» » » » » » Γαλλία: Συνεχίζει νικηφόρα η Παρί Σεν Ζερμέν


15.00 ΛΙΛ – ΛΑΝΣ
Προϊστορία: 12-10-7
Πέρυσι: –
ΛΙΛ: Χάλασε την εν γένει εικόνα της από τα τελευταία παιχνίδια, χάνοντας με το βαρύ 6-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, όπου έμεινε πίσω στο σκορ με 4-0, ενώ είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 με τον Μπάσα στο 59′. Είχαν προηγηθεί τρία σερί τρίποντα για την Λιλ, που είχε βάλει πλώρη για την έκτη θέση της βαθμολογίας, η οποία απέχει αυτή την στιγμή πέντε βαθμούς. Πάντως, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αφού βρίσκει μπροστά της σήμερα την ουραγό και καταδικασμένη Λανς. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κορσιά (29 συμ./1 γκολ) και ο μέσος Μαβουμπά (27 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Μπεριά (27 συμ./1 γκολ), αλλά και ο μέσος Φρέι (15 συμ./2 γκολ).
Εντός: 10-5-2
Γκολ: 34-33
Τελευταία 5: 3-0-2
ΛΑΝΣ: Το μοιραίο περιμένει πλέον η Λανς, που δεν είναι άλλο από τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία. Εξάλλου, τα προβλήματα της και όχι μόνο αγωνιστικά είναι πολλά, οπότε περιμένει πως και πως την λήξη του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με κάτω τα χέρια από την Μονακό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 εντός έδρας. Είναι μόνη τελευταία στον πίνακα της βαθμολογίας, ενώ έχει να κερδίσει εδώ και πέντε αγωνιστικές. Παραμένουν πολλές οι απουσίες, με πιο πρόσφατη αυτή του τιμωρημένου αμυντικού Γκμπαμίν (30 συμ.).
Εκτός: 2-4-11
Γκολ: 29-55
Τελευταία 5: 0-1-4
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Τρανταχτό φαβορί η Λιλ, κυρίως βέβαια με την ομάδα που έχει απέναντι της. Στήριγμα ο άσος, που πληρώνει 1,58 στην Playbet.


18.00 ΜΟΝΑΚΟ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Προϊστορία: 11-11-5
Πέρυσι: ΜΟΝΑΚΟ – ΤΟΥΛΟΥΖ 0-0
ΜΟΝΑΚΟ: Άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League και πέρασε… αέρας από την έδρα της ουραγού Λανς με 3-0. «Αφεντικό» από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, σκοράροντας με Φερέιρα Καράσκο (36′), Μαρτιάλ (44′) και Μπερνάρντο Σίλβα (72′). Παρέμεινε έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και φαίνεται ότι θα δώσει μεγάλη μάχη με την Σεντ Ετιέν για να την κατακτήσει. Στα μέτρα της και το σημερινό παιχνίδι με την Τουλούζ. Παραμένουν τραυματίες ο μέσος Τουλαλάν (26 συμ.) και ο επιθετικός Τραορέ (6 συμ./1 γκολ).
Εντός: 6-9-2
Γκολ: 43-23
Τελευταία 5: 2-3-0
ΤΟΥΛΟΥΖ: Έχασε την ευκαιρία να κάνει μεγάλο άλμα παραμονής, αφού προηγήθηκε της Ναντ με τον Ρεγκατίν στο 22′, αλλά δέχθηκε γκολ-μαχαιριά στο 88′ για την ισοφάριση και το τελικό 1-1. Έτσι παρέμεινε πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μην μπλέξει σε ακόμη περισσότερες περιπέτειες. Επίσης την περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα απέναντι στην αξιόλογη Μονακό και πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ποινή τιμωρίας εκτίει ο αμυντικός Μουμπαντζέ (29 συμ.).
Εκτός: 4-0-13
Γκολ: 36-53
Τελευταία 5: 3-1-1
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Δεν ανοίγουν συνήθως τα παιχνίδια των δύο ομάδων και περιμένουμε λίγα γκολ. Τον πρώτο λόγο στο under 2,5 και το 1,75 της Betshop.


22.00 ΝΑΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Προϊστορία: 6-9-20
Πέρυσι: ΝΑΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-2
ΝΑΝΤ: Αν και σχετικά άνετη βαθμολογικά, πήγε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Τουλούζ (1-1) και μάλιστα με γκολ που σημείωσε στο 88′ με τον Μπεντόγια. Είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη επί της Μαρσέιγ πριν δύο αγωνιστικές και μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα μπλέξει με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι, έχει την ευκαιρία να παίξει χωρίς άγχος το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και ότι βγει. Αμφίβολος ο αμυντικός μέσος Χάνσεν (28 συμ.).
Εντός: 7-6-4
Γκολ: 27-34
Τελευταία 5: 1-2-2
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Με σβηστές… μηχανές έκανε μέσα σε λίγες ημέρες το 2/2 εντός έδρας, αφού μετά το 6-1 επί της Λιλ, ακολούθησε το 3-1 απέναντι στην προτελευταία Μετς μεσοβδόμαδα. Σοβαρή σε αυτό το τελευταίο και κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος η ομάδα του Λοράν Μπλαν, αφού διώκεται εδώ και καιρό από την δεύτερη Λιόν, οπότε είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει νικηφόρα και απέναντι στη Ναντ. Εξάλλου, προέρχεται από πέντε διαδοχικά τρίποντα. Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του μπακ Οριέ (12 συμ.).
Εκτός: 7-7-3
Γκολ: 70-33
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει δικαίωμα να ατυχήσει. Στο 1,50 το διπλό από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση