» » » » Γιουρόπα Λιγκ: Για την πρόκριση η Νάπολι


22:05 ΝΤΝΙΠΡΟ – ΝΑΠΟΛΙ
Προϊστορία: 1-1-1
Α’ αγώνας: ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΝΙΠΡΟ 1-1
ΝΤΝΙΠΡΟ: Έπαιξε με τα «δεύτερα» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζόρια, 4η στη βαθμολογία και το πλήρωσε, αφού γνώρισε την ήττα με 0-2. Πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχτηκε και τα δύο τέρματα (27’, 43’), ανέβηκε στην επανάληψη, ειδικά μετά την είσοδο των Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Κάλινιτς, αλλά δε μπορούσε να σώσει κάτι από το παιχνίδι. Έπεσε έτσι στην 3η θέση, με τη Σαχτάρ πλέον να είναι στο +2. Η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να περιμένει, αφού προηγείται το σημερινό ραντεβού με την ιστορία, έχοντας για προίκα το 1-1 του πρώτου αγώνα, που (θεωρητικά) της δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Νο goal τα 9 από τα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, τα 8 από αυτά συνοδεύτηκαν και με under. 8 σερί no goal και under εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Γκολ-γκολ και οι τρεις συνολικά αναμετρήσεις της με τη Νάπολι. Μοναδική απουσία παραμένει ο κεντρικός αμυντικός Μαζούτς (10 συμμ.).
Τελευταία 5: 2-1-2
ΝΑΠΟΛΙ: Ο Μπενίτεθ έκανε εκτεταμένο ροτέισον κόντρα στην καταδικασμένη Πάρμα, αλλά κατάφερε να «σκοντάψει», μένοντας στο εκτός έδρας 2-2. Πλήρωσε και πάλι τα αμυντικά της λάθη και χρειάστηκε να ισοφαρίσει δύο φορές. Αρχικά στο 28’ με τον Γκαμπιαντίνι, έχοντας βρεθεί πίσω μόλις στο 9’. Στο 33’ μάλιστα δέχτηκε και το δεύτερο και έπρεπε να περιμένει μέχρι το 72’ για να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό, με τον Μέρτενς. Η διαφορά μειώθηκε στους 5 από τη Φιορεντίνα, για την ώρα όμως δεν ανησυχεί για τις ομάδες που ακολουθούν. Με τις δύο γκέλες πάντως στα 3 τελευταία, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτές της Λάτσιο, για να φτάσει και πάλι στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, από τις οποίες απέχει τώρα τρεις βαθμούς. Την αντιμετωπίζει μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική. Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Ουκρανούς, αλλά ο Ράφα Μπενίτεθ, που έχει και «αστεράκι» σε τέτοιες καταστάσεις, έχει όλους τους παίχτες του σε ετοιμότητα και δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση. Εκτός ο δεξιός μπακ Ζουνίγκα (7 συμμ./2 ασίστ) και οι μεσοεπιθετικοί ντε Γκουζμάν (23 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Μίτσου (3 συμμ.).
Τελευταία 5: 2-2-1
Πρόταση στοιχημα: Μπορεί η Ντνίπρο να απέδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι σκληρό καρύδι, αλλά σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βλέπουμε η πρόκριση να πηγαίνει στη Νάπολι και το παιχνίδι να έχει περισσότερα γκολ από την πρώτη αναμέτρηση. Η ευάλωτη άμυνα των «Παρτενόπεϊ» ελπίζουμε να δώσει άλλο ενδιαφέρον σήμερα. Under στο 1.80 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση