» » » » » » Πρέμιερ Λιγκ: Πέντε ομάδες στην μάχη της παραμονής, κλίμα συγκίνησης στο Άνφιλντ


14:45 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ
Προϊστορία: 20-17-22
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-1
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Συνεχίζει να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και έμεινε χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-1-3), χάνοντας δίκαια από τη διψασμένη για βαθμούς Λέστερ εκτός έδρας. Βρέθηκε από πολύ νωρίς με δύο γκολ στην πλάτη (7’, 19’) και δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, παρά μόνο μετά το μισό του β’ μέρους, αλλά ούτε τότε καλυτέρευσε την εικόνα της. Με δηλώσεις του ωστόσο ο Κούμαν προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παιχτών του, λέγοντας πως κυνηγάνε ακόμα την ευρωπαϊκή έξοδο. Το κακό είναι βέβαια ότι παραμένει 7η, η Σουόνσι την πλησίασε στον βαθμό, μόνο την Τόττεναμ είναι εφικτό να ξεπεράσει που είναι στο +1, ενώ μετά το σημερινό τελειώνει με Σίτι εκτός, οπότε θα χρειαστεί κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (30). Εκτός ο κίπερ Φόρστερ (30 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Σνάιντερλιν (26 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Τάντιτς (31 συμμ./4 γκ./7 ασίστ) και οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Ροντρίγκες.
Εντός: 10-4-4
Γκολ: 31-12
Τελευταία 5: 1-1-3
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ανώτερη από τη Γουέστ Χαμ, με την οποία πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του φορμαρισμένου μέσου Κλέβερλι στο 31’, ο οποίος σκόραρε σε τρίτο σερί παιχνίδι, με την ομάδα να χάνει ευκαιρίες για να κάνει πιο εύκολο το έργο της ως το τέλος. Τρίτη νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της, η αλλαγή πιστώνεται αναμφίβολα στον Τιμ Σέργουντ, ο οποίος θυμίζουμε ότι την έχει οδηγήσει ήδη στον τελικό κυπέλλου στις 30 Μαΐου. Άνοιξε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 4 βαθμούς, με μία νίκη σήμερα ή την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στην υποβιβασμένη Μπέρνλι σώζει τη χρονιά. Μαζί με τη Σάντερλαντ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (30). Αήττητη από τη Σαουθάμπτον στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-2-0). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Μπέικερ (10 συμμ.), Κλαρκ (25 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Χερντ και ο επιθετικός Κοζάκ.
Εκτός: 5-2-11
Γκολ: 12-26
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά: Η Βίλλα μπορεί να μη χρειαστεί ούτε καν μία νίκη στα 2 τελευταία, η Σαουθάμπτον όμως, αν θέλει να διεκδικήσει την 6η θέση δεν βλέπει άλλο δρόμο. Άσος στο 1.75 (Stoiximan).

17:00 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΤΟΟΥΚ
Προϊστορία: 23-15-20
Α’ γύρος: ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΕΡΝΛΙ 1-2
ΜΠΕΡΝΛΙ: Έδωσε τον «υπέρ πάντων αγών» στο παιχνίδι με τη Χαλ και πήρε τη νίκη, με αρκετή δόση τύχης, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει τον υποβιβασμό, λόγω της ισοπαλίας που έφερε η Νιούκαστλ, χάρη στην οποία η διαφορά από τη σωτηρία έφτασε τους 7 βαθμούς. Θα μπορούσε να μην έχει κερδίσει βασικά, αφού γλίτωσε δύο φορές από το δοκάρι σε στημένες φάσεις, ενώ και στη φάση του γκολ (Ινγκς 62’), έπαιζε με παίχτη παραπάνω, λόγω τραυματισμού λίγο πριν ποδοσφαιριστή της Χαλ. Βρέθηκαν και οπαδοί της στο γήπεδο και παρά τον υποβιβασμό αποθέωσαν παίχτες και προπονητή για την φιλότιμη προσπάθεια σε όλη τη χρονιά. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ (27), με το γκολ κόντρα στη Χαλ να είναι το πρώτο μετά από 6 «άσφαιρες» αγωνιστικές. Μετράει 11 σερί under και 10 συνεχόμενα no goal. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.).
Εντός: 4-6-8
Γκολ: 14-21
Τελευταία 5: 1-0-4
ΣΤΟΟΥΚ: Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό, αλλά κόντρα στην Τόττεναμ, που ήθελε βαθμούς, δεν φάνηκε καθόλου, με το 3-0 να δείχνει έντονα ότι οι ρόλοι θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικοί. Προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά του Άνταμ στο 21’ (3ο γκολ στα 4 τελευταία), στο 25’ απειλήθηκε με δοκάρι από λάθος σε κεφαλιά του Μουνιέσα, αλλά στη συνέχεια δεν είχε άλλα προβλήματα, κάνοντας στο 32’ το 2-0 με τον Νζονζί. Το ματς τελείωσε στο 51’ όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 και στο τέλος απλά πέτυχε και τρίτο με αυτογκόλ του Βερτόγκεν, μετά από προσπάθεια των Αρναούτοβιτς-Ντιούφ, αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν ήταν αυτογκόλ ή γκολ του Σενεγαλέζου. Under τα 9 από τα 10 τελευταία κόντρα στη Μπέρνλι. Εφτά από αυτά ήταν no goal. Μοναδική απουσία ο εξτρέμ Μπόγιαν Κρκιτς (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 5-5-8
Γκολ: 16-23
Τελευταία 5: 2-2-1
Πρόταση: Χωρίς κίνητρο οι δύο ομάδες κάτι που μπορεί να επιτρέψει να δούμε ανοιχτό παιχνίδι. Θα κυνηγήσουμε το πρώτο over της Μπέρνλι μετά από καιρό (2.15 Mybet).

17:00 ΚΠΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Προϊστορία: 12-7-16
Α’ γύρος: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΚΠΡ 1-0
ΚΠΡ: Ήταν η δεύτερη ομάδα μετά τη Μπέρνλι που σφράγισε τον υποβιβασμό της, γνωρίζοντας τον διασυρμό με 0-6 από τη Σίτι στο Μάντσεστερ. Δεν χρήζει ανάλυσης το παιχνίδι με τέτοιο σκορ. Απλά οι Λονδρέζοι απέδειξαν για ακόμη μία φορά, ότι τα λεφτά δεν κάνουν πάντα ομάδες. Γιατί η ποιότητα πολλών παιχτών της είναι αναμφισβήτητη, αλλά σαν σύνολο τίποτα. Ασανσέρ η πορεία της στις κατηγορίες, για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια δεν καταφέρνει να εδραιωθεί στην Πρέμιερ. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (67), έχοντας κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ρίο Φέρντιναντ (11 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.), ο εξτρέμ Βάργκας (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ζάρατε (4 συμμ.).
Εντός: 5-5-8
Γκολ: 21-23
Τελευταία 5: 0-2-3
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Η τραγική της φόρμα τους τελευταίους μήνες (1-3-7), από σίγουρη παραμονή την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και πρέπει να σοβαρευτεί πριν γίνει το μοιραίο. Προερχόταν από 8 σερί ήττες, σταμάτησε όμως τον κατήφορο, παίρνοντας τον εντός έδρας βαθμό κόντρα στη Γουέστ Μπρομ με 1-1. Πολύ τυχερή στο παιχνίδι, αφού η Γουέστ Μπρομ είχε δοκάρι στο 7’. Απείλησε στο 30’, όταν κόπηκε η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, αλλά στο 32’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Απάντησε με τη φετινή αποκάλυψη Αγιόζε Πέρεθ στο 41’, στο 71’ όμως γλίτωσε και πάλι από το δοκάρι, με τη Γουέστ Μπρομ να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Πολύ λίγος ο Κάρβερ, που οδηγεί την ομάδα στην καταστροφή, αλλά και οι παίχτες δείχνουν να μην τους ενδιαφέρει καθόλου. Έφτασε στους 2 βαθμούς η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει απεγνωσμένα τη νίκη σήμερα. Στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (61). Νο goal και under τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στην ΚΠΡ. Εκτός ο κίπερ Έλιοτ (3 συμμ.), ο αριστερός μπακ Χαϊνταρά (15 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός ντε Γιόνγκ (4 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμσον (30 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 3-4-11
Γκολ: 13-34
Τελευταία 5: 0-1-4
Πρόταση: Η εικόνα της ΚΠΡ σπάνια μας έπεισε να τη στηρίξουμε φέτος. Πόσο μάλλον σήμερα, που το κλίμα θα είναι βαρύ. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους και θα τους στηρίξουμε, ελπίζοντας ότι η ανάγκη για τη νίκη θα τους αφυπνίσει (2.35 Interwetten).

17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ
Προϊστορία: 26-15-24
Α’ γύρος: ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 0-0
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Νίκη σωτηρίας με τύχη και διαιτητική εύνοια στο Γκούντισον Παρκ, επικρατώντας με μαγικό τρόπο με 2-0 της Έβερτον. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν από τα πρώτα λεπτά, με τον Παντίλιμον να κάνει αρκετές σωτήριες επεμβάσεις. Στο 53’ ο Γκρέιχαμ στάθηκε τυχερός και άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή, όταν μετά από κλέψιμο στο κέντρο βγήκε η αντεπίθεση και βρήκε τη μπάλα σε μακρινό σουτ και της άλλαξε την πορεία. Στο 72’ η Έβερτον είχε δοκάρι και στο 82’ ζήτησε δίκαια πέναλτι, τρία λεπτά όμως αργότερα σφράγισε τη νίκη, με περιπετειώδη τρόπο, με τον Φλέτσερ να κάνει γύρες μέσα στην περιοχή, να στρώνει άθελα του στον Τζόνσον, αυτός να σουτάρει άτσαλα, αλλά η μπάλα να βρίσκει στον Ντεφόε, ο οποίος σκόραρε πεντακάθαρα με το χέρι. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και είναι η μοναδική από τις ομάδες που κινδυνεύουν με αγώνα λιγότερο, αλλά το ότι τα έχει με Τσέλσι και Άρσεναλ, μόνο ευνοϊκό δεν είναι. Είναι σε καλή κατάσταση πάντως τελευταία, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα 5 τελευταία (3-1-1). Μαζί με την Άστον Βίλλα, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (30). Αήττητη από τη Λέστερ στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις (4-2-0). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ο’Σι (34 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Άλβαρες (13 συμμ.).
Εντός: 4-7-7
Γκολ: 16-27
Τελευταία 5: 3-1-1
ΛΕΣΤΕΡ: Η πορεία πρωταθλητισμού που είχαμε πει και την προηγούμενη φορά για τη Λέστερ, είναι ότι πιο σωστό για να περιγράψει την εικόνα των αλεπούδων τον τελευταίο μήνα. Στα 7 τελευταία έχει πετύχει 6 νίκες, χάνοντας μόνο από την πρωταθλήτρια Τσέλσι. Καθάρισε το ματς στο πρώτο 20λεπτο, με τα δύο γκολ του Μαχρέζ (7’, 19’) και στη συνέχεια κράτησε αρκετά εύκολα το ματς, αφού η Σαουθάμπτον δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις. Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή, με τρεις βαθμούς να τη χωρίζουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμα και να χάσει σήμερα, μπορεί να σωθεί με νίκη στην τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται την υποβιβασμένη ΚΠΡ. Εκτός ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο και ο κεντρικός μέσος Κινγκ (22 συμμ./2 γκ.).
Εκτός: 4-2-12
Γκολ: 18-33
Τελευταία 5: 4-0-1
Πρόταση: Εξάποντο παραμονής, με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση και να έχουν φορτσάρει στο κατάλληλο σημείο. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν και δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Πιθανό πάντως το γκολ-γκολ (1.75 Betshop).

17:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΧΑΛ
Προϊστορία: 5-2-1
Α’ γύρος: ΧΑΛ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-2
ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Τραγική εμφάνιση στο Μπριτάνια, όπου γνώρισε βαριά ήττα από την αδιάφορη Στόουκ με 0-3. Στο 21’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πρώτο, στο 25’ από το πουθενά παραλίγο να ισοφαρίσει, όταν λάθος γύρισμα του Μουνιέσα βρήκε στο δοκάρι, αλλά στο 32’ δέχτηκε και δεύτερο. Ταφόπλακα η αποβολή του Τσίριτσες στο 51’, στο 86’ γράφτηκε το τελικό σκορ, έχοντας μόνο μία καλή φάση σε στημένη φάση σε όλο το ημίχρονο. Τάσεις αυτοχειρίας από τα «σπιρούνια» στο τέλος της σεζόν, που μόνο χάρη στο ντεφορμάρισμα της Σαουθάμπτον έχουν καταφέρει να παραμένουν στην 6η θέση και να κρατάνε στα χέρια τους την 6η θέση και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ποκετίνο, αν και χρόνια τώρα, από τη Σαουθάμπτον ακόμα, δήλωνε ότι το Γιουρόπα δεν του αρέσει σαν διοργάνωση, άλλαξε το τροπάρι, σε μία προσπάθεια να ξυπνήσει τους παίχτες του. Τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2), στις δύο τελευταίες ήττες μάλιστα δεν σκόραρε, μόλις ένα τρίποντο στα 6 τελευταία (1-2-3). Έχασε από τη Χαλ μόνο στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, το 2008, πάλι στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Από τότε είναι αήττητη στους άλλους 7 αγώνες που έδωσαν (5-2-0). Εκτός ο αριστερός μπακ Μπεν Ντέιβις (14 συμμ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Γουόκερ (15 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τσίριτσες (10 συμμ.).
Εντός: 9-3-6
Γκολ: 29-24
Τελευταία 5: 1-1-3
ΧΑΛ: Ήταν άτυχη κόντρα στη Μπέρνλι, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα με 0-1 εντός έδρας και πλέον έχουν βγει τα κομπιουτεράκια. Ήταν καλύτερη και δημιούργησε καλές φάσεις από τα πρώτα λεπτά, έχοντας δοκάρι στο 36’ σε απευθείας εκτέλεση του Μπρέιντι. Πιο ισορροπημένη η αρχή του δεύτερο ημιχρόνου, όπου η Μπέρνλι κατάφερε να ανοίξει το σκορ (62’) σε φάση τρίλεπτου, τη στιγμή που ο Νόουτον είχε βγει έξω για να αλλάξει φανέλα, με τον Μπρέιντι να βρίσκει πάλι το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ στο 73’. Πολύ δύσκολη η παραμονή πλέον, αφού έπεσε στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, το σημερινό και το επόμενο, όπου θα υποδεχτεί την Γιουνάιτεντ. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ντιαμέ (12 συμμ./4 γκ.) και ο εξτρέμ Σνόντγκρας (1 συμμ.).
Εκτός: 3-6-9
Γκολ: 14-25
Τελευταία 5: 2-0-3
Πρόταση: Το ντεφορμάρισμα της Τόττεναμ δίνει ελπίδες στη Χαλ ότι μπορεί να μη φύγει με άδεια χέρια από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Όχι ότι θα κοντράρουμε τους γηπεδούχους, αλλά το βλέπουμε για γκολ-γκολ (1.70 Netbet).

17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Προϊστορία: 31-24-59
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2-1
Κύπελλο: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-1
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-2
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Έχασε δίκαια από την πιο παθιασμένη Βίλλα εκτός έδρας με 0-1, σε ένα ματς που και πάλι δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει. Σημαντικό το πρόβλημα, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να λυθεί άμεσα. Και ίσως να μην ενδιαφέρει κιόλας, αφού αυτό που κυνηγάνε πλέον τα «σφυριά» είναι η έξοδος στο Γιουρόπα του χρόνου, με την Αγγλία να έχει πάρει φέτος το έξτρα εισιτήριο και την ομάδα του Άλαρνταϊς να είναι πρώτη στη λίστα της ΟΥΕΦΑ. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Με γκολ-γκολ συνοδεύτηκαν και οι τρεις φετινές αναμετρήσεις της με την Έβερτον, μία στον πρώτο γύρο και άλλες δύο για το κύπελλο τον Ιανουάριο. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Τόμκινς (21 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Ριντ (28 συμμ./1 γκ.), Χένρι, ο δεξιός μπακ Ντεμέλ (6 συμμ.), και ο επιθετικός Άντι Κάρολ (14 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 9-4-5
Γκολ: 24-16
Τελευταία 5: 1-2-2
ΕΒΕΡΤΟΝ: Δεύτερο σερί ματς με ομάδα που κινδυνεύει, δεύτερη σερί ήττα. Μετά την Βίλλα (2-3 εκτός), ηττήθηκε και από τη Σάντερλαντ εντός έδρας με 0-2. Μαγική η εικόνα, αφού το 0-1 έγινε από κόντρα και με αρκετή δόση τύχης, είχε δοκάρι με τον ΜακΚάρθι στο 72’, ενώ στο 0-2 (85’) υπήρχε χέρι, που δεν είδε ο διαιτητής. Η φάση ήταν και λίγο σκηνή από ταινία του Θανάση Βέγγου. Λίγο πριν μάλιστα ο Κόλεμαν γκρεμίστηκε στην περιοχή, αλλά επίσης ο διαιτητής δεν είδε τίποτα. Σταθερά εκτός ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.), ο δεξιός μπακ Χίμπερτ (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (9 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Πίενααρ (9 συμμ./2 ασίστ).
Εκτός: 4-4-10
Γκολ: 19-28
Τελευταία 5: 2-2-1
Πρόταση: Αν σκεφτούμε «συνωμοτικά», η Γουέστ Χαμ θα πάει ήρεμα το παιχνίδι, για να μη ρισκάρει κάποια κάρτα. Σε αυτή τη λογική, αν δεν μας τα χαλάσει η Έβερτον έχει λογική το under 2.5 κάρτες στο 2.00 (Bet8).



19:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Προϊστορία: 17-7-7
Α’ γύρος: ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-1
Κύπελλο: ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-2
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Όπως είχαν δηλώσει αρκετοί παίχτες πριν το ντέρμπι με την Τσέλσι, ότι θα κάνουν το κλασικό guard of honour, αλλά θα προσπαθήσουν να χαλάσουν τη γιορτή για τους πρωταθλητές, έτσι κι έγινε… παραλίγο. Ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση του το γκολ που δέχτηκε στο 5’. Ο Τζέραρντ με κεφαλιά ισοφάρισε στο 44’ και στην επανάληψη είχε ευκαιρίες να κάνει ακόμα και την ανατροπή. Με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των Τόττεναμ, Σαουθάμπτον φαίνεται να έχει εξασφαλισμένη το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα. Χάθηκε πάντως η ευκαιρία να κυνηγήσει μέχρι τέλους την 4η θέση. Συγκινητική αναμένεται σήμερα η ατμόσφαιρα, αφού θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του εμβληματικού αρχηγού επί 12 χρόνια, Στίβεν Τζέραρντ στο αγαπημένο του Άνφιλντ. Εκτός ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν και οι επιθετικοί Μπαλοτέλι (16 συμμ./1 γκ.), Στάριτζ (12 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 10-5-3
Γκολ: 29-17
Τελευταία 5: 2-2-1
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Πάρντιου, που δείχνει να είναι ήδη… σε διακοπές. Γλίτωσε από δοκάρι στο 8’ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’ με αμφισβητούμενο πέναλτι. Στην επανάληψη έδειξε θέληση να μην υποστεί ακόμα μία ήττα και έφτασε στην ισοφάριση με τον Πάντσεον στο 57’, ενώ είχε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 63’ με τον Μάρεϊ, πιέστηκε όμως στη συνέχεια και δεν την απέφυγε, δεχόμενη δεύτερο στο 78’. Αγγαρεία αναμένεται σήμερα, αλλά και στο επόμενο, όπου υποδέχεται την Σουόνσι, η οποία κυνηγάει Ευρώπη. Over τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Λίβερπουλ, γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα. Εκτός ο εξτρέμ Τόμας (1 συμμ.).
Εκτός: 6-6-6
Γκολ: 23-23
Τελευταία 5: 1-0-4
Προγνωστικά: Η Κρίσταλ Πάλας το έχει παρατήσει εδώ και καιρό και δεν είναι ικανή να χαλάσει την γιορτή σήμερα. Η νίκη της Λίβερπουλ δύσκολα να μην έρθει (1.45 Championsbet). Το να σκοράρει το… τιμώμενο πρόσωπο στο 2.80 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση