» » » » » » Serie A: Μαζεύει τα κομμάτια της η Νάπολι


20.00 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΠΑΡΜΑ
Προϊστορία: 16-11-11
Πέρυσι: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΠΑΡΜΑ 2-2
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπορεί να είχε περισσότερες τελικές από την Σεβίλλη, όμως και πάλι έμεινε με άδεια τα χέρια, χάνοντας και εντός έδρας, αυτή την φορά με 2-0. Οι «βιόλα» αποχαιρέτισαν με κάτω τα χέρια το Europa League και επικεντρώνονται τώρα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ώστε να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να παίξουν και του χρόνου στην Ευρώπη. Τουλάχιστον σήμερα έχουν φαινομενικά εύκολο έργο στην ουραγό και καταδικασμένη από πολλές απόψεις Πάρμα. Τραυματίες ο μπακ Ρίτσαρντς (10 συμ.), ο μέσος Βάργκας (18 συμ./1 γκολ) και οι φορ Ρόσι, Μπαμπακάρ (20 συμ./7 γκολ).
Εντός: 7-6-4
Γκολ: 52-44
Τελευταία 5: 2-0-3
ΠΑΡΜΑ: Παρότι περιμένει εδώ και καιρό πως και πως το φινάλε της σεζόν, που θα την φέρει μακριά από την Serie A, δεν δείχνει διάθεση να χαριστεί σε κανέναν, όπως έγινε και κόντρα στη Νάπολι, με το εντός έδρας ισόπαλο 2-2. Μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές με Παλαντίνο (9′) και Χορκέρα (33′), κάνοντας την μεγάλη ζημιά στην αντίπαλο της. Η ουραγός ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι παλεύει όλα της τα παιχνίδια, ενώ αγνοέι την χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο μέσος Λίλα (11/2), γνωστός από το πετυχημένο πέρασμα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τραυματίας παραμένει ο στόπερ Σαντακρότσε (15 συμ.).
Εκτός: 1-3-13
Γκολ: 29-68
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά για το στοίχημα: Μόνο νίκη θέλει η Φιορεντίνα, την στιγμή που η Πάρμα παίζει ανοιχτά και δεν έχει τίποτα να χάσει. Πάμε με το goal/goal και το 1,85 από τον Stoiximan.


22.00 ΝΑΠΟΛΙ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Προϊστορία: 8-5-1
Πέρυσι: –
ΝΑΠΟΛΙ: Είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ιγκουαϊν στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ντνιέπρ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα και αντί αυτού δέχθηκε και γκολ για την ήττα με 1-0, που σήμανε και τον αποκλεισμό της στο Europa League. Κακό το κλίμα στους «παρτενοπέι», που ελπίζουν στην τρίτη θέση, αρκεί να συνεχίσουν μέχρι τέλους με νίκες. Τιμωρημένος ο προπονητής Μπενίτεθ. Γνωστές οι απουσίες, αφού λείπουν εδώ και καιρό ο μπακ Ζούνιγκα (7 συμ.), ο εξτρέμ Ντε Γκούζμαν (23 συμ./3 γκολ) και ο φορ Μίτσου (3 συμ.).
Εντός: 10-5-2
Γκολ: 64-45
Τελευταία 5: 3-1-1
ΤΣΕΖΕΝΑ: Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, όμως στην προηγούμενη αγωνιστική «σφραγίστηκε» και μαθηματικά ο υποβιβασμός της στην Serie B και επανέρχεται άμεσα στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας. Παρότι μάλιστα προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Σασσουόλο εντός έδρας στο 29′, ωστόσο το σκορ ανατράπηκε στην επανάληψη, για να χάσει στο τέλος με 3-2. Διαδικαστικού χαρακτήρα οπότε, τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος, αφού δεν έχει την παραμικρή ελπίδα σωτηρίας. Εκτός λόγω τραυματισμού, ο μπακ Μάγκνουσον (11 συμ.), ο μέσος Πουλτζέτι (9 συμ./1 γκολ) και ο φορ Μαριλούνγκο (8 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-5-11
Γκολ: 34-64
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Και εδώ υπάρχει το απόλυτο φαβορί και είναι φυσικά η Νάπολι. Επιλογή μας το no goal σε απόδοση 1,66 από την Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση