» » » » » » Bundesliga: Κάτι θα αποκομίσει το Αμβούργο


16.30 ΜΑΪΝΤΖ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Προϊστορία: 5-5-7
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 3-2
ΜΑΪΝΤΖ: Έδωσε ένα καλό μάθημα στην Σάλκε, την οποία κέρδισε δίκαια με 2-0 εντός έδρας. Ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι και ευτύχησε να σημειώσει και τα δύο γκολ με τον Μπελ στο διάστημε 28′ με 31′. Δύο σερί τρίποντα έδιωξαν κάθε σύννεφο πάνω από το Μάιντζ, που δείχνει τελευταία πολύ καλό πρόσωπο και αναμενόμενα βρέθηκε κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Νέο εντός έδρας παιχνίδι σήμερα, αυτή την φορά απέναντι στο Αμβούργο, που «καίγεται» για βαθμούς. Πάντα εκτός ο μέσος Χόφμαν (10 συμ./3 γκολ).
Εντός: 5-6-4
Γκολ: 42-41
Τελευταία 5: 2-2-1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ψυχωμένα μετά από καιρό αγωνίστηκε το Αμβούργο και πήρε ένα πέρα ως πέρα πολύτιμο τρίποντο με το εντός έδρας νικηφόρο 3-2 επί της Άουγκσμπουργκ. Λίγο έλειψε να τα χαλάσει όλα, όταν η αντίπαλος έφερε το ματς στο 2-2, αλλά βρέθηκε άμεσα ο Λασόγκα και με γκολ να χαρίσει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει φυσικά ακόμη, αφού παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα ήθελε πολύ ένα αποτέλεσμα και απέναντι στην Μάιντζ για να πάρει για τα καλά τα πάνω της. Αμφίβολος ο αμυντικός Κλέμπερ (12 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-3-10
Γκολ: 19-46
Τελευταία 5: 1-0-4
Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει εξασφαλιστεί η Μάιντζ, την στιγμή, που το Αμβούργο κυνηγά παντού βαθμούς. Μπορεί να «τσιμπήσει» κάτι και το Χ2 πληρώνει 2,15 στον Stoiximan.

18.30 ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Προϊστορία: 22-13-20
Πέρυσι: ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0
ΧΕΡΤΑ: Στάθηκε μια χαρά στο Μόναχο και ακόμη λίγο θα έπαιρνε αποτέλεσμα από την Μπάγερν, αλλά δεν γλίτωσε το γκολ της ήττας στο 80′ για το τελικό 1-0. Αρκετά σοβαρή εμφάνιση για άλλη μια φορά η ομάδα της πρωτεύουσας, που έβαλε πολύ δύσκολα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας. Πάντως δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές και θέλει ακόμη μερικούς βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες στο τέλος της σεζόν. Αρκετά απαιτητικό και το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την εξαιρετική Γκλάντμπαχ. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εντός: 6-3-6
Γκολ: 34-46
Τελευταία 5: 2-2-1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τίποτα δεν την σταματά και δίκαια θα την δούμε του χρόνου στο Champions League. Το θέμα είναι αν αποφύγει την διαδικασία των πλέι οφ, αφού δίνει μάχη για την τρίτη θέση και την Λεβερκούζεν. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι κέρδισε με 1-0 την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας, χάρη σε τέρμα του Κρούσε στο 90′ και διεύρυνε το αήττητο της σερί στις 10 αγωνιστικές. Επίσης, με 22 γκολ παθητικό έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα. Παραμένει εκτός ο στόπερ Στραντσλ (19 συμ.).
Εκτός: 5-6-4
Γκολ: 45-22
Τελευταία 5: 4-1-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετά σοβαρές και ειδικά στην άμυνα. Λογικό το under 2,5 και το 1,70 της Interwetten.gr.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση