22:05 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Προϊστορία: 0-0-1
Α’ αγώνας: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3-0
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ο Μοντέλα προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έμπολι, με τη νίκη τελικά να έρχεται για τους «βιόλα» μετά κόπων και βασάνων, όπως φαίνεται και από το τελικό 3-2. Μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με τον φορμαρισμένο Ίλιτσιτς μόλις στο 4’. Οι γηπεδούχοι με τη βοήθεια της τύχης έκαναν το 1-1 στο 28’, αλλά στην αρχή της επανάληψης ο Σαλάχ, που πέρασε στο ημίχρονο, της έδωσε και πάλι το προβάδισμα με τον Ίλιτσιτς να του βγάζει την ασίστι και να σημειώνει δεύτερο προσωπικό στο 68’. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 77’ και είχαν και δοκάρι σε στημένη φάση λίγο αργότερα. Πολύ σημαντικό το τρίποντο, αφού παρέμεινε μπροστά από Σαμπντόρια, Τζένοα και Ίντερ, με τις οποίες μάχεται για μία θέση στο Γιουρόπα. Αυτό είναι και το κύριο μέλημά της από δω και πέρα, αφού ναι μεν θα δώσει τη μάχη της σήμερα, αλλά το σκορ του πρώτου αγώνα είναι δύσκολο να ανατραπεί. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σήμερα ο Μοντέλα. Εκτός μόνο οι επιθετικοί Μπαμπακάρ (20 συμμ./7 γκ./2 ασίστ) και Ρόσι.
Τελευταία 5: 2-0-3
ΣΕΒΙΛΛΗ: Με το γνωστό ροτέισον του Έμερι και τις δύο ομάδες να έχουν πολλές απουσίες, Θέλτα και Σεβίλλη έμειναν στο 1-1 στο Μπαλαΐδος. Σταθερά στην 5η θέση και η διαφορά δεν άλλαξε στη βαθμολογία, με την Βαλένθια να παραμένει στο +3, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως μπορεί να επιτευχθεί και με το Γιουρόπα, αφού εισιτήριο παίρνει και η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο. Με το ένα πόδι στον τελικό οι Ανδαλουσιανοί και πολύ κοντά στο να γράψουν ιστορία στη διοργάνωση, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Η Σεβίλλη έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία σήμερα και να φτάσει στον τελικό για 4η φορά στην ιστορία της, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο και στις τρεις προηγούμενες φορές. Μαζί με Ίντερ, Γιούβε και Λίβερπουλ είναι η πολυνίκης του θεσμού, ενώ αν επιβεβαιώσει την πρόκριση θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των Γιούβε, Ίντερ, Γκλάντμπαχ, με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση. Εκτός ο κίπερ Μπέτο (18 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Παρέχα (26 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Εμπιά (21 συμμ./4 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Κριστόφορο.
Τελευταία 5: 3-1-1
Πρόταση παμε στοιχημα: Η Φιορεντίνα μπορεί να έχει ελάχιστες ελπίδες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πάει να χάσει. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει ένα γκολ με τόσες ευκαιρίες, κάτι που ελπίζουμε να κάνει σήμερα, για την τιμή των όπλων. Με τη λογική ότι η Σεβίλλη επίσης θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, το γκολ-γκολ θα είναι η βασική μας επιλογή (1.60 Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση