» » » » » Θέλει μεταγραφή ο Στέρλινγκ!


Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Ραχίμ Στέρλινγκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα στην Αγγλία, είναι έτοιμος να ζητήσει από την ομάδα του να του επιτρέψει να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι.
Ο Στέρλινγκ και ο ατζέντης του, Άιντι Γουάρντ, για την ώρα σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνή άσου, παρότι η πρόσφορά χαρακτηρίστηκε ως «φανταστική» από τον τεχνικό της ομάδας Μπρένταν Ρότζερς.
Οι πρώτες δημοσιεύσεις ανέφεραν ότι η Λίβερπουλ προσέφερε στον 20χρονο εβδομαδιαίες απολαβές που έφταναν τις 100.000 λίρες και η πρώτη αρνητική απάντησή του είχε φέρει αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον χαρακτήριζαν «money-grabber» (κάτι σαν «χρυσοθήρας» σε ελεύθερη μετάφραση).
Αλλά η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να δελεάσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με το BBC και την Daily Express ο Στέρλινγκ και ο ατζέντης του ζήτησαν συνάντηση με τον Ρότζερς και τον πρόεδρο της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ, πιθανότατα την Παρασκευή, για να τερματίσουν τις διαπραγματεύσεις και να ζητήσει το ελεύθερο για να πάρει μεταγραφή.
Ο Στέρλινγκ θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που η Λίβερπουλ δεν μπορεί να του προσφέρει, αφού όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει 5η, σε μία χρονιά που είχε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή της.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή για την απόκτησή του υπάρχει από την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά την κατάσταση βολιδοσκοπούν και η Ρεάλ Μαδρίτης, η Άρσεναλ και η Τσέλσι.
***Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα
Από την πλευρά της Λίβερπουλ οι ιθύνοντες είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον νεαρό στην ομάδα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017, με την Fenway Sports Group, στην οποία ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο να έχει θέσει μίνιμουμ τιμή τα 50 εκατ. λίρες (περίπου 70 εκατ. ευρώ).
Η αναμενόμενη ανακοίνωση της αποχώρησης του Στέρλινγκ δημιουργεί ακόμα ένα πρόβλημα στον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει τον αντικαταστάτη του Σουάρες από πέρυσι, που αποχώρησε για τη Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που την προηγούμενη εβδομάδα είχε ζητήσει από τη διοίκηση 2-3 πρωτοκλασάτους παίχτες (μόνο;) για να ανεβεί επίπεδο η ομάδα του. Ο Μπαλοτέλι είναι φάντασμα της εικόνας που μας είχε συνηθίσει, ενώ οι τραυματισμοί του Στάριτζ και η φυγή του Τζέραρντ, θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του στον πάγκο των «κόκκινων».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση