολ), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του εξτρέμ Όλινικ (30 συμ./3 γκολ).
Εντός: 8-7-1
Γκολ: 63-40
Τελευταία 5: 3-1-1
ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Το νικηφόρο της σερί σταμάτησε στις δύο αγωνιστικές, αφού απέτυχε να κερδίσει μπροστά στο κοινό της την ομάδα της Εξέλσιορ (2-2). Όλα έγιναν στην επανάληψη, σκοράροντας με Χάλερ και Φερμπέεκ. Το βαθμολογικό κίνητρο απουσιάζει εδώ και καιρό από την Ουτρέχτη, που ολοκληρώνει το πρωτάθλημα χωρίς άγχος και ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Με το δύσκολο εκτός έδρας ματς στο Άρνεμ κόντρα στην Φίτεσε θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος. Τραυματίες οι στόπερ Λέουβιν (27 συμ.), Χέιρινχς (14 συμ.), Μαρκιέτ (29 συμ./3 γκολ), οι εξτρέμ Ντουπλάν (16 συμ./7 γκολ), Όαρ (19 συμ.) και οι επιθετικοί Μπόιμανς (9 συμ./9 γκολ), Μπαραζίτ (16 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 5-3-8
Γκολ: 57-59
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί η Φίτεσε, αλλά η Ουτρέχτη θα κάνει το παιχνίδι της και ότι βγει. Επιλογή μας το goal/goal και το 1,55 από την Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση