» » » » » » Πρέμιερ Λιγκ καλεί Αντρέ Αγιού!


Ο διεθνής Γκανέζος επιθετικός Αντρέ Αγιού είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να μετακομίσει σε ομάδα της Πρέμιερ, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τη Μαρσέιγ, ύστερα από 10 χρόνια.
Ο 25χρονος άσος των Μασσαλών, δήλωσε ότι παρότι η Μαρσέιγ μάχεται για ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, αυτό δεν του ήταν αρκετό για να μείνει στη Ν. Γαλλία.
Ο Αγιού, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών αγγλικών συλλόγων, μεταξύ αυτών της Νιούκαστλ (αν παραμείνει), η οποία «ψωνίζει» πολύ συχνά παίχτες από τη Λιγκ 1, της Τόττεναμ, της Άρσεναλ και του συλλόγου που αγαπούσε από μικρός, της Λίβερπουλ.
«Ο πρόεδρος (Βινσέντ Λαμπρούν) μίλησε, έτσι όλα βγήκαν πλέον στο φως. Θα φύγω από τον σύλλογο και η σελίδα έχει γυρίσει», δήλωσε ο Αγιού, που έχει σκοράρει 10 γκολ σε 27 αγώνες φέτος με τη Μαρσέιγ και που ξεκίνησε εξαιρετικά φέτος τη χρονιά, οδηγώντας για μεγάλο διάστημα την κούρσα των σκόρερ, πριν κάνει κοιλιά η ομάδα στα μέσα της σεζόν.
«Υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση. Προσπαθήσαμε να βρούμε μία λύση η οποία θα μου επέτρεπε να μείνω, αλλά ήταν πολύπλοκο και για τις δύο πλευρές, είτε για αγωνιστικούς είτε για οικονομικούς λόγους».
«Περίμενα περισσότερα, ήλπιζα ότι η ομάδα θα είχε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν, που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο».
«Επίσης ο σύλλογος δεν μπορεί να μου προσφέρει το συμβόλαιο που έχω αυτή τη στιγμή».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της Μαρσέιγ:
«Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον Αγιού».
«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίχτης για τη Μαρσέιγ, αλλά δεν μπορούμε να του δώσουμε τα χρήματα που μπορούν να του προσφέρουν οι αγγλικοί σύλλογοι».
«Δυστυχώς, πρόκειται να αποχωρήσει και ευχόμαστε να απολαύσει την μεγάλη καριέρα που του αξίζει στην Αγγλία είτε αλλού».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση