19.30 ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Προϊστορία: 12-11-23
Πέρυσι: ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 3-1
ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Δεν έκλεισε καλά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Χέρενφεν, όπως φάνηκε και από την εντός έδρας ήττα από την Τβέντε με 3-1. Μάλιστα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Σλάγκβεερ, όμως η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Συνήθως στα ντέρμπι γα πηγαίνει αρκετά καλό και με τον ενθουσιασμό της έδρα της θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης απέναντι στην Φέγενορντ. Τραυματίες ο αμυντικός Μπούις (12 συμ.) και ο δεξιός μπακ Σμιντ (22 συμ.).
Εντός: 8-5-4
Γκολ: 53-46
Τελευταία 5: 1-2-2
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Κατηφόρας… συνέχεια για την Φέγενορντ και εκεί που ήταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας για καιρό, ένα σερί πέντε αγωνιστικών δίχως νίκη, την έφερε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται την διαδικασία των πλέι οφ για να βγει στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ρότερνταμ δεν θυμίζει με τίποτα το σύνολο των προηγούμενων μηνών, ενώ μπαίνει με το χειρότερο ηθικό στα μπαράζ σε σχέση με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες. Ποινή τιμωρίας για τον νεαρό δεξιό μπακ Κάρσντορπ (19 συμ.).
Εκτός: 7-6-4
Γκολ: 56-39
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ δύσκολο παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Πάντως, λόγω έδρας, η Χέρενφεν μπορεί να πάρει έστω μια οριακή νίκη. Ο άσος στο 3,25 από την Novibet.


21.45 ΤΣΒΟΛΕ – ΦΙΤΕΣΕ
Προϊστορία: 2-1-7
Πέρυσι: ΤΣΒΟΛΕ – ΦΙΤΕΣΕ 2-1
ΤΣΒΟΛΕ: Mε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην διαδικασία των πλέι οφ η Τσβόλε, αφού την περασμένη Κυριακή κέρδισε στην τελευταία αγωνιστική την Φέγενορντ με 3-0, μπροστά στα μάτια του κόσμου της, σκοράροντας και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε προηγηθεί το διπλό στο Γκρόνινγκεν με 1-0, με την ομάδα του Γιανς να ξεπερνάει με πολύ καλό τρόπο τον χαμένο τελικό κυπέλλου. Βέβαια, το εμπόδιο της Φίτεσε μόνο ευκολοκατάβλητο δεν είναι. Μοναδικοί απόντες ο μέσος Καραγκούνης (3 συμ.) και ο φορ Ντε Μπουμ (1 συμ.).
Εντός: 11-4-2
Γκολ: 59-43
Τελευταία 5: 2-1-2
ΦΙΤΕΣΕ: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου κόντρα στην Ουτρέχτη, όπως αναφέρει και το ισόπαλο 3-3 εντός έδρας. Έδειξε πάντως σε καλή κατάσταση από το κέντρο και μπροστά και έτοιμη να τα δώσει όλα στα πλέι οφ για να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εξάλλου, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα 15 τελευταία επίσημα παιχνίδια της και είναι στις δυνατότητες της να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τσβόλε. Δύο και σημαντικές οι απώλειες για το ματς, αφού εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Λίρνταμ (20 συμ.) και ο εξτρέμ Όλινικ (30 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 8-2-7
Γκολ: 66-43
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο αρκετά καλές ομάδες και ποιοτικές. Λογικό το over 2,5 σε απόδοση 1,60 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση